💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 139 295
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 1 320
Очаква се новият сезон на "Сървайвър" да има турски продуценти. Да е модифицирана версия на шоуто, което набляга на дългите игри в реално време и излъчване, а не на стратегии. Досега турците са го продуцирали в Турция и Гърция. Да видим...

# 1 321
......Дано турците догодина променят нещата, за нас като зрители ще е огромен плюс, защото добрата конкуренция винаги е предпоставка за развитие и намаляване на "грешките".
Моля за пояснения. Явно нещо съм пропуснала, но втори път чета за турците. Какво се очаква да се случи?
Новите продуценти на Сървайвър са турци. Новия сезон на Сървайвър догодина ще е много по-близо до ИВ отколкото до класически Сървайвър като концепция, епизодите ще се излъчват или в реално време или с минимално забавяне от два или три дни от заснемането им.

# 1 322
Ще върна назад специално за тези папагали, дано само да имам време, а за вържето, ако не греша миналата година Мани стъпваше с крака и нямаше проблем.
Еее Зорница скорпион - знаех си, тази злоба не може да е случайна. А Гого и Лефтеров риби - толкова им личи, че са риби, хрисими и кротки.

# 1 323
Аз пък мисля,че  го ползват за ракета носител да им направи предаването( имаме примери от миналите сезони) и накрая ще го сготвят набързо,че вече си имат подготвен победител.
Интересно ми е защо някой в екипа е преценил, че точно тази ракета-носител ще им бъде най-печеливша, че да заложат на нея...

# 1 324
  • София
Единствения ми фаворит- мъж Илиян е Скорпион като мен, но също и Пух, Зори и Мира, които са ми крайно неприятни.

# 1 325
  • Буркина Фасо
Какво значи да е оставил картата на друго място? Първо това е объркващо и за самите тях и второ не е правилно.Както когато се катереше по кулата с крака(ама щом не му направиха забележка значи може).Въобще когато искаме си намираме оправдания.Само си представям, ако всичко това се беше случило на Алекса.Какво щеше да е тук.
и Алекса използваше кулата за да стъпва по нея когато се катереше по въжето.
даже Виктория му подаваше въженцето на камбаната в ръката за да не се протяга той и да спестят време.

# 1 326
Основно земни и водни зодиакални знаци. Огнени почти няма.

# 1 327
  • София
Катерене по въже предполага използването на крака. Просто е най-правилната техника. Ако някой не ползва краката си, е негов проблем.

Това е все едно на играта с избутването от понтона да обвиним някой, че стои ниско. Или че някой е изплувал под вода голямо разстояние, без да си поема въздух.

Щом не е казано, че въжето трябва да се качва на ръце, значи не трябва.

# 1 328
А кой реши, че въжето трябва да се качва само на ръце? Защо?

# 1 329
  • София
И двамата използваха конструкцията, и стъпваха по нея. Това имат предвид останалите Simple Smile

# 1 330
И двамата използваха конструкцията, и стъпваха по нея. Това имат предвид останалите Simple Smile
Е, това е друго. Там си има екип - да гледат и да санкционират. Играчите си позволяват някои волности, щото виждат, че често минават безнаказано.

# 1 331
Виктория как буташе въженцето на камбаната в ръцете на Пандю. Това си беше нарушение на правилата, но Димо сляп да го види, щом нарушениято е на тяхния фаворит. Това му спестяваше усилие без всякакво съмнение.

# 1 332
  • София
Очаква се новият сезон на "Сървайвър" да има турски продуценти. Да е модифицирана версия на шоуто, което набляга на дългите игри в реално време и излъчване, а не на стратегии. Досега турците са го продуцирали в Турция и Гърция. Да видим...

Каквоо? Това не е Сървайвър. Ужас. За нищо ги нямат тея лицензи, дано им го отнемат.

# 1 333
Така се смях от сутринта с вашите коментари ,коя как щяла да" изтърка" жезъла на Алекса Stuck Out Tongue Closed Eyes и на номинациите накрая при Ралица ,как всеки ще вземе да си вади грошовете,сабите,огърлиците,томахавките и накрая Алекса като извади брадвичката и пачката с грошове и ще ги посече всичките Sweat Smile

Последна редакция: ср, 02 ное 2022, 10:15 от Еlpida

# 1 334
  • София
Единствения ми фаворит- мъж Илиян е Скорпион като мен, но също и Пух, Зори и Мира, които са ми крайно неприятни.
И Мирела е скорпи.

Общи условия

Активация на акаунт