💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 138 909
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 2 280
Как й се връзват на джафката не знам....кухи лейки. Че и герой я изкараха, направо ще повърна

# 2 281
Играта на жълтите бе доста зле и само Джеферович им спаси д-то на всички, да не са на съвет и  помощта на Георги и нервите му.

# 2 282
Жълтите жени сега са смешни...думи нямам.

# 2 283
Много интересни подводни течения има при Жълтите. Доста непредсказуема е ситуацията според мен при тях към момента. Много по-интересни са за гледане от Червените, където всичко е ясно.

# 2 284
  • Варна
Жоро днес беше трагичен, но вчера беше добре. Да видим...

# 2 285
Ех, Георгии.. Ех, Генчооо..

# 2 286
  • София
Как й се връзват на джафката не знам....кухи лейки. Че и герой я изкараха, направо ще повърна

Е, каза го - кухи лейки. В този сезон похвалиха много жените, че са доста борбени, което е факт, но нито една от тях, без Виктория и Джаферович, нямат характер. Млади са и доста неопитни откъм социални умения.
Мъжете дори не ги коментирам, така де - момчетата, далеч са и те от мъже.

# 2 287
  • София
Георги и Генчо не могат да достигнат до финал заедно, така че поне един от тях ще си замине с грошовете вкъщи, не знам колко още съвети мислят, че им предстоят.

# 2 288
Червените, стискат си грошовете до края, нямат никаква социална игра.

# 2 289
Георги и Генчо са кухи лейки. След като Алексио заяви, че няма да ползва грошове те двамата продадоха Фейгин за 150 гроша. С бездействието си. Даже не направиха опит да я спасят.

Миналата година Жълтите продадоха Габриела за наденица, днес цената на Фейгин е 150 гроша.

Заслужават да стоят в поза партер през цялото време.

# 2 290
Голяма конкуренция имам за топ противен участник-Зори,Вики ,Алекса,Мира,Джаферович, Мирела 🤣🤣😂

# 2 291
  • Другата България
Ралица наистина даде шанс на двете Г-та. Като започна от Алекса.
Георги ме разочарова, той изобщо не допуска, че Сашка може да е номинирана, затова и не помисли да си купи гласове. А като видях промото за след рекламите - вече е ясно, че Фейгин ще е номинирана, точно както предполагах. Георги можеше да спаси Фейгин, ама малко мисъл и тук трябваше да протече.

# 2 292
  • София
Ралица- водещата има един маниер да унижава като ти казва нещо, което според нея е правилно, но ти не си успял да се сетиш. Очарована съм от възпитанието и добрият тон с който Георги и отговори. Че е разбрал, че има възможност да купи гласове, но това ще е до другата седмица.

# 2 293
Обаче аз се дразня на Георги, че не мести средното кубче, ама на Женя масата не помръдва дори като има кубче в повече в края. Тя се навежда и масата не мърда.
А червената маса е на засилка.

През цялото време имах усещането, че жълтата маса е по-стабилна, или по-малко склонна да губи баланс. Не е трудно да се направи дори само с няколко сантиметра сваляне на центъра на тежестта. Какво да се прави, нямам вяра на продуцентите. Иначе тактиката на Жоро да действа със скорост според мен беше по-слаба от тактиката на Джаферович с местене на средното кубче.

# 2 294
Още една такава седмица и този сезон ще го наредя след трагичния трети. Аман бе. От стратези и умни глави. Джафа, компания и Зорница.

Общи условия

Активация на акаунт