💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 139 403
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 1 260
Скрит текст:
Според мен брадвата и сабите се ползват след гласуване, а имунитета преди. Поне това е логичното.
Скрит текст:
А се пазят в тайна докато не решиш да ги използваш. В такъв случай имунитета е може би е втори по сила след секирчето. А сабите трети, защото може да ти надцакат гласовете с повече грошове. Мисля че по пътя на логиката брадвето не може да бие имунитета. В смисъл , ако някой е с огърлицата не може да е разменен с друг играч. Имунитета и брадвето може и да станат изключително полезни в последната фаза. А сабите само ,ако си с допълнителни грошове или ако разликата е само с два гласа. Горе доле аз така го разбрах , е може и да греша де.😜
Няма логика имунитета да е преди гласуване.
Никаква. В “Сървайвър“ винаги е било след.
Кой ще гласува за човек с имунитет? Та нали в това е “уловката“, да “изгори“ следващия, който не очаква.
Досега и в ИВ, и в Сървайвър имунитета винаги се е играл ПРЕДИ вота.
В Сървайвър имунитет и скрит идол също са различни неща. Само скрит идол се играе след вота в Сървайвър.

НО този скрит имунитет, който спечели Фифо има голяма вероятност да е практически аналог на скрит идол от Сървайвър и да се играе СЛЕД вота. Жалко, че Ралица и Димо ни напълниха ушите с глупости, но не обясниха какво е това - прост имунитет или аналог на скрит идол.
Да, именно за скрития идол говоря, имунитета нали се взима при битка и всички знаят, че Х е с имунитет и не гласуват за него. Не говоря за това, това .....нещо не е скрито. Докато тук нали се каза от Димо, че трябва да се пази в тайна? И аз направих аналог именно със скрития идол, който се играе СЛЕД гласуване.
Аз също така мисля.
Но бяха длъжни от Продукцията да кажат как се ползва, защото е нов елемент за игрите. Досега е нямало скрит имунитет. И според мен, ако е аналог на идола трябваше да има и друго име, а не имунитет.

# 1 261
  • София
Gogo is walking on sunshine, wooah Nature Sun With Face Notes

"Безстрашни" Yellow Heart

# 1 262
Моето мнение за играта тази вечер: Отлично представяне на всички. И все пак нюансите - Алекса беше по-добър от Фифо, а Лефтеров - по-добър от Вики. Факт е, че Фифо догонваше Алекса, макар и плътно по петите му и не е необходимо да се отрича очевидното.
Друго обаче ми направи впечатление. Алекса не издъни Вики нито в синхрон, нито пред племето, нито пък укори самата нея. Не каза: "Аз бях по-бърз на трасето, но Вики сгреши". Той каза: "НИЕ загубихме". Това за мен е достойно поведение.
В същото време Фифо заяви пред племето си: "АЗ бих Алекса." Нито дума за безценната помощ на Лефтеров, макар да беше ясно, че без Лефтеров Филип щеше да вземе победата в тази битка точно на куково  лято.
Не ми е много ок това поведение.

# 1 263
Е то ако извадиш огърлицата точно преди гласуването пак е тайна до съвета и пак те спасява, но другите макар и за кратко имат време да пренаредят картите. А ако е като скрит идол е мега яко.

# 1 264
Фифо и Лефтеров на лайф в ИГ.

# 1 265
.

Последна редакция: ср, 02 ное 2022, 13:27 от Joy 05

# 1 266
Забравих нещо много важно да напиша - играта днес показа, че Алексио в тежък кардио маратон може да победи Фифо.

# 1 267
  • Varna
Аз оставям моето кристално кълбо настрани, явно за момента битката Филип - Алекса, в която Филип пада, е оставена на заден план. Все още си я чакам.
Сега започвам да се притеснявам за Гого. След Мани, дружинната вероятно ще го подкара него. Нещо спешно трябва да се промени, отново си мисля за коалиция Гого-Ралица със сабите-Фифо с имунитета, и ако привлекат и Лефтера.....мечти са, знам.
Не стана ясно дали тази огърлица може да се използва за друг.
Само едно няма да стане! Лефтеров да се обърне срещу Мирела.Много ни тормозеха двойките, особено една.Истината обаче е че има двойка, която от самото начало е в едно племе(не драпа със зъби и нокти да се събере) и играят като едно, нищо  че официално не са заедно и т.н.
,......
И отговарям на Илит, напротив каза го Генчо, но само за който чете/слуша с разбиране.
А ако нещо не  се е разбрало накрая на епизода с ламята си го казаха в прав текст, даже разбор направиха на следващите две елиминационни битки, номинациите,саботажи  и т.д.Направо в петък може да гледаме.

# 1 268
Може да е казал за Лефтеров и да не са го излъчили.Алекса нормално да го правят герой, след като го лансират здраво.

# 1 269
  • София
Една мийм колаборация между Чакалов и Георги Блажев:

Скрит текст:

# 1 270
  • Другата България
Скрит текст:
Скрит текст:
Според мен брадвата и сабите се ползват след гласуване, а имунитета преди. Поне това е логичното.
Скрит текст:
А се пазят в тайна докато не решиш да ги използваш. В такъв случай имунитета е може би е втори по сила след секирчето. А сабите трети, защото може да ти надцакат гласовете с повече грошове. Мисля че по пътя на логиката брадвето не може да бие имунитета. В смисъл , ако някой е с огърлицата не може да е разменен с друг играч. Имунитета и брадвето може и да станат изключително полезни в последната фаза. А сабите само ,ако си с допълнителни грошове или ако разликата е само с два гласа. Горе доле аз така го разбрах , е може и да греша де.😜
Няма логика имунитета да е преди гласуване.
Никаква. В “Сървайвър“ винаги е било след.
Кой ще гласува за човек с имунитет? Та нали в това е “уловката“, да “изгори“ следващия, който не очаква.
Досега и в ИВ, и в Сървайвър имунитета винаги се е играл ПРЕДИ вота.
В Сървайвър имунитет и скрит идол също са различни неща. Само скрит идол се играе след вота в Сървайвър.

НО този скрит имунитет, който спечели Фифо има голяма вероятност да е практически аналог на скрит идол от Сървайвър и да се играе СЛЕД вота. Жалко, че Ралица и Димо ни напълниха ушите с глупости, но не обясниха какво е това - прост имунитет или аналог на скрит идол.
Да, именно за скрития идол говоря, имунитета нали се взима при битка и всички знаят, че Х е с имунитет и не гласуват за него. Не говоря за това, това .....нещо не е скрито. Докато тук нали се каза от Димо, че трябва да се пази в тайна? И аз направих аналог именно със скрития идол, който се играе СЛЕД гласуване.
Аз също така мисля.
Но бяха длъжни от Продукцията да кажат как се ползва, защото е нов елемент за игрите. Досега е нямало скрит имунитет. И според мен, ако е аналог на идола трябваше да има и друго име, а не имунитет.
Да кажат....нищо няма да казват, защото са раздали какво ли не на кого ли не, и вероятно в един момент и те самите са се объркали какво да правят с тези “предимства“. И никой не може да ме убеди, че нещата не са напасвани в движение, според зависи кой е останал, с кого се е “бил“, кога е бил застрашен и т.н. Мисля и че са давани “жокери“ на участници кога кое да използват, както и че това да си “купуват“ гласове или спасение /това ли се купува всъщност с грошовете?/ е съвсем избирателно и целенасочено предлагано, както и досега всъщност. Да не говорим и за манарата на Алекса, с която се уточни мисля, че може да спаси и друг човек /мисля, че той ще го направи с Йори/. Докато за това нещо на Фифо нищо не се каза - само за него ли важи, идол ли е, какво е след като е тайно.
Вероятно всичкия прикачен и накачен инвентар ще се занесе в обединеното племе, и там ще се разиграва. Притеснена съм само за Ралица, дано се усети навреме да играе тези саби. Притеснена съм и за дървения Филип, който може да “забрави“ за си вземе герданчето на съвет, не предполагайки, че ще го номинират, и така да го изработят едно хубаво. Виждали сме го в “Сървайвър“, това е класически ход, ако някой се сети да го направи - адмирации, дори и да е Евгения. Такъв ход е радост за очите, е, не в тази игра, и не с този играч, но пък....

# 1 271
  • SF
Морунов загуби сабите в елиминацията с Андрей.
Никога не ги е ползвал.

Спомних си, да. Андрей ги извади (любим момент).
Всичко ще се вади след вота, за да има учудени физиономии, обрати и изненади.

# 1 272
  • софия
Виках 100% за жълтата двойка тази вечер, ама, хора))))), да ви кажа не видях Фифо да побеждава Алекса днес. Видях Лефтеров да побеждава Вики. Защо се перчи Фифо не знам....
П.п
Сега виждам по-горе и други постове със същото усещане, повтарям ги, сори

За скрития имунитет - той пак си е скрит, защото никой не знае, че го има, но не пречи пак да се извади преди гласуването - нещо подобно на имунитета на новите в племената този сезон - извадиха го изненадващо(уж) и объркаха плановете на съвета.

Последна редакция: ср, 02 ное 2022, 00:47 от freespirit

# 1 273
  • SF
Да, и никой не гласува за тях.ъщ
По-интересно е, когато всички вече се поздравяват, да се окаже, че някой си е къща и заминава вторият.

# 1 274
  • София
Ето го и Валери в комапнията на момчетата и Илина, която снима - някой беше попитал дали все още е в добри отношения със съотборнците си, истината е, че през изминалата седмица все публикуваше истории от планини и гори (което е похвално), гостува в "На Кафе" и снима разни игри за vbox7, струва ми се, че беше поизоставил събиранията:

Лефтеров предвкусва  победата:

Общи условия

Активация на акаунт