💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 139 363
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 2 445
Знаете ли кое ми стана интересно? Ясно е, че предаването цели рейтинг, гледаемост и реклама, но дали са успели да предвидят в действителност как ще изглеждат нещата за зрителите?

Да, напълно, защото
Скрит текст:
първият спойлер за победителя, който прочетох, беше не име, а че на никого няма да се хареса Nerd

Последна редакция: пт, 04 ное 2022, 09:34 от Telesilla

# 2 446
Оо, не знаех; че са сърби собствениците на Нова… 😆Да, това обяснява доста. Иначе аз съм склонна да мисля, че по- скоро нямат конкретни мнения какво как ще излезне, интересуват ги гледаемостта и рейтингът, а на някои участници сипват по- малко, в зависимост от лични симпатии и връзки.

# 2 447
  • Другата България
Не знам за вас, но аз отново си пуснах началото на епизода.
Зори и Мира.
След посещението на Генчо. Преразказвам по памет, че от смях не можах да го запиша дословно.
Зори: “Знаеш ли, че Генчо иска да го номинираме него, това е защото иска да се върне с още грошове, голям хитрец е този Генчо, ще си избере лесен противник. Мира, този човек е толкова хитър, знае колко грошове има Алекса - повече от него, знае, че Безстрашните ще изпратят Мани, иска да си печели битките... това направо ме побърква ....“
Мира: “Верно ли? Ама знаеш ли, това може да е именно, за да ни накара да НЕ гласуваме за него....“
Зори: „Олеее, то е двойно такова, лелееее...Това е обратна психология...Тоя е голям хитрец бе, егати лисицата! Гледай го ти! Това не знам кога, но ще го кажа на Алекса и на Вики...“

Хора, нереално е! Това вече не е сценарий, това е натурална тъпота, извинявам се на Зорница, но тя сама си го прави, някак отвътре ѝ идва, поне като си малко....трудно загряващ, поне си мълчи...

# 2 448
Доста ми е неприятен гласа на Мира, когато номинира.

С Ралица писала в ИГ, че Мани заслужава да продължи и достоен играч, ала бала, а преди време, каза на Вики, колко съжалява, че не са взели нея... най-чистата душа в игрите, прекратила отношения с Мирела и Джаферович какво говорят за гърба й...

# 2 449
  • Варна
Ще пиша за съмненията за намеса на продукцията- стабилност на масите. Според мен, масите бяха еднакви. Имаше обаче уловка! В средата на масата имаше нарисуван ромб/квадрат, който беше по-голям от размера на кубчетата, които се поставяха върху него. Не е случайност, че не беше просто една точка нарисувана. Когато поставяш куб в дясно примерно, местиш средния ред плътно в диагоналния ъгъл на този нарисуван жълт ромб. Така се балансира масата.
Сега обаче за намесата на продукцията: Джаферович знаеше предварително как се прави баланса! Усмивката и беше показателна!

# 2 450
На Гената незнам дали целта му беше да отиде или да се оттърве от номинации. ( и аз като Зори ) 😁  Ама ,ако е била да се оттърве...е стана му играта. 😁
  Продукцията също си свърши работата за да качи рейтинга , изправи двете приятелки и предателки една срещу друга. Дано само да не е от взаимна любов  и двете да не играят утре много ,много. 😁
   Мани незнам дали без да иска или нарочно падаше , ама определено каквото и да беше размести пластовете и върна Рали при "многообичаната".
   А Рали дали нарочно играе пред Джаф или наистина бързо обърна палачинката 🤔 тепърва ще се разбере.
   А Илиенча така наплаши Гената с въображаемите пари на Алекса , че не едно ,ами две племена разби, ако броим и разместването при жълти , даже отиват към три.😁 Щях наистина да му сваля шапка ,ако той го беше измислил , но уви... всичко е дългата, невидима, могъща, продуцентска ръка. 😁

# 2 451
Не мога да харесам Алекса Слипа и това е. Милиони пъти предпочитам Георги. С егоизъм и всичко, което му се приписва.
Алекса Слипа, както му викате има достойнтво и не предава. Силен играч с мнение. Той просто е толкова добър, че не му е нужно да плете интриги и го е доказал многократно. Той и Фифо са единствените мъже в този сезон според мен Ill

# 2 452
Оо, не знаех; че са сърби собствениците на Нова… 😆Да, това обяснява доста. Иначе аз съм склонна да мисля, че по- скоро нямат конкретни мнения какво как ще излезне, интересуват ги гледаемостта и рейтингът, а на някои участници сипват по- малко, в зависимост от лични симпатии и връзки.
Има и друго нещо - скоро за първи път ще стартира Игри на волята в Сърбия. Каква по-голяма реклама на предаването от сърбин победител в българския формат.  

# 2 453
Дано Жорката след време разбере какво му каза Алекса. Ще му е от голяма полза, за да задържи любимата до себе си. И стискам палци да е Фейгин, защото наистина двамата са чудна двойка. На думи голяма защита за Фейгин и двамата с Генчо. На практика пак " ако стане и от другите зависи"
Харесвам Вашите мнения във форума, обикновено се припокриват с моите. В тази ситуация обаче, мисля че Жорко в своята наивност наистина мислеше че ще гласуват или за Гената, или за него. По няколко причини:1 Алекса, се беше обявил като" защитник" на жените (виждам, че много от феновете му са впечатлени от гръмките речи) , 2 всички уж харесват Фейгин, 3 Жоро се издъни в последната игра.

# 2 454
Достойнството му го видях достатъчно Sad
Ясно защо ще спечели, уви с цялото побутване и монтаж е НЕ. Нехаресван.
От ИВ все пак някои хора ще извлекат полза и победа по един или друг начин. Не всичко е пари.

# 2 455
  • Варна
Ще пиша за съмненията за намеса на продукцията- стабилност на масите. Според мен, масите бяха еднакви. Имаше обаче уловка! В средата на масата имаше нарисуван ромб/квадрат, който беше по-голям от размера на кубчетата, които се поставяха върху него. Не е случайност, че не беше просто една точка нарисувана. Когато поставяш куб в дясно примерно, местиш средния ред плътно в диагоналния ъгъл на този нарисуван жълт ромб. Така се балансира масата.
Сега обаче за намесата на продукцията: Джаферович знаеше предварително как се прави баланса! Усмивката и беше показателна!
Не знам дали някой е казал на Джафа
 как да прави баланс предварително. Силно се съмнявам..
Аз дето хич ме няма в математиката и за първи път гледам игри на волята и не съм виждала такъв пъзел веднага загрях, че трябва да се прави така, даже се ядосвах на Жоро, че не ги мести от средата към края
Та така....

# 2 456
Дано Жорката след време разбере какво му каза Алекса. Ще му е от голяма полза, за да задържи любимата до себе си. И стискам палци да е Фейгин, защото наистина двамата са чудна двойка..."
Още колко такива любими ще му минат през ръцете... блажена вярващата...

# 2 457
Изпуснах промото, така че не мога да кажа нищо!Но някоя добра душа може да ми подшушне!!

Битката е основно за ръце и имаше пъзел накрая. Не я виждам Фейгин, ако Мани не и подари победа.
Благодаря! ♥️
Игра за Мани, нооо
може да й се поприхлъзнат ръцете като днес краката.(да не пускам друг пост, та тук да си кажа)
А и за продукцията не е ок да върнат Мани, тя в племето си е персона нон грата и няма как "да обърне по гръб" Джаферович, няма кой да й се върже на коалицийката както виждаме и Ралица обърна палачинката.Виж при Фейгин "стават бели и добри", връщат любовта, гонят до дупка  Алекса и сие.Гената и Жоро въртят схеми,грошове и манджи.Абе въобще драма и зрелища да има. При жълтите едно такова скучничко съскане и нищо интересно.До утре вече ще са върнали фабричните настройки на Лефтеров и всичко ще си тече по мед и..

# 2 458
Жени е с протекция. То е ясно.
ММ за нея: Много нагла. Има типичният нашенски злобен манталитет. (от един край сме с нея).
Добре се справи. В Алекса ме дразнят високопарните слова и набиването на канчето. Чудя се как го търпят!? Аз не бих могла. Виктория и Алекса голяма подкрепа. Ще рече човек, че са двойка. Вики никога не се е държала така с Цветан.

Продукцията и придворните и тук в темата и в фейсбук добре си вършат работата относно изграждането на образите на играчите. Много е забавно и в същото време досадно за четене. Чудя се да не излезне пак някоя папарашка снимка с някой играч на среща с редактор, както тази на Гого с една от редакторите на предаването.

# 2 459
Георги и Фейгин ми е трудно да повярвам, че са моята зодия. И двамата вятър ги вее на бял кон, една стратегия не замислиха, само се червят и си флиртуват сладко. Генчо се отчая да предлага варианти и вече си действа сам как да се върти и да се задържи в играта. Жорката не му пука дали ще го пратят на дуел, ама не му пукаше и дали Фейгин ще иде. Над нещата е. Сякаш зацепва какво става чак след като му кажат. Иначе е добър играч за продукцията - първо го изкушиха с храна, да яде пред гладните, да има сеир, да излезе глезено егоистче, сега с грошовете и Фейгин пак същия сценарий.
И Фейгин сякаш не знае къде се намира. Само чака някой да я хване и да я дърпа нанякъде.

Общи условия

Активация на акаунт