💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 139 897
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 2 475
  • Другата България
Аз...такова, пак за Зори. Към предния пост и нагледно:

# 2 476
Според мен Жоро много добре усещаше,  че Фейгин ще бъде номинирана. От една страна той си е завършен егоист, от друга - защо да харчи пари за да я пази? Познават се от няма и месец, каква любов, какви пет лева? Ако беше малко по-разсъдлив обаче, щеше с един куршум да удари два заека - с купените гласове да запази Фейгин и да прати някоя жена на арената, надявайки се да отпадне. Обаче хич не помисли или по-скоро удобно е свикнал Гената да върши тая работа с мисленето и броенето.
Брутално зле беше и на кубчетата.  Как изпратиха плувец на тоя пост, остава загадка за мен. Мира щеше да бъде перфектна.
Зори може да скъса нервите и на дзен будистки монах, генчовите със сигурност вече дадоха фира.😁 Обаче за походката е права. Дяволче, помниш ли като те помолих за гифче с походката на Генчо, когато се връща от битка и води племето? Е те точно за това говори Зори. 😄
Джаферович беше отвратителна в коментарите си към Мани по време на битката. Мани пък си сърба попарата и така ще е до финала. Ще я дебнат на всяка крачка. Ех, уроци, уроци..
Мирела и Ралица съвсем не знаят къде се намират. На първата и червенее пред погледа, че как може простосмъртен да избере друга за майпрешъс, а втората се чуди накъде да поеме, че разчиташе на Мани да изготви стратегия, ама две птички не правят пролет.

# 2 477
  • София
Аз не казвам обладан чак, но си е подчинен. Играе и по свирката. Ако има шанс ще и скочи, но поне не и вгорчава живота и не настройва другите против нея.

# 2 478
  • софия
Дано Жорката след време разбере какво му каза Алекса. Ще му е от голяма полза, за да задържи любимата до себе си. И стискам палци да е Фейгин, защото наистина двамата са чудна двойка..."
Още колко такива любими ще му минат през ръцете... блажена вярващата...
Няма много значение колко ще са любимите. Когато дойде истинската и иска да я запази до себе си, тогава трябва да си припомни думите на Алекса. Да,  може да са казани с умисъл, може да са чисто политиканстване,  но аз съм жена и за мен това е най-важното. Когато съм заплашена, когато съм в беда трябва да съм 100% сигурна, че мъжът ще е до мен и ще даде всичко от себе си за да ме защити.
  И според мен Жорката сглупи от наивност.  Даже се обиди,  като малко дете "ама, той каза, ама те си крият стратегиите" За това и му пожелавам да си научи урока. Важен е.

# 2 479
Участниците вече много рядко пускат лайфове след битките, нямат желание/не им се занимава?

# 2 480
  • Другата България
Аз не казвам обладан чак, но си е подчинен. Играе и по свирката. Ако има шанс ще и скочи, но поне не и вгорчава живота и не настройва другите против нея.
Да, да, аз те разбрах.
Само че тази “игра по свирката“ може да се разгледа от няколко различни ъгъл Това е изгодно и за самия него, от една страна, за да не го закача и да си гони личния интерес. От друга - според мен просто чака обединението, защото тогава ще има още потенциални “жертви“ за нея. От трета - спокоен е, че преди него има други набелязани “цели“ в момента, и този тандем го устройва. Така поне аз виждам нещата.

Утре не видях съюзници. Някой днес каза, че на всяка битка вече щяло да ги има. Май и това не е точно така този сезон....

# 2 481
Покрай грозния съвет на червените остана в сянка щастието на Мани в новото ѝ племе, където няма никакви скандали, всички я уважават истински и най-вече класната, която дори седи с гръб към нея, не ѝ говори и подкокоросва класа да я изолира. Игра добре Джаферович, реално спаси Гого днес, но не ѝ се кефя никак и даже щеше да е по-добре Гого да ходи да си изясни отношенията с Мани на терена. Утре ще съм твърдо за Фейгин!

# 2 482
  • София

Брутално зле беше и на кубчетата.  Как изпратиха плувец на тоя пост, остава загадка за мен. Мира щеше да бъде перфектна.

А защо наистина сложиха него? И мира постоянно си мълчи за пъзелите, а е добра и ги е гледала. И никой не му каза как се прави. Нали уж са гледали миналите сезони!!!

Може ли да са имали стратегия да паднат и да номинират Фейгин и да вземат парите на Жорката? Алекса щеше да извади и томахавка и край. Затова ли изпадна в истерия, че не са си купили гласове?

# 2 483
Синът ми днес "Тази жена е професионален гримьор ли"? Нали знаете приказката щом дете каже, че си някой е грозен, значи наистина е грозен....В случая некадърна.
Но все пак по противност между Джаферович и Виктория-Алекса, вторите определено са по-антипатични. Доста неща са коментирани и няма да се десетвам.

# 2 484
  • софия
Участниците вече много рядко пускат лайфове след битките, нямат желание/не им се занимава?
Според мен вече започнаха да се пропукват.  Миналата седмица  го забелязах. Излизат неща за които не са знаели, не са приятни. И вече я няма тази ведрост,  има обидени има наранени. Добре правят, че ограничават лайфовете. Все пак всички са хора. Трудно можеш да скриеш огорчението си. А и имат леля Гена и Пухи за пример.  Не е най-умното да започнат да се хранят и в реала пред очите на публиката. Надявам се да изчистят нещата по между си и да успеят да запазят само хубавите спомени. Мисля, че  от там повечето са им такива. Сега изкривеното огледало на продукцията предполагам доста ги обърква.

Последна редакция: пт, 04 ное 2022, 00:47 от СлаБе

# 2 485
Влизам в темата и не вярвам на очите си... Мани не саботира... Flushed
Леле, ако на нейно място беше Виктория... JoyStuck Out Tongue Winking Eye
🤣🤣🤣🤣 Мани не спря да саботира, но повечето тук я изкарват мъченица.
Гледали сме я как се раздава в битки. Днес само се озърташе и правеше нелепи залитания и движения. Дори говорът и в резиденцията след битката беше различен. "Ама, хора....." Сега мнооооого добре разбирам защо в сините искаха да й резнат главата на змията.

# 2 486
На Жени и Фифо интересите съвпадат за момента. Не се харесват особено един друг, но и за двамата е в полза да играят заедно. Съюз лишен от емоции, много прагматичен и за двамата.

# 2 487
Аз също на мястото на Мани не бих се върнала нито в едно от двете племена, тоест за нея играта за съжаление е приключила. Няма кеф, няма удоволствие, за кого да се бори, чия обща кауза да преследва, на кого да се раздава? Аз не смятам, че е постъпила като:
1) Предателство - не е имало съюз между нея и другите сини
2) Това не е спортно събитие, нито Олимпиада. Накрая ще има 3-ма финалисти и те няма да са от Х племе.
3) Никой не е умрял, пострадал, пряко отпаднал. Косвено отпадна Елица, вместо Виктория или Ралица(това не знаем кой би бил)
Та най-дразнещото е как всички се правят на ощипани девойки, ау колко страшно, егати лицемерите! Поне Гената и Гошо филията реагираха с Poker face.

# 2 488
  • Другата България
Според мен вече започнаха да се пропукват.  Миналата седмица  го забелязах. Излизат неща за които не са знаели, не са приятни. И вече я няма тази ведрост,  има обидени има наранени. Според мен добре правят, че ограничават лайфовете. Все пак всички са хора. Трудно можеш да скриеш огорчението си. А и имат леля Гена и Пухи за пример.  Не е най-умното да започнат да се хранят и в реала пред очите на публиката. Надявам се да изчистят нещата по между си и да успеят да запазят само хубавите спомени. Според мен от там повечето са им такива. Сега изкривеното огледало на продукцията предполагам доста ги обърква.
Точно същото мислех да пиша и аз. Отначало и тук в темата постоянно имаше снимки, постове колко са задружни, как това било една игра само, как си останали приятели...големи групи в бара, пред бара, зад бара.....всяка вечер лайф с по 4-5 човека....после лайфовете оредяха, снимките намаляха, числеността на събралите се също. И според мен ще става още по-“зле“. Днес си говорих с приятелка, която е “вътре“ в играта и тя. Същото коментирахме, и то е логично. Епизод след епизод, гледат се, слушат се, колкото и да са давани обещания, че всичко е игра, просто народопсихологията ни е такава.
Последно за Зори, и спирам. Но този епизод направо ме направи луда и щастлива, за сметка на скучната игра.

Последна редакция: пт, 04 ное 2022, 01:10 от Merri_An

# 2 489
Аз с нещо позитивно. Събитието ще е в приюта за животни. Ще се носи храна и ще се разхождат кученцата доколкото разбрах. Хубаво е, че правят такива неща. И това с дечицата също беше много позитивно.

Последна редакция: пт, 04 ное 2022, 01:15 от Lafusko

Общи условия

Активация на акаунт