💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 138 941
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 2 250
  • Брюксел / София
Ех, че сладка победа!
Виктория нали беше вещица и събаряше мани - хак им е на червените. Големите спортсмени дето могат да губят: да, ама не.
Играта беше направена за Джефа, но тя се справи перфектно!
А, Зорница, ако не я убие собственото й племе, ще е чудо!
Жълтите са най-силното племе евър. Как никой не даваше акъл, не подвикваше…
фифо пак мн добро впечатление ми направи - мисли това момче и това си е. Знаеше всеки ход предварително и говореше спокойно, не като онова кречетало Зорница…

# 2 251
И ето затова Жени както и да се развият коалициите, няма да я изгонят.

# 2 252
Тя Зорница не просто изплиска легена, но направо счупи тъпомера. Висш пилотаж на наглост. Най-скоро и нея да я пращат вкъщи. Не може да нарича идиот или каквото и да било човек, който е класи над нея във всичко.
Евгения - също ми е като Алесио, признавам и силната страна. Много е добра, но не мога да и се зарадвам искрено, защото си е гнила.

# 2 253
Бре, ЖДНБ Фифо призна Жени Simple Smile

# 2 254
Ауууу, Гого не знае кога се ползва 'уви'. Въй.

# 2 255
Еееее герой била Джаф. То пишман от таквиз герои. Добре ,че тук- таме има и по някоя и игричка като за нея, че да може да я котира Продукцията. Гнусота.

# 2 256
  • София
Гого е вторият човек в този формат, който казва "но уви", имайки предвид "но за щастие". Bowtie

# 2 257
Абе Гого и той неяма ювелирна мисъл -Уви , спечелил техния отбор Simple Smile

# 2 258
Виктория настояваше Георги да е на този пост и си наложи мнението.

# 2 259
  • София
Аз съм най-търпеливото и миролюбиво същество, обаче Зорница бих я удушила първа, още преди Виктория и Алекса. Joy

# 2 260
Как така на Джафа й бешв толкова стабилна масата?
Тя се усети да намества средния стълб в четирите посоки, така че всеки път да уравновесява дисбаланса на ъгловите стълбове. Така нейната маса всеки път беше балансирана като се навежда. При Георги нямаше такъв баланс и той разчиташе само на бързината си - и той действително беше много бърз, може би най-бързият възможен за това движение. Но точно тази физическа бързина го подведе, защото не го принуди да измисли правилната тактика. Мислеше, че докрая ще успее с бързината, но нямаше как да успее.

# 2 261
Само на мен ли ми се струва че жълтата маса просто беше по стабилна дори без кубчета ... и Зори - по тъпа от нея просто нямаааа

# 2 262
  • София
Е, сега, ако номинират Зорница и се върне Мани ще се изкефя на макс. Не, че харесвам Мани... Обаче онова недоразумение ме дразни много

# 2 263
  • София
Бре, ЖДНБ Фифо призна Жени Simple Smile
Филип - да, но зрителите - не чакай. Smiley

# 2 264
Кой знае Джефка колко пъти го е правила този баланс,както и всички пъзели. Нормално да се справи.
Трябваше Зорница мрънкалото да сложат,да я видим! Ейй много е лесно като се скатаваш,много лесно се говори отстрани. Дано скоро отпадне. Вече не знам кой искам по-скоро да си тръгне-Виктория,Алекса,Зори или Джефка. 😂

Общи условия

Активация на акаунт