💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 138 941
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 2 190
Не защитавам Мани, всички сме изненадани от паданията ѝ и нормално всички да си мислят, че го прави нарочно, обаче нека бъдем реалисти - абсолютно никаква вода не досгига до нея. Еми екипна работа е все пак, не съм съгласна с логиката на Филип - по-добре малко ама много курсове. Явно не работи това за всички..

# 2 191
Жорето посмъртно не може да ги нареди тези кубчета. Той като цяло е нервак. А сега Джаф ще му покаже ,какво е точна ръка. Особенно ,че е и гримьор ,това предполага ,че е Ок с пипкави дейности. Жалкоооо ,а как ми се искаше да спечелят червени.😔😔😔

# 2 192
Обаче червените много са долни.Заради Тъпия Алекса и  Виктория жълтите заслужават  да им вземат победата под носа

Зорница тръгнала да коментира,дето няма акъл за пет стотинки ,и само ще гледа и мига.Смешна работа.

# 2 193
Зори е много дразнеща на моменти.

# 2 194
  • Другата България
Зорница усети, че идва съвет, и започна да нервничи.
Каква “изненада“!

Ииииии сега кулите на Гошо падат!
Едит - те верно паднаха!

# 2 195
Госпожата със смъртоносно ранената ръка,много къса памет имам Забрави как думите и бяха "само не и Виктория "
Само че зрителите помнят
Думите бяха на Ралица.

Охх, Гоше, Гоше, напрягам се като гледам и с 10 минути преднина.

# 2 196
Жоро как я изтърпява Зори постоянно да плещи? Аз ако съм на негово място да съм я замерила с някое кубче.

# 2 197
Обаче червените много са долни.Заради Тъпия Алекса и  Виктория жълтите заслужават  да им вземат победата под носа

Зорница тръгнала да коментира,дето няма акъл за пет стотинки ,и само ще гледа и мига.Смешна работа.
Алекса е пълен смешник бутан от продукцията

# 2 198
Жоро как я изтърпява Зори постоянно да плещи? Аз ако съм на негово място да съм я замерила с някое кубче.
Зори много прихвана вече от кака Вики шефката и дон Алесио - само мрън, мрън. Сега остана да прихване и крещенето и заплахите и официално ще стане една от кликата 🤣🤣🤣

# 2 199
  • Буркина Фасо
Жорето посмъртно не може да ги нареди тези кубчета. Той като цяло е нервак. А сега Джаф ще му покаже ,какво е точна ръка. Особенно ,че е и гримьор ,това предполага ,че е Ок с пипкави дейности. Жалкоооо ,а как ми се искаше да спечелят червени.😔😔😔
струва ми се, че Джафката почти не се навежда за кубчетата - протяга ръка и го взима.
а Георги кляка да ги взима от ниското.

# 2 200
Ралица наистина е трагична днес.
А Фейгин не падна нито веднъж, браво, момиче!
Фейгин няма как да падне.

# 2 201
  • Другата България
Червените са си виновни сами.
При наличието на Мира, заради що Гошо нервака реди тези кули?
Мира беше човека за този пост, как Георги ще се изправи срещу Евгения, и ще се очаква да я победи! Абсурдно е.
Чист късмет ще е победата им /аз още си вярвам в нея/, трагични бяха всички, цялото племе.

# 2 202
Мирела да обвинява Мани ми е баш крадецът вика дръжте крадеца. И да не беше падала, с тия 3 капки вода, които ѝ подават, пак щяха да са на същото дередже. 2-3 минути разлика.

# 2 203
  • Където морето целува небето...
Жени си ги реди на кули долу, за да ѝ е по-лесно взимането на кубче. Жорката е по-хаотичен. Пропиля голяма преднина.

# 2 204
Само аз ли чух коментара на Димо, че Мани пада, защото някой я е прокълнал и веднага реплика от Виктория:” Познайте кой?” И нещо от сорта:”…с вещица работа да си нямаш”, придружено с грозен хилеж?

Общи условия

Активация на акаунт