💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 138 931
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 2 265
  • Където морето целува небето...
Червените сгрешиха като силно извикаха кое е най-тежкото кубче и подсказаха на Жени.
Също Жоро трябваше да мести и средното кубче, като се старае да балансира масата повече.
Червените видяха, че Жени го сложи първо и подсказаха на Жоро, а не обратното. Жоро вече беше наредил другите и нямаше как да го сложи първо. При падането на кубчетата вече имаше възможност и го сложи отдолу.

# 2 266
Всички от жълтите виждат играта на Мани и проблемите и с баланса. Но са слепи за играта на Ралица и Мирела. Останалите също не се справиха добре в тази игра, с изключение на Жени.

# 2 267
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Става лека, полека ясно защо Генчо е имал моменти на избушване. То това търпи ли се.

# 2 268
Айде Мирелка пак ревнува

# 2 269
Ралица много бързо обръща палачинката срещу Мани .Евгения тръгна след Митко .

# 2 270
  • Другата България

Женя започва да се чуди чии ски по-напред да намаже

# 2 271
  • Варна
Никой от жълтите не вижда собствените грешки , само Мани та Мани
Ралица....

# 2 272
Ох, не! Сега жените взеха на мушка Лефтеров! Joy

# 2 273
ХаЙхаЙха Ралица горката, толкова пак не на център

# 2 274
  • София
Не мога да повярвам, че действията на Мани върнаха Ралица в коалицията на Жени. Легендарно. Главата на змията винаги е бил Илиян, другото е фикция.

# 2 275
Рали, Рали.... заслужаваш си съдбата

# 2 276
Ралица е фурнаджийска лопата.

# 2 277
Червените видяха, че Жени го сложи първо и подсказаха на Жоро, а не обратното. Жоро вече беше наредил другите и нямаше как да го сложи първо. При падането на кубчетата вече имаше възможност и го сложи отдолу.
О, значи съм изпуснала момента и съм се объркала.

# 2 278
  • София
Само на мен ли ми се струва че жълтата маса просто беше по стабилна дори без кубчета ... и Зори - по тъпа от нея просто нямаааа

Абе с Мирелка май еднакво им тежат мозъчетата. Просто Мирелка е сладичка и добричка.

# 2 279
  • София
Ако бях на Жорето, щях да взема тези кубчета и да ги мятам по Зорница. Много досадна, така да говори, когато трябва човек да е спокоен. Joy

Общи условия

Активация на акаунт