💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 139 530
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 1 140
Лефтеров и Мани 5 мин прегръдка 😋😋

# 1 141
Зорница е по-заблудена и от Цветан, просто нямам думи да опиша колко отвратително и просташко чувство остава у мен след като я слушам…… Уникална победа за Фифо, вече за втори път е на такава тежка битка и смятам, че заслужаваше 100 гроша, абсолютно оправдани биха били. Не знам дали някой друг би се справил толкова добре. Лефтеров също много допринесе също, голямо браво и на двамата!❤❤

# 1 142
Добре го изигра Лефтеров, почти се разплаква и бившето си гадже заблуди

# 1 143
  • До сърцето...
Просто като цяло искам да кажа, че Филип не може да губи, и понякога се държи много арогантно, което колкото и да му симпатизирам, много ме дразни. Грозно е да не можеш да покажеш уважение към човек, който е бил по-добър от теб на дадена битка. Simple Smile
Аз днес видях друго. Дойде и не само поздрави Алекса, но и първо му помогна да се изправи, а не го направи "отгоре-надолу". Спортсменски се държа, но не забравяйте, че спортната злоба е част от хъса на спортиста.
Справка - Мохамед Али, той е пословичен с това.

# 1 144
Фифо го би, Алекса:
Пак сум го върнал у играта…
Тоя е с диагностично състояние, вече даже не е смешен.  😀

# 1 145
Аз пък не харесвам Алекса ,но не мога да отрека ,че беше безмилостен на терен , ако Вики не беше объркала, най - вероятно щеше и да спечели. Фифо обратната ,колкото и да го харесвам повече от другите играчи ( освен Гого разбира се 😍 ), на тази игра изглеждаше по- бавен, направо изтощен, за малко да загуби. Добре ,че беше Лефтерчето...А пък той само в статични игри ли ще блесва, така няма как да стигне до финал , пък "камо ли" да победи.

# 1 146
Само не знам едно и също предаване ли гледаме!? Зорница може и да е малко обстоятелствена, но не и глупава.Право в десятката уцелва и вижда  размятането"фустите ".Тук обаче масата каза и дадохме квалификации и се пуснахме по течението.Толкоз по въпроса.
Мисля, че е справедливо Филип да се въоражи , че там след прегръдки и радост следват ножлета.Алекса не е сгрешил някъде.
Айде пак двете фусти...
Отвратителни.Гадняри! И Егоисти!

# 1 147
  • София
Трака-трак, трака-трак, имунитет ще си взема аз!
Хей, хей, хей така, грошовете във торба!

По-адекватен коментар не мога да напиша Grinning Grinning Grinning

# 1 148
  • София
"Смазан" бил Алекса. Толкова е смазан, че има сигурно 300 гроша, имунитет, възможността еднолично да избере следващ номиниран в племето, и на всичко отгоре е лидер на многобройната коалиция. Направо е на дъното. Trollface

# 1 149
  • Euskal Herria
Виктория как обръща на сръбски...

# 1 150
  • Където морето целува небето...
Да не забравяме, че само преди часове на предната битка пак при над 35 градуса сигурно, Алекса си стоя, а Фифо не се спря по трасето с носенето на кокилите. Нормално днес да е по-уморен от Алехандро. И въпреки това се движеше почти наравно с него по трасето.

# 1 151
Браво, утре играта е страхотна за гледане.
Миналата година как хубаво Поли ги водеше в дълбокото и ги мореше с плуване Simple Smile
Има тактики в играта утре, не е чиста сила, защото е във вода.

# 1 152
Браво на Фифо и Лефтеров. 😎
ТОП тандема за финала!

Какво каридо бе хора, играта е за памет. Фифо да не е луд да търчи като изоглавен, бяха по-добрия тандем, тук се играе на двойки и тактика, а не сингъл един на един. Още на старта, при 1-то бягане, Фифо започна с едно леко темпо и равномерно разпределение на силите. Това че Алекса търчи като изоглавен сякаш всяка битка е последна за него си е негов личен проблем. Това не е битка един на един и залога не е елиминация!
Фифо пестеше сили и енергия и използваше повече главата си. А Лефтеров свърши останалото. Умното си е умно.
Супер игра на двамата. Супер играха и Алекса и Вики.
Една от най-хубавите битки и то на 40 градуса жега.

И никой никога не е оспорвал, че Алекса е слаб. Вие слаб професионален борец виждали ли сте, знаете ли на какви натоварвания се подлагат? Ама това прави ли го добър плувец? Не, не го прави, хаха. Загуби ли 2 битки при резервите? Не загуби ли и днес?
А има ли супер подкрепа от страна на продукцията с томахавката и Елица? Има!
Има ли друг такъв случай в историята на Игри на волята за 4 години? НЯМА!
Айде, довиждане! 😎
Ти май си кандидат за третата каса лютеница?!?!🤨 После като ме пита баба хареса ли ти, ще има да обяснявам, че съм я раздала на непълно непознати, защото място не мога да си намеря колко им се радвам.

# 1 153
Алекса предния ден вися на люлката, Филип участва в цялостната битка преди това и подозирам, че затова беше толкова по-бавен от обикновено, няма да се изненадам наистина плана да е бил Алекса да има предимство в играта и затова беше толкова изтощителна.

# 1 154
Айде бе, на ония на терена трудно им било... Мен питате ли ме пред телевизора? Литър пот през дланите ми изтече. Мустаците им косъм по косъм щях да оскубя на Фил и Митака.
Супер се представиха всички. Филип и Алекса вървяха рамо до рамо, от време на време някакви метри ги деляха само. Приятно изненадана съм от калеко Алеко и Виктория. Но в крайна смета Алекса си е действащ професионален спортист. Или бъркам?

Общи условия

Активация на акаунт