💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 141 430
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 2 460
  • София
Хахахах, това за фабричните настройки ми хареса Joy Да, те трудно приемат, че може да има собствено мнение и пристрастия. Иначе на Мирелка и е позволено да се влюбва.

# 2 461
  • SF
Също така ми е интересно и за Джаферович- като я показват толкова, отделят й толкова внимание в жълтото племе, дали от тяхна страна представянето е било на позитивен играч - т.е реално да са мислели, че зрителите супер много ще я харесат?

Джаферович е доста аналитична, разговорлива, схемаджийка и синхроните й са интересни.
Всички участници се изреждат на синхрон, но доста от тях нищо не казват. Или мрънкат, или някакви общи лафове, от които не могат да се извлекат едни полезни 10 секунди "споделено със зрителите".
Алекса също е доста удобен за синхрони. Виктория е склонна да дърдори, но в повечето случаи е нервирана и трябва да се изчака, за да й мине. Фейгин е трудна, заради притеснителност. Мани също, откакто е в новото племе. Пестелива е на отговори и не ги изразява с увереност, а уклончиво. Генчо, Мира, Филип, Гого и Лефтеров също са много трудни. Лефтеров знае, че не трябва много да говори и само се усмихва. Отговаря с да и не на въпросите. Филип също - каквото и да го питат "миии, да, може да се каже и така. Миии не... Вие от къде знаете?"

# 2 462
Оо, не знаех; че са сърби собствениците на Нова… 😆Да, това обяснява доста. Иначе аз съм склонна да мисля, че по- скоро нямат конкретни мнения какво как ще излезне, интересуват ги гледаемостта и рейтингът, а на някои участници сипват по- малко, в зависимост от лични симпатии и връзки.
Има и друго нещо - скоро за първи път ще стартира Игри на волята в Сърбия. Каква по-голяма реклама на предаването от сърбин победител в българския формат.  

Сериозно ли ще има Игри на волята в Сърбия?? Пффф, значи е ясна работата.

Иначе съм склонна да мисля, че продукцията си е представяла, че образът на Алекса ще се хареса на публиката, но за щастие повечето хора са излязли от 90-те.

# 2 463
Има и друго нещо - скоро за първи път ще стартира Игри на волята в Сърбия. Каква по-голяма реклама на предаването от сърбин победител в българския формат.  

Ти да видиш, аз се глася да се записвам в нашенските, но що пък да не взема да изчакам и да се запиша в сръбските? Ще си надяна едни слипове за късмет и заминавам.

# 2 464

Ти да видиш, аз се глася да се записвам в нашенските, но що пък да не взема да изчакам и да се запиша в сръбските? Ще си надяна едни слипове за късмет и заминавам.
Без гега няма да те пуснат 🤣

# 2 465
Ще си сглобя и гега, всичко ще направя ... почти, де. Няма да пея сръбско и няма да си офъкам бретонче като на Алекса.

# 2 466
Той образът на Алекса е като на герой от филмче на Дисни. Мина през девет планини в десета да си намери любимата, спаси девойки в беда по пътя, би се с лоши и ги побеждава, събра разпасана дружина и я направи племе, стана капитан, всеки ден почти среща смъртта на арената, ама я побеждава, няма си златна ябълка, но си има златна томахавка и всичко в името на любовта!
Продуцентите малко да се стегнат, че твърде наивно ми идва Joy

# 2 467
Някой пита за маратонките им. Аз мисля, че са най-евтините от Декатлон.

# 2 468
Оо, не знаех; че са сърби собствениците на Нова… 😆Да, това обяснява доста. Иначе аз съм склонна да мисля, че по- скоро нямат конкретни мнения какво как ще излезне, интересуват ги гледаемостта и рейтингът, а на някои участници сипват по- малко, в зависимост от лични симпатии и връзки.

Сериозно ли ще има Игри на волята в Сърбия?? Пффф, значи е ясна работата.

Иначе съм склонна да мисля, че продукцията си е представяла, че образът на Алекса ще се хареса на публиката, но за щастие повечето хора са излязли от 90-те.
Много лош факт е това за сръбските ИВ. Защото си права за рекламата Sad
Иначе си мисля, че хейта по Алексио от публиката не е толкова непредвидим за Продукцията

# 2 469
Страхотен сезон. Най-добруя до момента. Постоянно интриги и всяка серия държи в напрежение.
Незнам как Жоро гладното не разбра, че Фейгин ще бъде номинирана, като още предната седмица й се канеха. Отдавна беше ясно, че ще има битка Фейгин с/у Мани. Много тъпа постъпка и сега го е яд,  но пък е добър урок. Разбира се, че не е длъжен, да харчи пари за Фейгин, но Генчо му обясни добре преди това, какво могат да направят ако си купят допълнително гласове. Сега от Жоро гладното, стана Жоро тъпото.
Според мен обаче Мани наистина съботираше за да не излезе на елиминация с/у Фейгин и си мисля, че утре сама ще падне, за да й се реваншира и даде шанс да продължи. На мани май много и дойде и вече й се излиза...
Аз също мисля, че Мани ще даде победата на Фейгин. Даже се издадоха с това-Много те обичам, което Фейгин каза накрая.

# 2 470
  • София
Държанието на Филип няма нищо общо с това в началото. Подчинен е вече Joy
Лефтеров така си беше Grin

# 2 471
Поредното доказателство, че колкото и да си силен, с красиви гърди и мускули, накрая пак ставаш заложник на жена и то такава с по-хубави гърди 🤣. Накрая всичко се свежда до гърдите 🤣.

# 2 472
Мисля, че потребителката си пада по крачетата на Цецо (може и да бъркам де) и се радва, че в мнението има снимка на Цецо и краката му Wink

Merri_An, Bat го е обяснила точно както си е. Hug

За пореден път в полунощ гледам към красивата луна и си мисля за Цецовия бедър. Решавам да споделя с вас дълбоките си размисли и страсти .... хем за да ви бъзикам, хем за да бъзикам и него, но най-вече за да се бъзикам със себе си и интригуващият ми вкус за мъжове! Trollface

# 2 473
Скрит текст:

Поредното доказателство, че колкото и да си силен, с красиви гърди и мускули, накрая пак ставаш заложник на жена и то такава с по-хубави гърди 🤣. Накрая всичко се свежда до гърдите 🤣.
Алия 🤣🤣🤣🤣 Ние, дето нямаме нимой са класираме никъде. 😆😆😆

# 2 474
  • Другата България
Скрит текст:
Страхотен сезон. Най-добруя до момента. Постоянно интриги и всяка серия държи в напрежение.
Незнам как Жоро гладното не разбра, че Фейгин ще бъде номинирана, като още предната седмица й се канеха. Отдавна беше ясно, че ще има битка Фейгин с/у Мани. Много тъпа постъпка и сега го е яд,  но пък е добър урок. Разбира се, че не е длъжен, да харчи пари за Фейгин, но Генчо му обясни добре преди това, какво могат да направят ако си купят допълнително гласове. Сега от Жоро гладното, стана Жоро тъпото.
Според мен обаче Мани наистина съботираше за да не излезе на елиминация с/у Фейгин и си мисля, че утре сама ще падне, за да й се реваншира и даде шанс да продължи. На мани май много и дойде и вече й се излиза...
Аз също мисля, че Мани ще даде победата на Фейгин. Даже се издадоха с това-Много те обичам, което Фейгин каза накрая.
Joy Точно обратното. Относно “издаването“. Искат зрителите да си помислят именно това - че Мани отпада.
Цъ. При него не е подчинение, силно се надявам да го докаже, ако остане достатъчно. То ще си проличи. При него вече е изгода, взаимно са си полезни двамата с Евгения.

Общи условия

Активация на акаунт