💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 139 756
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 2 490
Аз също на мястото на Мани не бих се върнала нито в едно от двете племена, тоест за нея играта за съжаление е приключила. Няма кеф, няма удоволствие, за кого да се бори, чия обща кауза да преследва, на кого да се раздава? Аз не смятам, че е постъпила като:
1) Предателство - не е имало съюз между нея и другите сини
2) Това не е спортно събитие, нито Олимпиада. Накрая ще има 3-ма финалисти и те няма да са от Х племе.
3) Никой не е умрял, пострадал, пряко отпаднал. Косвено отпадна Елица, вместо Виктория или Ралица(това не знаем кой би бил)
Та най-дразнещото е как всички се правят на ощипани девойки, ау колко страшно, егати лицемерите! Поне Гената и Гошо филията реагираха с Poker face.
1) Предателство - има и още как. Предаваш отбора хората около себе си, ако не се е чуствала част от отбора, защо не го каза? Това за мен е предателство и даже по лошо гавра с усилията на хората около теб.
2) Това не е спортно събитие, нито Олимпиада. Да не е, ако беше щяха да са изхвърчали, но това не означава, че постъпката е приемлива.
3)Никой не е умрял, пострадал, пряко отпаднал. Трябва да стане нещо подобно, за да реагираме така ли? Хора с това какво "па толкова" става всичко останало след това. Какво пък толкова, пийнал малко вино и излязъл на улицата. Какво пък толкова, трябвала му работата и натопил колегата и т.н.
Не харесвам Гената и Жоро изобщо, но се надявам, че на тях няма да им хрумне толкова долна постъпка! Досега нищо толкова гнусно не съм видяла от тях.

Последна редакция: пт, 04 ное 2022, 01:21 от dundinka

# 2 491
  • София
Ако беше малко по-разсъдлив обаче, щеше с един куршум да удари два заека - с купените гласове да запази Фейгин и да прати някоя жена на арената, надявайки се да отпадне. Обаче хич не помисли или по-скоро удобно е свикнал Гената да върши тая работа с мисленето и броенето.
Ами Гената пак я свърши работата - помисли, преброи и предложи да си купят гласове, но Георги отказа. Нямало смисъл според него. Rolling Eyes
Разбирам го Генчо защо е толкова отчаян - от една страна Слипът, пазителката на съкровището и двете придворни дами - лоботомираната и омагьосаната. От друга Георги, с когото уж играят заедно и уж са коалиция, обаче Жорката най-редовно поема в неочаквана и изненадваща посока...

# 2 492
Участниците вече много рядко пускат лайфове след битките, нямат желание/не им се занимава?

Да и аз това забелязах. Никакви ги няма. Всяка вечер ги чакам.
Вече не се събират по 15 човека, ами по 5-6, а Илиан тотално се изгуби. Абсолютно никъде го няма. Дори Мани спря да го тагва. За сега се държат извън формата 4-мата от сините (4-тия е Касим) , Жълтите, Червените сцепени на 2 групи и Гого навсякъде поотделно с всяка група🤣

П.с Алия забърсали са ни хубавия разговор. Така добре потръгна. 😁

# 2 493
  • София
Жени направо си troll-ва феновете на Филип Smile

Скрит текст:

Победа Yellow Heart

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 04 ное 2022, 01:53 от La Vikinga

# 2 494
  • София
На Георги лайфът събра 1300 човека. Но беше сам …. Разбира се Joy

Ох, пак гледах номинациите. Е много се пали Алекса, че не паднаха грошове. Ама много!

Последна редакция: пт, 04 ное 2022, 01:55 от ketito

# 2 495
  • Sunshine state
От десет гьола вода ще докарат някои, та да оправдаят Мани - подкосявали й се краката от напрежение. Смях отвсякъде. 🤣 Абсолютна глупост! Мани си саботираше отвсякъде, няма какво да ни прави на балами. Не го призна, щото то вече два пъти щеше да стане направо шок и ужас. За мен си осра пътеките и дори да се върне ще е на мушката всеки път. Никой вече не й вярва и с право. Много силната Мани. 🙄 Ралица и тя така я наплю, единствената, с каято можеше да се сприятели след Михаела.. После ще се чуди от къде й е дошло и тя. Черна точка и за нея.
Георги се представи супер зле днес и освен вчерашната игра, напоследък хич го няма в отборните. И да не се прави, че не можел да спаси Фейгин, щото той знаеше много добре и си е направил сметката кой ще бъде номиниран. Не е длъжен, разбирам го, но.. От самото начало ми прави впечатление на егоист, това не е единствената ситуация, в която съм го забелязала. На индивидуалните игри иначе се раздава, а на отборните участва там, колкото да не е без хич. Не го харесвам никак.
Фейгин ми е по-симпатична от Мани и за това съм за нея утре.

Последна редакция: пт, 04 ное 2022, 02:08 от Pupitka

# 2 496
  • София
Мирела:

Елица и Алекса / Зорница:

Зорница и Александра (с repost и от Илиян) честитят рождения ден на Аспарух Birthday:

# 2 497
Продукцията се чуди в момента как да накара Генчо и Георги да си използват грошовете, по този начин Алекса ще си използва томахавката и ще остане единствения с грошове.

Като се използва тази томахавка , тя може да влезе пак в игра и да отиде при жълтите (като я вземе вземе жълтия капитан), там нещата ми се струват много неястни което ги прави доста интересни.

Според мен Ралица не е забравила това което направи Жени и имат уговорка с Мани, както са казали хората "Дръж приятелите си близо,а враговете си още по-близо!"

# 2 498
  • Sunshine state
А аз пък мисля, че Ралица нищо не осъзнава и се опитва да е "угодна" на силните на деня в момента, но според мен няма да й се получат нещата и съвсем скоро ще й се налижи да изпoлзва тая огърлица.

Последна редакция: пт, 04 ное 2022, 04:31 от Pupitka

# 2 499
Моля оценете  Епизод 46  (3-ти ноември)

https://www.surveymonkey.com/r/ZFJJZPX

Всеки може да си променя гласуването ако пожелае,
както и да види резултатите след изпращане на своите гласове (бутона "Done")
Обобщена статистика за седмицата ще има всеки уикенд.

Какво оценяваме:

# 2 500
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
На Жени и Фифо интересите съвпадат за момента. Не се харесват особено един друг, но и за двамата е в полза да играят заедно. Съюз лишен от емоции, много прагматичен и за двамата.

Aбсолютно. Смятам,че е много умен ход от страна на двамата. Нито се харесват,нито са истински приятели и съюзници,но на този етап от играта им е удобно да са заедно.

Според мен Мани саботираше.Никога не е била толкова зле на баланс,а тази летвичка би трябвало да я мине като пеперуда във въздуха. Спъваше се и падаше без причина,дори като се обясняваше си личеше по физиономията,че лъже и е гузна. Днес вече ми падна в очите.

# 2 501
На мен ми е все тая дали Мани е саботирала играта, много шум за нищо снощи.
Ако бяха паднали жълтите и от тях още един номиниран да има изцяло жълта елиминация ми е интрига.
Защото Мани ще има шанс да се върне с нещо и да обърка врящия казан с набедени от Жени. Защо не и някаква награда от имунитет за два съвета да им се пообъркат сметките като миналата година и някакво друго пренареждане да има.

Червените беше ясно, че на Генчо не му върви, отдавна е сам в племе. Каквото и да се опитва да предлага, няма слушане с разбиране, всеки джаска.
Жорката изобщо не мисли за броене на гласове при съвет, едно си знае - отива на битка или не.
Генчо го прати да изполоми кубовете на пъзела и пак не става щом почнат да се номинират, Жорката си обстрелва като в състезание.

Никаква интрига, окопана Жени от пажове да и слушам стратегиите, няма нищо да я разклати, една Ралица се пече на басейна и кротко е приела, че е следващата посочена.

В червените Алекса ми досади да обяснява на Жорката какъв мъж е, че не харчи грошове за любимата. Фейгин и да се върне и тя усет няма, гледа нахилена, че е до Жорката и това и стига.

# 2 502
Хахахха Алексио тръгнал да говори зс мъжество и защита на любимата, той самия предпочете грошовете пред това да иде при Елица евентуално, да знам, че няма как да е знаел в кое племе ще иде ама риск, печели риск губи. А Георги според мен просто му се ходи на битки, другото, той е индивидуален спортист, мисля че не само той но и други спортисти в индивиадуални спортове трудно работят в екип.Виктория си крещи и напъва за отбора, но при нея мисля, че си от волейбола. И трето защо Жоро трябва да защитава Фейгин, та те се познават, тогава са се познавали от месец, два, значи Георги да си похарчи част от грошовете, щото така ни е удобно. Аз лично не бих рискувала моето удобство, комфорт и място в игрите за човек, който познавам от супер малко време.

Последна редакция: пт, 04 ное 2022, 06:50 от biology girl55

# 2 503
Гледам играта сега и забелязах няколко неща.
- причината цилиндъра на червените да се пълни толкова бързо е, че Зори е много добра на нейния пост
-причината цилиндъра на жълтите да се пълни толкова бавно е поста на Рали

# 2 504
Току що го изгледах и аз.

Зори (кандидат за приза - куха лейка) пак сътвори бисер:
-- Леле тоя голям хитрец бе, егати лисицата!

Стана ми жал за горката Ралица като питаше другите - ама тя откъде знае, че аз ще съм номинирана. Кой и е казал???
А другите ехидно се правят на луди и всички знаят, че точно така щеше да е.
Ами Мани си има глава бе Рали.  Това шоу не е само за мускули.

Жорето и той гола вОда на горния етаж.

Единственото добро впечатление на съвета беше водещата Ралица с безупречната рокля, грим и обеци. Всичко - перфектно (което не е чак толкова често!).

Общи условия

Активация на акаунт