💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 139 340
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 1 350
  • София
Тези амулети, с които накичиха някои играчи, трябва да се използват при обединението на етап всеки vs всеки. Би било груба грешка преди това да се включат. Въпрос на оцеляване да не ги използаш.
Сабите не знам защо ги подценявате. Два гласа, за които никой не знае, така Андрей се спаси от номинация съвсем накрая. 

# 1 351
  • София
Забелязвам и тук, и във ФБ, как почнаха да се явяват някакви крайни защитници на Алексата.

Само той бил мъж. Rolling Eyes Всички българи трябвало да взимат пример от него. И още в тоя дух. (Не мога да намеря конкретния пост от снощи).

Чуждопоклоничеството си е явление у нас от край време. Нищо, че обектът на поклонението и снощи продължи да изисква: Фейгин, не чух да заставаш зад мен.

'Начи това шампиони по плуване (Георги), нинджи (Гого), инженери със завидни спортни умения (Фифо), музиканти със същите спортни умения (Митко) и т.н. са ни-що в сравнение със сръбския левент.

Ами много се дразня.
Аз забелязах само един такъв коментар тук, който казва, че трябва да се учум от Алекса, както и един по време на епизода, в който се "противопостави" на Аспарух, може би от същия потребител, не помня. Гого, Филип и плуването на Георги са константно възхвалявани, и в темата, и в Instagram. А и на двете места не липсват коментари за това, че винаги българските продукции дават наградата на чужденци, и общо взето, към всяко негативно качество на Алекса се добавя думата "сърбин", в началото дори повече, отколкото сега. Не мисля, че има толкова много коментари, доказващи "чуждопоклонничеството" на българския зрител.

# 1 352
И аз върнах назад, там където Филип стъпва, Алекса също стъпва на рампата, след това спират - явно са им направили забележка.  Папагалът е на 2 жълто и 4 зелено. Първият папагал не можах да намеря, къде сте го видели — на коя карта?
Скрит текст:
  [\spoiler]

# 1 353
Според мен има два варианта за случката с картите. По някаква причина са искали да заснемат повторно първите кадри с отваряне на карти (след играта) и са ги сложили по-различно по невнимание. Втори вариант - грешка от продукцията в картите на Фифо, която е лъснала към края (примерно да е имало три папагала вместо два) и да са оправили таблото към края на играта. Гледах видеото на сайта внимателно и първо отваря папагал на зелено 6, а после когато отваря двойката папагали Лефтеров му казва "залено 4" за втория папагал и действително е там.

# 1 354
  • Буркина Фасо
Тези амулети, с които накичиха някои играчи, трябва да се използват при обединението на етап всеки vs всеки. Би било груба грешка преди това да се включат. Въпрос на оцеляване да не ги използаш.
Сабите не знам защо ги подценявате. Два гласа, за които никой не знае, така Андрей се спаси от номинация съвсем накрая. 
важна опция за това е да ти дадат думата в края на номинирането.
ако си пръв и си изтупаш 2-та гласа възможно е да не се спасиш.

# 1 355
На тази игра не и върви в този формат. Миналата година беше анулирана, тази година некадърността на Продукцията я постави под въпрос.

# 1 356
Играта снощи беше супер. Браво и не четиримата - страхотно представяне в тая жега. Но Фифо и Лефтеров играха като едно цяло и съответно и спечелиха.
Личи си, че Виктория има симпатии към Алекса...Не само като играч, ами и като на мъж.
Искаше ми се на тази игра с това кардио да я играят хора като Гого например - исках летящи холандци по трасето, да се докажат колко са издръжливи. Щеше да е красиво.
Фифо е умен. Разпредели си силите. Бавно и методично темпо. Поумори се накрая. Лефтеров обаче много му помогна, въпреки, че на мен не ми вдъхва доверие особено.
Довечера битката с тея пояси не ми е любима. Пак ще се дърпат в тая вода и килограмите са определящи. Нищо няма да можем да видим. Не харесвам такива игри. Тук залагам на Гого да се изправи срещу Алекса или Георги и съответно да загуби-не е неговото. Лефтеров-Генчо това ще е интересно да се гледа и Фифо срещу Алекса или Георги. Жените-те ги дадоха.

# 1 357
  • София
важна опция за това е да ти дадат думата в края на номинирането.
ако си пръв и си изтупаш 2-та гласа възможно е да не се спасиш.

Два поредни съвета Елизабет и Андрей бяха на пангара, но имаха общо над 1000 гроша. Та мисля на втория ги използва. Въпрос на сметки е вече колко гласа ти трябват, когато можеш да купуваш много. Не е нужно да си последен.

# 1 358
  • SF
Аз съм се зарекла, че ако направят "сръбското чудо" победител, това ще е последният сезон на Игрите, който гледам.

Тези сме ги чели, слушали и предишни години от потребители на бг мама, които пак са тук. Споко! Шеговито ти казвам, че който и да продуцира предаването, както и да сглобяват и гласят сценариите и игрите, ще гледаш и хоро ще играеш. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Колкото до разконспирирането на промото, нагласено уж Алекса да бие, а Филип да е отстранен, пленен, убит и т.н.: как мислите, кога се монтира и излъчва промото - преди или след като е проведена битката и резултатът от нея е ясен за всички от екипа, включително и от шофьорите на камионите с конструкциите? Simple Smile Само питам как си мислите, че е подбрано предварително фалшиво промо на епизод, който "изненадващо" не завършва според очакванията на продукцията? Simple Smile

# 1 359
Забелязвам и тук, и във ФБ, как почнаха да се явяват някакви крайни защитници на Алексата.

Само той бил мъж. Rolling Eyes Всички българи трябвало да взимат пример от него. И още в тоя дух. (Не мога да намеря конкретния пост от снощи).

Чуждопоклоничеството си е явление у нас от край време. Нищо, че обектът на поклонението и снощи продължи да изисква: Фейгин, не чух да заставаш зад мен.

'Начи това шампиони по плуване (Георги), нинджи (Гого), инженери със завидни спортни умения (Фифо), музиканти със същите спортни умения (Митко) и т.н. са ни-що в сравнение със сръбския левент.

Ами много се дразня.

Аз забелязах Виктория два пъти да сбърка, не веднъж. Но може и да е некадърен монтаж.
Тя продукцията си има ПР- екип. Явно виждайки всенародната омраза към младежа- спасител, са активирали кризисния ПР- сега ще се нароят както и при нас във форума, всякакви никове с повтарящи се тезиси:1. Алекса е “мъж”;2. Алекса е свръхчовек- хем отличен спортист, хем благороден защитник, хем безкористен участник, за когото победата не е на всяка цена.
Ей такива писания вече се четат във темата ни, предполагам и във фейса. Скоро чакам да започне и разказ по картинки/ снимки в ИГ от родните места на Алекса, залата за тренировки…Видяхме го с бебе, видяхме ги  в зала сред деца, очаквам яздещ кон или раздаващ топла храна с Елица да ни го пуснат.
Уточнявам: снимките бяха в сайтове, не издирени от бг- мами.

Дяволо, можеш ли гледайки епизода както само ти си знаеш, да преброиш минаванията по трасето на двамата? Докато един от играчите отваря и познава табла, другият продължава обиколките. Виктория каза, че Филип и Лефтеров са били отворили всички табла… Между другото, много ми е чудно как Виктория отпадна веднага след Цецо на меморито с цветовете, а помнеше почти безпроблемно това мемори- с по- големи интервали, по- голям брой елементи..

Последна редакция: ср, 02 ное 2022, 10:28 от ellis

# 1 360
Лаладжиите не са ми по вкуса, нито тези, които се бият в гърдите "Булгар, Булгар". По-малко приказки/гръмки слова/, повече действия. В този смисъл, калеко Алеко не ми е еталон за мъжко поведение, нито мутрафонските му уклони,нито чалгалюбителството му, нито
слипа му, нито тънките сметчици, които си прави, предизвикват "уау" ефект при мен.
Виктория ми е абсолютно анти за дамско поведение,крайно анти.

Последна редакция: ср, 02 ное 2022, 12:41 от Bimbiflo

# 1 361
Не мисля, че Виктория има "чувства' към Алекса. Според мен имат договорка (може би в началото на играта са се усетили) да играят заедно и защо не и да си делят по някакъв начин наградата.
Не вярвам да са се познавали и договорили отвън както излезе инфо за жълтата четворка.
Но в тия игри вече нищо не може да ме изненада.

# 1 362
Скрит текст:

Ами много се дразня.

Аз забелязах Виктория два пъти да сбърка, не веднъж. Но може и да е некадърен монтаж.
Тя продукцията си има ПР- екип. Явно виждайки всенародната омраза към младежът- спасител, са активирали кризисния ПР- сега ще се нароят както и при нас във форума, всякакви никове с повтарящи се тезиси:1. Алекса е “мъж”;2. Алекса е свръхчовек- хем отличен спортист, хем благороден защитник, хем безкористен участник, за когото победата не е на всяка цена.
Ей такива писания вече се четат във темата ни, предполагам и във фейса. Скоро чакам да започне у разказ по картинки/ снимки в ИГ от родните места на Алекса, залата за тренировки…Видяхме го с бебе, видяхме ги  в зала сред деца, очаквам яздещ кон или раздаващ топла храна с Елица да ни го пуснат.
Уточнявам: снимките бяха в сайтове, не издирени от бг- мами.

Дяволо, можеш ли гледайки епизода както само ти си знаеш, да преброиш минаванията по трасето на двамата? Докато един от играчите отваря и познава табла, другият продължава обиколките. Виктория каза, че Филип и Лефтеров са били отворили всички табла… Между другото, много ми е чудно как Виктория отпадна веднага след Цецо на меморито с цветовете, а помнеше почти безпроблемно това мемори- с по- големи интервали, по- голям брой елементи..

Любовта дава крилааааа.

Или инстинкта за оцеляване...

Според мен възвеличават Алекса, за да може зрелищно да отпадне.

# 1 363
  • SF

Не съм Дяволо, но нищо не разбрах. Броят минавания по трасето какво показват?
Онзи ден играх шах и имах 3 победи от 3 игри с 3 различни шахматиста.
Днес играх една партия и единият от предишните трима, които победих с лекота, ме матира за по-малко от 15 минути. Мога или не мога да играя шах? А той как е с шаха?

# 1 364
Аз пък да попитам, ако на мястото на Фифо на снимката беше Алекса, дали така щяхте да напишете, ама честно. Съмнявам се.
Бен си го каза много добре, тука щеше да е яко сеч. Чак не искам да си представям. Да, сега се мисли, че може да е случайно, но се мисли така точно защото е Филип в ситуацията. Което не изключва факта, че наистина може да е случайно, но се за съмнявам, защото mbivanov много добре го е обяснил. Възможно е така да се е озовал случайно там, но как се е озовал случайно папагала на зелено4 след като то не е отваряно. По никакъв начин не омаловажавам победата, напротив.
Никакво нагласяне няма, да не се търси под вола теле - картинките са били по-малко и е имало множество празни места, може и случайно самият Филип да го е оставил на друго място. Едва ли продукцията ходи да наглася картите, нека да не подценяваме Лефтеров. Лефтеров постоянно се “изпитваше” и си ги повтаряше, най-вероятно ако е било последното от този цвят  Филип го е оставил някъде.

Общи условия

Активация на акаунт