💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 139 898
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 1 125
Реакцията на Алекса при загубата е по-добра от всички реакции, които Филип е имал в подобни случаи. И не говоря за синхроните, а за непосредствената реакция след загубата, Филип се подразни дори на думите на Алекса "че го е гонил през цялото време на трасето".

Филип всеки път, в който не му свалиш шапка, звезди и не му кажеш, че е най-силния и губи по един сантиметър ръст.

# 1 126
  • На морето!
И какво - бяха решили да махат капитан, обаче Алекса изгуби и промениха ситуацията.

# 1 127
Аз не казвам, че не е позволено 😂 Исках да изтъкна това, че Алекса имаше по-добра тактика за въжето, и не му се подаваше толкова камбаната. Не бях за него, просто няма как да си кривя душата и да кажа “ За нищо не става” , като момчето се справи изключително добре. Да не говорим за това, че е спортсмен, може да си каже, когато е загубил, и винаги казва по някоя добра дума за противника. Не е като Филип, който си тръгва драматично от арената при загуба 🤣 Просто като цяло искам да кажа, че Филип не може да губи, и понякога се държи много арогантно, което колкото и да му симпатизирам, много ме дразни. Грозно е да не можеш да покажеш уважение към човек, който е бил по-добър от теб на дадена битка. Simple Smile
Е, тук вече няма какво да се коментира 🤣 Лефтеров направо местеше цялата камбана, за да я подаде на Филип, много повече от колкото Виктория подаваше на Алекса. Да не говорим за това Филип колко много си помагаше с краката на въжето.

Това с краката си е начин за качване на въжето, който е асболютно позволен. Това, че Фифо се подпираше на гредите на едно качване вече си беше шорткът.

# 1 128
  • Някъде в Матрицата
Скрит текст:

Виктория и на сръбски ли проговори?
Ph0enix, и какво не и харесвате на ВикитУ, ЕнтелЕгентна млада дама
с обноски и френско възпитание. Мила, нежна, ласкава душица при това и полиглот.
Каква по-добра визитка може да и подхожда........Stuck Out Tongue

Ааа, нищо не съм казала. Водя си бележки за увеличаващите се умения. 😜

# 1 129
Фифо не умее да губи.
И голямото му его винаги му върти номера.

# 1 130
Генчо се кахъри, че се връщат и двамата Алекса и Вики и сега всичко по старому 🙃

Чакам Жени какво ще предполага....

# 1 131
  • София
Гената има нерви корабни въжета хора, как я търпи тази без извинение тъпа неадекватна жена, не знам..
И аз това се чудя, то е непоносимо просто. Трябва да му плащат вредни и да му зачислят психолог на горкичкия. То бива глупост и простота.... Направо ми е неудобно да я слушам. Заради нея и вместо нея ме е срам.

# 1 132
Гената е глям образ и той, всеки епизод нови бисери. “Сам се изпращам, сам се посрещам” от днес, а любимото ми е в отговор на трио българка - като цяло е добре да се запазим племето - а той: “като цяло не искам да ви виждам”. Чак нямам търпение някой да ме вбеси до такава степен, че да ползвам тази златна мисъл. 😂

Последна редакция: вт, 01 ное 2022, 22:43 от dakota14

# 1 133
  • Другата България
И какво - бяха решили да махат капитан, обаче Алекса изгуби и промениха ситуацията.
Честно казано, същото мисля.
Мисля, че играта е имала друга цел. Не да махнат капитан, директно, а например ...или наистина размяна, плен, някаква заигравка. И в движение са променили “правилата“, изобщо, ама изобщо не бих се учудила.

# 1 134
  • София
Не мисля, че Фифо е бил по-бавен на трасето от Алесио, доколкото съм забелязала той си разпределя правилно силите за цялото трасе и всички минавания, не се хвърля през глава. Мисля и на битката с Пух беше така - онзи се хвърли в началото с все сила напред и после окапа преди половината трасе, а Филип си продължи с равноменро темпо и го надигра.
Умно играе Филип.
Поздравления за Лефтеров, не съм му никак фен, но днес беше страхотен.

# 1 135
Въх, на Гого да му имам панталона.

# 1 136
При думите на Димо за момент си помислих - не може да става още по - хубаво - но Уви!

# 1 137
Фифо изгоря и е червен 😂😂😂😂

Последна редакция: вт, 01 ное 2022, 22:55 от Petkova93

# 1 138
Имам чувството, че ако червените бяха победители Лефтеров гореше. Ама сега гладни щели да са…

# 1 139
  • София
Филип всеки път, в който не му свалиш шапка, звезди и не му кажеш, че е най-силния и губи по един сантиметър ръст.
Алекса достатъчно звезди му свали, но преди това си позволи да признае, че е бил по-бърз на трасето, и с това загуби вниманието на Филип. Smiley

Общи условия

Активация на акаунт