💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 138 921
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 2 205
Като цяло днешната игра е изключително тъпа и безинтересна .

# 2 206
В играта на жълтите имаше много пробойни, не само Мани, но щом стигнат до нейния  пост, трябва да чакат тя да мине и тогава да почнат да преливат и подават наново. По едно време не го правеха, но явно са направили забележка, че трябва да се изчаква всеки пост. И все пак тези падания ми бяха много нехарактерни за Мани, все едно има проблеми с вестибуларния апарат.

# 2 207
Госпожата със смъртоносно ранената ръка,много къса памет имам Забрави как думите и бяха "само не и Виктория "
Само че зрителите помнят
Абсолютно! Имам чувството, че трябва наистина да е забравила какво е казала, защото това беше доооста мазно.

# 2 208
Бърз е ЖГоро, но с това дуднене се излагат червените.

# 2 209
Дано някак си червените загубят да му влезне акъл на сърбина малко че се е взел за голямата работа.... Бутан от продукцията цял сезон, ако беше спечелил капитанската Филип щеше да е чао...

# 2 210
  • София
Зорница е непоносима! Не спира да дудне, а ако някой друг се обади, с цялото си нахалство му прави забележка. Наистина не знам как се издържа такова същество - много глупаво, но за сметка на това ужасно досадно. Разговорът й с Мира беше един път:
- Леле, тоя Генчо колко е хитър, иска да ходи на елиминация, за да си вземе грошове!
Мира:
- А може да ни кара да го номинираме, за да направим точно обратното и да се спаси.
Зори:
- Леле, вярно! Колко само е хитър тоя Генчо!
Joy

# 2 211
Може би да, Мира би била най-добрия избор за този пост при Червените.

# 2 212
Позитивната страна на този епизод относно Мирела: кадрите ще зарадват силната половина на човечеството в България. 😂😂😂

# 2 213
Обаче червените много са долни.Заради Тъпия Алекса и  Виктория жълтите заслужават  да им вземат победата под носа
Чисто информативно, кое е точно долното? В пъти по добри бяха червените и е очевидно. Алекса и Виктория къде точно се издъниха, та заради тях трябва да паднат.

# 2 214
Като физически качества Георги е може би най-подходящ и от двете племена заради мълниеносната си змийска бързина. Обаче Жени има по-правилна тактика и така успява да реди по-ефективно.

А аз дори се чудя дали е забранено да слагаш произволно кубчета по масата. Ако е позволено - най-добре всички кубчета струпани на купчина в средата - за да тежат в центъра и да стабилизират масата - и чак после едно по едно да се местят по ъгловите позиции.

# 2 215
Зорница, Виктория и Слипа на номинации. Тройна. Не се търпят.

# 2 216
Всеки от жълтите беше зле. Гого и Фифо на първи пост имаха доста неточни хвърляния. Лефтеров на няколко пъти хвърли кофата наобратно към Ралица. Ралица пък хвърля водата пред нея си и само капки стигат до Мирела, която доста късно реши да клекне за да има шанс, повече капки да събере. Мани падаше доста, но както вече се каза тук, вода почти нямаше.

За мен Ралица беше най-зле.

# 2 217
  • София
О боже, Виктория "sheet" ли каза JoyJoyJoy

# 2 218
Зорница да те нарече идиот е обида от най-висша класа.

# 2 219
Ма, Зорницо, ма! Ти ли говориш за акъл?! Не, не кубче, направо масата щях да заиграя по теб!

Общи условия

Активация на акаунт