💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 139 374
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 1 170
  • София
Очаквам оценката ми за епизода днес ( битката ) да подобри най-високата ми оценка до момента в анкетата на Soney. Нямам за какво да се хвана да намалявам оценката му - добър монтаж, добро обезопасяване, интрига през цялото време.
Освен може би за промото в средата на епизода, в което Димо се обръща към победителя. В оспорвана битка беше все едно да покажат огърлицата на Ваня преди съвета.

# 1 171
Не в честно!  Вместо огърлица да му бяха подарили Вики.
Така се надявах, на сблъсака Викторие -Евгения . Пък ако се срещнат в битка..направо не знам за коя ще викам повече да ...падне (тук вече признавам , че ще е на база лични антипатии иначе намирам Джеферович -много по добра на арената)

# 1 172
  • София
Ама Джафи за какво се възмути, че не можах да я чуя? За промото става дума.
Някой адски болезнено я стисна за пръстите. Кофти ситуация.

# 1 173
Стори ми се, че Зорница "рита в главата" Джаферович, а тя изкрещя "еб/ти нечестната игра".Предполагам, че при тегленето на поясите я удря с ръце в главата, но Женя объркА думите.

Последна редакция: вт, 01 ное 2022, 22:54 от Bimbiflo

# 1 174
  • SF
Според мен Червените губят.
Генчо саботира игрите от известно време, но е недоказуемо. Той не го и отрича. Във всеки епизод има поне по една реплика-признание, че не се натиска много, много за победа.
В по-предните епизоди беше много възмутен, че на Мира и Елица са  им минавали мисли за саботаж. От няколко епизода назад, от преди разформироването на Сините, го чувам как не е чак толкова престъпно, ако леко не се дораздадеш на битка.
Племето, племето, племето... Елица не мислела за племето, гледала си собствената игра....
А той???

# 1 175
  • София
Аз съм малко разочарована единствено, че не пратиха Алесио или Виктория при Джаферович, е тогава щеше да е истинско шоу, на нейна територия щеше да ги изяде тихо, без крясъци.

# 1 176
  • Другата България
Ама Джафи за какво се възмути, че не можах да я чуя? За промото става дума.
Някой адски болезнено я стисна за пръстите. Кофти ситуация.
Аз чух, че в главата някой я изритал.
Ти за пръстите.
Ами като е контузена, да си ходи вкъщи, това е.
Вероятно е много трудно в битка да мислиш освен за всичко останало, и за контузиите на Евгения.

# 1 177
Очаквам оценката ми за епизода днес ( битката ) да подобри най-високата ми оценка до момента в анкетата на Soney. Нямам за какво да се хвана да намалявам оценката му - добър монтаж, добро обезопасяване, интрига през цялото време.
Освен може би за промото в средата на епизода, в което Димо се обръща към победителя. В оспорвана битка беше все едно да покажат огърлицата на Ваня преди съвета.
Хехе, права си, но ще се направя, че не помня момента Simple Smile

# 1 178
Фифо изгоря и стана червен Joy
Браво на Лефтеров.

Вчера не можах да гледам, та днес опуках и двата епизода. Жени и Фифо имат общо с методичността и "бързай бавно" стратегията. Не можем да ги сравняваме като умения, но Жени успява на същият принцип на трасето. За мен тя е най-комплексната останала жена, нищо че отстрани изглежда бавна, а и по-тежкото тяло ни кара да я подценяваме.

Фифо беше срохотен. Интересно ми беше дали ще се доверява на Лефтеров или ще се мъчи сам да помни. Мисля си, че ако Лефтеров не се беше доказал на пъзелите, Фифо щеше да се мъчи да си върши всичко сам.

# 1 179
  • София
Е, щом е Жени тази, която отнася ритници в главата, зрителите най-вероятно ще си затворят очите за това.

# 1 180
Само не знам едно и също предаване ли гледаме!? Зорница може и да е малко обстоятелствена, но не и глупава.Право в десятката уцелва и вижда  размятането"фустите ".Тук обаче масата каза и дадохме квалификации и се пуснахме по течението.Толкоз по въпроса.
Мисля, че е справедливо Филип да се въоражи , че там след прегръдки и радост следват ножлета.Алекса не е сгрешил някъде.
Айде пак двете фусти...
Отвратителни.Гадняри! И Егоисти!

Май различни предавания гледаме наистина....
Нищо не преиначава.Думите,които изрече леля Генка, тя просто ги цитира и се обоснова какво мисли за тях.А при един "специализиран"тест за глупост, много биха победили!
Извинявам се,май отговарям на чужд или редактиран пост.

# 1 181
Сууупер тандем са Фифо и Лефтеров Heart дано да ги гледаме в още подобни игри Heart

# 1 182
Нацията си отдъхна. Вече можем да си лягаме спокойни. Втората сръбско-българска война се отлага.
Само да добавя, е Филип обшо взето и сам си ги помнеше картите. Освен това мисля, че би изкарал още време по трасето, така си разпределя силите. Ама айде стига съм го хвалила. Всичките бяха супер. И малко късмет си имаше в тази игра.

# 1 183
  • Другата България
Аз оставям моето кристално кълбо настрани, явно за момента битката Филип - Алекса, в която Филип пада, е оставена на заден план. Все още си я чакам.
Сега започвам да се притеснявам за Гого. След Мани, дружинната вероятно ще го подкара него. Нещо спешно трябва да се промени, отново си мисля за коалиция Гого-Ралица със сабите-Фифо с имунитета, и ако привлекат и Лефтера.....мечти са, знам.
Не стана ясно дали тази огърлица може да се използва за друг.

# 1 184
Утре най - накрая ще се видят и останалите червени в "тет-а-тет" битка. От кога го чакам този момент.😁 Джаф ще беснее на Зори, че я удряла в краката. Гената ,ще варди като полузащитник колчетата. А пък според Димо и породи кучета ще има: питбули и болонки ще виждаме.🤣🤣🤣 Чакам с нетърпение...

П.П. Не било краката на Джаф ,а главата .Бреййй тази Зори бе , че и бясна и гъвкава ще се окаже утре.😁😁😁

Последна редакция: ср, 02 ное 2022, 01:23 от Joy 05

Общи условия

Активация на акаунт