💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 139 283
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 1 770
Гадно изказване на Филип за Мани. Липсата й ще се усети, защото е по- силен играч от повечето жени там.
П.с, честно - казано, не очаквах Гого да номинира Мани. Дори да го е разочаровала според него, не го очаквах. С вълците и в синьо, и в жълто. Разочарова ме.

# 1 771
Наистина ли се вързахте на промото, че Гого ще е номиниран? Стига, хора, с тези аматьори, нещата са ясни още от миналата седмица.
Аз за утре се притеснявам, че ще излезе срещу Мани.

# 1 772
Айде Мани улете!

# 1 773
Зорница, за мен, е най-противният участник в този сезон. Виктория я разбирам ... Жени също ... Но Зорница е проста на гъдулка, слаба психически, а в същото време със самочувствие, че е велик стратег, а реално е абсолютно неадекватна и няма капка мозък. Две изречения подред са трудни за измисляне, обаче тръгнала да обяснява Генчо какъв бил, Жоро какъв бил. А ехидното ѝ "Безстрашни отиват на съвет" просто преля чашата ... Никаква спортсменска игра

А се бях зарекла да не използвам накърняващи епитети за никого ... Смятайте колко съм бясна

# 1 774
Сега ще нахейтя заслужено Фифо за аргументацията му при номинацията на Мани. Дърво си е. Мани като играч не е най-слабата жена в племето.

# 1 775
  • София
Ралица днес е безобразна с коментарите си.

# 1 776
Леле, Ралица е актриса колкото Джафи е гримьор..

# 1 777
  • София
Ралица няма право да държи сметка на играчите защо гласуват за даден играч.
Вече три години...

# 1 778
Водещата ми подскача по последното нервче и се опитва да го скъса, голяма е маймуна като почне с това високопарно поведение.

# 1 779
На Филип не трябва да му дават да говори. Нереално е Grinning
И на Гого също. Могат просто да мълчат и да красят играта.

# 1 780
  • София
Сега ще нахейтя заслужено Фифо за аргументацията му при номинацията на Мани. Дърво си е. Мани като играч не е най-слабата жена в племето.
И Жени същото направи. Не трябва повече да си общуват, безумно е. Sob

# 1 781
Иначе ясен съвет, пореден единодушно номиниран играч в ИВ. Няма изненади.

# 1 782
  • Варна
Джеферова пак блести с “точни” коментари! Ужас! Мани се е доказала на арената много повече!

# 1 783
Джафи вика, че би избрала Виктория, ако трябва пак да избират хора, ама като беше момента първите й думи бяха "Само не Виктория"

# 1 784
Не съм изненадана за Мани, изненадана съм неприятно, че я имат за слаб играч… Джафа сметкаджийката яко обработила хората. Да пада и тя по-скоро, че не се диша.
Едит: Мани иска да си ходи. Вече съм сигурна в това…

Общи условия

Активация на акаунт