💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 138 941
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 2 175
Имат огромна преднина Червените в тази игра до момента.
Сега зависи от Георги. Но според мен преднината е поне десет минути, ако не е и повече.

Последна редакция: чт, 03 ное 2022, 21:56 от Bengun

# 2 176
  • Другата България
Евгения ще им реши пъзела, а Гошо трябва да е на номинация, но ще го отнесе Фейгин, това ми казва кълбото, не може да съм объркала снощното промо, просто не може!

# 2 177
Госпожата със смъртоносно ранената ръка,много къса памет имам Забрави как думите и бяха "само не и Виктория "
Само че зрителите помнят

# 2 178
  • София
Влизам в темата и не вярвам на очите си... Мани не саботира... Flushed
Леле, ако на нейно място беше Виктория... JoyStuck Out Tongue Winking Eye

# 2 179
Не разбирам сега в случая, че пада Мани, пада. После обаче бързо успява да мине и да излее водата. Ама как не се виждат себе си колко вода и дават да излее 🤔 Къде е  скапаната логика?! Разбирам да и даваха почти пълни кофи, или поне на половина пълни, да я заплюват и обвиняват, а те се излагат с капките водичка, които и дават.

# 2 180
Жорката дали няма да оплеска нещата

# 2 181
Мани, че много пада по гредата - ок. И ясно, че сега всички ще ѝ викат след играта. Обаче истината е, че останалите доставят на Мани далеч по-празни кофи от тези, които Непобедимите доставят на Фейгин. Разбира се, никой при жълтите няма да си признае, че са били по-слаби на другите звена и целият гняв ще е само върху Мани.

# 2 182
  • SF
Кубчетата на Георги са обли Simple Smile

# 2 183
  • Варна
Ох Жорката защо не действа от средата

# 2 184
Жорката дали няма да оплеска нещата
Аз лично очаквам Жени да е много по-добра от него.

# 2 185
  • Където морето целува небето...
Само 4 или 6 минути преднина е нищо при всички падания на Мани. Реално ако ѝ подаваха кофи с вода, колкото на Червените, може би Евгения щеше да  започна първа да реди.
Виктория не може да не се изкаже отвратително, както винаги!

# 2 186
Зори, ако млъкне ще ми олекне. Много просто същество. Браво на Мира! Джафа май ще ги изяде..

# 2 187
  • София
Жени 100% умира от кеф, защото знае как се играе тази игра.
Еми, съжалявам, ама като от 7 човека никой да не се сеща къде му  е грешката, ще се заслужават съвета.

# 2 188
Обаче голям контраст в телата на момичетата в двата отбора. Червените са стройни, с дълги крака. Жълтите са лекинко трътлести и с къси крачета.

# 2 189
Айде да свършва този ужас!

Общи условия

Активация на акаунт