💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 139 438
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 1 230
С това помпозно въведение как днешната битка ще променя съдби… накрая нищо. Оставам с усещането, че промените щяха да са други при друг победител.
Иначе браво на Лефтеров със запомнянето, в един момент помнеше 10тина символа.
А Алекса откъде такова самочувствие срещу Филип? Той го размаза на първата битка на резервите, че и Виктория и Зорница даже… Алекса остана там 4ти.

# 1 231
  • София
Ама Джафи за какво се възмути, че не можах да я чуя? За промото става дума.

Последна редакция: вт, 01 ное 2022, 23:47 от Mari_Mar

# 1 232
  • Другата България
До там се докараха, че на съвет  ще е, като сергия на битака.  Всеки извадил по нещо "направи си сам със затворени очи" и тука има, тука нема.  Мен, ако питате и самата продукция не знае вече кое как се ползва.
Точно това си мисля и аз. Понеже всички неща са нови за мен, направо епизод след епизод се чудя кога, как, защо, с кого, за кого, пред кого и т.н. всички тези един вид предимства ще могат да се използват, кое след кое, кое е по-“силно“ от другото и т.н. И най-вече - в кой момент могат да се използват. Щото наистина стана като сергия на битака. Раздават някакви неща, дотук малко хора нямат нищо, не уточняват кога ще могат да се използват, само наблягат на това “да се пази тайната“. И как зрителят да не мисли, че нещата са нагласени, като ясно поставени правила няма. Пълна тъпотия е ако всичкия този раздаден инвентар може да се използва ПРЕДИ вота. Как тогава например Алекса ще резне главата на някой с манарчето, като няма да знае кой е номиниран? На Фифо имунитета....че той трябва като мен да хвърля смилянския , за да знае, че ще е номиниран и да се закичи с огърлицата. Нали следва СЛЕД като е номиниран, да се спаси с нея! Аз ли нещо не схващам? Гледах един епизод от миналия сезон, когато Андрей извади двете саби и спаси с тях някой....не помня кой, но това стана СЛЕД гласуване мисля....или греша? Пет човека бяха останали.

# 1 233
Да, какви точно съдби промени? Поне плен да имаше. Поне слипчето падна, кеф
Джафката пък само реве, не знам как може някой да я определя като силен играч

# 1 234
А на Левтеров защо не му дадоха грошове?
Нали предната седмица на Генчо му дадоха 30 гроша!

Нещо не хващам правилата и логиката при раздаването на грошове и специални предимства.

Последна редакция: ср, 02 ное 2022, 00:09 от Tahiti

# 1 235
  • София
А пък аз изведнъж пожелах да погледам малко Джаферович и Виктория в едно племе.
Но май Виктория ще би се кротнала и не би крякала в нейно присъствие.
Как им обсебиха племенцето на Червените тези двамата.
И Илиян така мисли:

# 1 236
Ти да видиш къде са убавците на Игрите и в чии профил ги засякох. 😁

П.с После ще коментирам играта.

# 1 237

Едва ли нещо може да бие имунитета. Ползваш го и не можеш да бъдеш номиниран. Иначе може да бие сабите, защото ако този, който ги притежава, номинира някого и този някой бъде спасен от Алекса със секирата, това автоматично обезмисля използването на сабите.

Туй не го разбрах. Ама аз съм блондинка де 🙈

# 1 238

Едва ли нещо може да бие имунитета. Ползваш го и не можеш да бъдеш номиниран. Иначе може да бие сабите, защото ако този, който ги притежава, номинира някого и този някой бъде спасен от Алекса със секирата, това автоматично обезмисля използването на сабите.

Туй не го разбрах. Ама аз съм блондинка де 🙈

Както по-горе казаха - за да е кристално ясно всичко водещата обявява конкурс по кючек 🤣. Всеки танцува със своите пендари 🤣 и който остане последен на дансинга - печели 🤣

# 1 239
НО през всички сезони винаги имунитет се е анонсирал преди вота,  а не след него. Дано да са взели тази година идеята на идола от Сървайвър, но е наистина съмнително.
Я помисли кога Морунов извади сабите.
Никога Simple Smile
Става дума за имунитет, не за сабите и томахавката. Те са ясни, че не трябва да се обявяват предварително. И че могат да се играят след вота.

Но досега е нямало скрит имунитет, всички спечелени са били явни през сезоните.
Затова се надявам да може да се играе след вота, точно като идол в Сървайвър. Може би само с разликата, че няма да може да се преотстъпва на друг играч.

Тъпо е, че Продукцията не даде пояснения за това днес.

# 1 240
НО през всички сезони винаги имунитет се е анонсирал преди вота,  а не след него. Дано да са взели тази година идеята на идола от Сървайвър, но е наистина съмнително.

Я помисли кога Морунов извади сабите.
Когато си отиде у тях Laughing

Аз лично си представям нещата така - отиват на съвет, гласуват си за Фифо и Жени примерно, Фифо отива на елиминация с повече гласове, обаче хоп вади неочаквано огърлицата и този след него е на пангара ( примерът с Жени не е случаен, мечтая си така да се случат нещата )Smiling Imp

# 1 241
Според мен брадвата и сабите се ползват след гласуване, а имунитета преди. Поне това е логичното. А се пазят в тайна докато не решиш да ги използваш. В такъв случай имунитета е може би е втори по сила след секирчето. А сабите трети, защото може да ти надцакат гласовете с повече грошове. Мисля че по пътя на логиката брадвето не може да бие имунитета. В смисъл , ако някой е с огърлицата не може да е разменен с друг играч. Имунитета и брадвето може и да станат изключително полезни в последната фаза. А сабите само ,ако си с допълнителни грошове или ако разликата е само с два гласа. Горе доле аз така го разбрах , е може и да греша де.😜

# 1 242
А на Левтеров защо не му дадоха грошове?
Нали предната седмица на Генчо му дадоха 30 гроша!

Нещо не хващам правилата и логиката на раздаването на грошовете и специалните предимства.
Логика - НяМа😂 ни в раздаване, ни в разиграване😂

# 1 243
Погледът на Гого, когато те види да пиеш айрян, вместо соево мляко 🤣

# 1 244
За кючека ясно, Алекса тука ще е едни гърди наоред, Фифо не е в тоя стил, видяхме го вече 😂

Много взе да се намесва висшата математика и теория на вероятностите в тези ИВ, като почнат да обсъждат главата ме заболява. Трябва да се направи за по-простите като мен схема с наличните грошове и други атрибути, и съответно при прилагане да се зачеркват.

Общи условия

Активация на акаунт