💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 139 658
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 1 380
  • София
От теории на коспирациите на всяка страница, вглъбяването към всеки детайл, кой бил с брада, кой бил облечен по друг начин, папагала там ли беше, това било презаснето, онова не било монтирано добре ми се разваля удоволствието от играта.

# 1 381
  • Някъде в Матрицата
Скрит текст:
Ох, от снощи чета и се смея яко. Хора, какво ви става.  Туй кемтрейлс и ваксини и въобще всички конспирации не могат да стъпят на малкото пръстче на левия крак на продукцията, ако се вкара във филм човек.
 Есме, благодаря, че го написа вместо мен, че щеше яко чаршаф да стане. Имам чувството, че се губи цялата наслада от предаването в старанието да се влиза в конспирации. Не, че продукцията е света вода ненапита,  ама под вола жирафи вече се виждат.
  Относно Виктория и сръбския, който така възмути бая народ. Тя няколко пъти спомена, че го знае много добре от съотборнички сръбкини с които е била дълги години.  Нито е нещо ново, нито и е за сефте да си общуват така двамата.
 Да ми кажете и къде да се наредя да си взема кинтите, защото не съм от тези, които върло мразят и хейтят Вики и Алекса.
  Я се усмихнете.  Какво слънце грее и каква чудна есен си имаме. И нека игрите ни носят повече удоволствие отколкото драми, хейт и наранено чувство за справедливост.

Скрит текст:
Към коментара на СлаБе:
Виктория сръбския нека си го знае, всеки език е богатство, няма място да превключва на него обаче там. Предаването е на български, участниците са българи, Алекса разбира български- тоест не е в негов ущърб да се говори нашия език. Не ми е приятно като зрител такова превключване, с цялата отговорност на национализма, в който най- вероятно ще бъда обвинена. Такова ,,обвинение” не ме обижда, но да се лензя на такъв тип, както прави Виктория, определено ще ме e срам от себе си.

Може и несъзнателно да е превключила, особено, ако знае езика. То и аз имам склонност да "прилепвам" интонации и език, особено когато съм в компания на чужденци или в държава, чийто език поназнайвам. Та прехвърлям автоматично на техния говор. Bowtie

Само да вметна, че домат на сръбски е парадайз. Не че има нещо общо с темата, ама когато я научихме тази дума по време на фестивала на сръбската скара в Лесковац, аз и децата ми бяхме така ScreamSatisfied Тъкмо бяха отворили съответния МОЛ в София Simple Smile)))

# 1 382
Страхотна битка снощи! За пръв път викам за играчи в жълто този сезон.
А иначе положението при Непобедимите е "манджа с грозде". Колкото повече ги гледам Виктория и Алекса, толкова повече се кефя на саботажа на Мани и Фейгин, даже Жоро и Гената вече говорят за това. Тези високопарни приказки за чест, достойнство, племе са кьорфишеци. В една общност - племе, семейство, колектив, трябва взаимно уважение. Не може само да изискваш от другите, а да не даваш същото насреща и когато не стане по твоята да изтрещиш. На теб да ти е позволено да лъжеш и мамиш другите, а на тях - не.
Зори копае дъното вече, направо един олтар да направи с лика на Алекса и да почне да се моли сутрин и вечер, а след номинации и жертвоприношение да му прави - Георги, Гената, Фейгин. Момичето е глупаво вижда се от километри, но не мога да проумея жена като Мира как търпи Виктория, че и Алекса в комбинация с нея.
Страхотен беше моментът, когато Жорката каза, че едва ли Алекса ще вземе предимство и то директно пред него. На Алексата направо му се изкриви физиономията от злоба, полудЕ... Как така малкият "келеш" си позволява да не му се кланя и да се съмнява в "рицарскара чест и достойнство" на Капитана. И само да кажа, че Георги не е искал от Алекса да взема предимство, понеже някои го обвиниха в това, просто каза директно, че се съмнява, че Алекса ще вземе предимство за племето. Дори уточни, че не го обвинява, защото и той ги е правил.

Последна редакция: ср, 02 ное 2022, 12:03 от sea_shell

# 1 383
Изводи, изводи... 😂

# 1 384
Леле, ама някои яко са във филма. Защо по ...волите се за обвиняват участници, че качват позитивни снимки в личните си профили в ИГ. Елица и Алекса били качили снимка с бебе, ама как смеят моля ви се. ПиАр било. Сириъзли?

Аз "крайни защитници" на Алекса тука не виждам. Повечето списващи, които му симпатизират в една или друга ситуация са обективни, включително и аз. Може наистина да съм пропуснала някои крайни изказвания, но едва ли са много. За сметка на това пък виждам крайности в другата посока. Няма да споменавам, как бяха наричани Елица, Зори, Жени и въобще непопулярните харесвани. В този ред на мисли, довечера очаквам яко да се сипва на Жени предвид промото. Дано не съм права, че пак ще стане тегаво за четене.

Ха, ха, че какво да се очаква от Пухчо. Истинските играчи поздравиха и четиримата, въпреки пристрастията.

# 1 385
  • София
Предполагам Аспарух не знае за разместените плочки, но да се мисли, че продукцията е искала да изгони Филип, а не е успяла, е абсурдно. Много хора в темата предположиха, много преди да видят промото, в което Димо издава победата на Филип, че отпаднали няма да има, включително и аз, просто защото не може да има отпаднал на всяка капитанска битка, и когато има - и в двата случая, в промото беше изрично споменато, че загубилият напуска  формата. Да не говорим, че на идентична битка в трети сезон нямаше отпаднал. Разбира се, Филип няма контрол върху плочките и не ги е сменил, вероятно е имало прекъсване поради техническа или друга причина, но продукцията, за кой ли път, не се старае да маскира подобни "инциденти". Аспарух има нужда да говори с някого за причината, поради която думите на Алекса, все още са запечатани в съзнанието му, вместо да задълбочава манията си.

Последна редакция: ср, 02 ное 2022, 12:32 от La Vikinga

# 1 386
Виктория е проговорила на сръбски, за да покаже по-голяма близост или да го надъха, знам ли? По-интересно е защо никой не се пали, когато се използват английски думи! И това е било във всички сезони досега.

# 1 387
  • София
Бих казал изключително лош монтаж и на промото, и след това Димо като плямпаше по време на епизода.
Затова остава у нас, че нещо са променили. Великата, невиждана битка до момента за комат хляб и две парчета наденица Grinning Не мисля, че беше необходима такава реклама на капитанската битка за по-голям рейтинг и контент. Достатъчно е, че беше между Филип и Алекса.

# 1 388
Кисело е гроздето за Пухчо. На тази игра той щеше да крампира с двата крака и с двете ръце едновременно. Искам да го видя как изкачва въжето и бие камбанката. Няколко пъти  Simple Smile

# 1 389
Аспарух явно още е супер обиден на продукцията, че го направи за смях с чувалите, не без негова помощ, разбира се. А с Алекса не знам дали е само заради това, че ги обиди как са страхливци, номиниращи малки момичета, което беше тъпо.
Иначе поне към Филип изпитва уважение, въпреки че го победи.

# 1 390
  • София
Виктория е проговорила на сръбски, за да покаже по-голяма близост или да го надъха, знам ли? По-интересно е защо никой не се пали, когато се използват английски думи! И това е било във всички сезони досега.
О, аз изобщо не съм обидена от говоренето на друг език, често използвам думи на английски и на испански, бих казала, че съм антипод на псевдопатриотизма. Развесели ме конкретната ситуация и подбудите на Виктория да проговори на сръбски в нея, отношетието ѝ към Алекса малко ми напомня на това на Цветан към нея, не мисля, че се дължи на някаква предварителна уговорка.

# 1 391
  • софия
Към коментара на СлаБе:
Виктория сръбския нека си го знае, всеки език е богатство, няма място да превключва на него обаче там. Предаването е на български, участниците са българи, Алекса разбира български- тоест не е в негов ущърб да се говори нашия език. Не ми е приятно като зрител такова превключване, с цялата отговорност на национализма, в който най- вероятно ще бъда обвинена. Такова ,,обвинение” не ме обижда, но да се лензя на такъв тип, както прави Виктория, определено ще ме e срам от себе си.
От цял сезон изпусната една фраза и чак срам,  драма, шок, боНба. Разбирам, че е неприятен персонаж, ама давайте малко по-леко, хора. В смисъл, защо по дяволите всичко трябва да е толкова черно или бяло. Или всъщност, ако това ви разтоварва действайте си така. Аз гледам от моята камбанария, а всички сме различни. Обединява ни любовта към формата.

# 1 392
На Пух менделеевите витамини са му изпили мозъка и е останал само центъра за честта 🤣. Толкова е комплексиран, че може да отвори магазин и да продава комплекси 🤣. Алекса е около 300-пъти по-добър от него и с много повече спортни успехи.
На Пух трябва да му забранят да припарва до социалните мрежи.
Да си зоби там, да си вдига 800 кг🤣 и да яде кренвирши 🤣. Ако се концентрира върху тези три неща животът му ще е по-лек и по-прост 🤣.

# 1 393
Всички се справиха много добре в играта вчера, но Филип и Митко бяха ниво (или повече) над другите двама.

Виктория "коплексната" състезателка в игрите, вече не се трае. Тя сбърка и обърка Алеко. Не видях да се събират на масата и да им начукват канчетата, че не са победили.
Съчувствам на Генчо и Гошо. Нямат тоя хъс за игра, нямат живеца, който виждах до скоро. И е очевидно защо.
Зорница трови атмосферата допълнително още със събуждането си.
Мира е вяла. Няма настроение. Вчера я гледам повече до Генчо седеше. Ако е влязла с уговорка да е щит на боркинята, то вече не й се седи. Тя не е глупава и вижда Алеко какво прави. едва ли одобрява.
Цялото племе са за разпускане.

За 17 г. във форума, вчера ми беше изтрито мнение, в което не долюбвах Алеко. Нищо нецензурно, но явно са се появили Елици и роднини на слипа. Не може да влизаш с визитка на големия спасител и доблестен мъж, а да се представяш като последния бабаит на мегдана.

Всеки се опитва да бъде обективен, но ние виждаме цялата картина, а те не. От тук идва и погледа над стратегии и грешки. Пример Михаела. Ако виждаха общата картина с Ралица, може би щяха да играят с мъжете и Джафа да си е у дома отдавна.

Много заклеймиха хода на Мани и Фейгин като предателство и не знам си какво достойнство.
С разликата, че го направиха веднъж и с това не си тръгна никой, а Алеко и Виктория имат такива "достойни" постъпки по няколко в епизод. И заради тях ще си тръгнат хора, които не заслужават.

# 1 394
Само мен ли не ме дразни, когато Вики превключва на сръбски?🤣 Даже ми става едно мило и приятно, защото го прави с цел Алекса да се почувства по-добре и комфортно в чужда страна😍.
Може би просто съм ксенофил🤣. Не ме нападайте🤣.

Ако няма да е моя сладкиш, бих се радвала предаването да се спечели от който и да е от Алекса, Генчо, Георги и Лефтеров.
Фифо ако обещае да не се надуе (трудна работа 🤣) ще викам и за него да е победител.

Общи условия

Активация на акаунт