💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 139 398
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 2 430
  • София
За Алекса съм сигурна, че щеше да защити Елица. Но ако му бяха последните грошове нямаше да ги даде. Нямаше да и позволи да продължи повече от него. Щеше да я жертва на битка и да се надява да спечели.

А Георги постъпи правилно. Фейгин не му е жена. А и срещу Мани , Фейгин има най- голям шанс да се върне и тя с грошове. Иначе на други битки ще и е все по- трудно.
Не очаквам да продължи много напред.

А ако си дадат Георги и Жоро грошовете и купят гласове и номинират само един, как всъщност играе секирата на Алекса? Спасява го те горят с грошовете и какво? Вторият по гласове ли?
Значи щяха много да се прецакат ако си бяха дали грошовете. А те точахавки и огърлици накрая ги вадят.
Не е честно от всякъде . Тези тримата могат да разчитат само на собствените си победи за напред.

# 2 431
Продукцията не храни Жорко, а зрителите. Ралица, водещата си следва сценария. Дразни, но се гледа. Както се гледаше Мани Миглата.

# 2 432
Мани не я виждам да се бори усилено утре, според мен ще падне и може би за добро. Иска ми се да я гледам още, но реално няма с кого да играе, че да стане интересно. Да взима Фейгин 100гроша и да почват да пазаруват вече да разкарат някой от свитата на слипа, че едва ги дишам.

При жълтите Ралица и Филип, ако продължат да играят с Евгения, ще са най-големите малоумници. Ще стане в един момент тя, която е без пукнат грош, да им харчи парите и наградите с цел да се стреля по другата коалиция и да се пази тя.

# 2 433
  • София
Трябва да си проверя температурата за това, което ще кажа, НО за мен Алекса е прав! Жорката постъпи тъпо и необмислено!
От друга страна, какво очакваме от човек, който в съвсем ранен етап от играта си взе храна за себе си. Жорката е завършен егоист и не особено умен. Затова е и такъв непукист! Аз го харесвам много, но в конкретната ситуация просто жертва фейгин защото не си направи сметката добре. А, може и да не му е било важно да я спасява! Пък и Алекса го нарече Ромео, но той не е Wink
Да, така е - завършен егоист и не особено умен, но за сметка на това хитрец от класа!
Всъщност колко още доказателства трябва да дава Георги, че се интересува само от личния си интерес! Като чета как бил влюбен във Фейгин, не мога да повярвам, че има хора, които могат така да се заблуждават... Влюбеният човек си личи от километри! Нима може да има съмнение, че Фейгин е влюбена? Ако тя беше на негово място, не би се замислила и за миг да си даде грошовете за  него, но не и Жорко хитрягата.

# 2 434
Изпуснах промото, така че не мога да кажа нищо!Но някоя добра душа може да ми подшушне!!

# 2 435
Ралица още вчера на съвета започна да дава назад - тя за нищо не била виновна, не знаела какво прави Мишето, това си било нейно решение...ала бала. Днес съвсем закопа.
На Жорката определено му стана много гадно от това, което се случи, а за водещата...без коментар. Толкова грозно и тенденциозно отношение и то само към определени играчи. Според мен Георги наистина се предовери на изявленията на Алекса, че той момиченца няма да номинира, както и на предчувствието, че той и Гената ще са на мушка. Утре ще има пак високопарна лекция на тема мъжка чест и саможертва от сръбския "професор" по темата.
На Мира не мога да се начудя... Изглежда финна и умна жена. Наистина ли харесва Алекса и Виктория и предпочита тях пред Фейгин и Жоро.

# 2 436
  • София
Изпуснах промото, така че не мога да кажа нищо!Но някоя добра душа може да ми подшушне!!

Битката е основно за ръце и имаше пъзел накрая. Не я виждам Фейгин, ако Мани не и подари победа.

# 2 437
Знаете ли кое ми стана интересно? Ясно е, че предаването цели рейтинг, гледаемост и реклама, но дали са успели да предвидят в действителност как ще изглеждат нещата за зрителите? Дали се забавляват като ни четат коментарите примерно от продукцията, или не са очаквали някои неща. Например как масово забелязвахме Гого, че той стана централен играч, Фифо също. Като залагат на образа на Алекса, дали го правят с цел да се шуми, или са мислели, че му изграждат позитивен образ и реално ще се харесват ходовете му и хората ще си мислят, че е мъжкар? Също така ми е интересно и за Джаферович- като я показват толкова, отделят й толкова внимание в жълтото племе, дали от тяхна страна представянето е било на позитивен играч - т.е реално да са мислели, че зрителите супер много ще я харесат?
Споделете, ако имате желание, ще ми е много интересно. Simple Smile

# 2 438
Да, така е - завършен егоист и не особено умен, но за сметка на това хитрец от класа!
Всъщност колко още доказателства трябва да дава Георги, че се интересува само от личния си интерес! Като чета как бил влюбен във Фейгин, не мога да повярвам, че има хора, които могат така да се заблуждават... Влюбеният човек си личи от километри! Нима може да има съмнение, че Фейгин е влюбена? Ако тя беше на негово място, не би се замислила и за миг да си даде грошовете за  него, но не и Жорко хитрягата.
Няма съмнение, че Александра е влюбена. Много сладко почервенява цялата когато започнат да я разпитват за Георги. И за второто също съм убеден, че си права - в обратната ситуация тя щеше да си даде парите за Жоро.

# 2 439
Знаете ли кое ми стана интересно? Ясно е, че предаването цели рейтинг, гледаемост и реклама, но дали са успели да предвидят в действителност как ще изглеждат нещата за зрителите? Дали се забавляват като ни четат коментарите примерно от продукцията, или не са очаквали някои неща. Например как масово забелязвахме Гого, че той стана централен играч, Фифо също. Като залагат на образа на Алекса, дали го правят с цел да се шуми, или са мислели, че му изграждат позитивен образ и реално ще се харесват ходовете му и хората ще си мислят, че е мъжкар? Също така ми е интересно и за Джаферович- като я показват толкова, отделят й толкова внимание в жълтото племе, дали от тяхна страна представянето е било на позитивен играч - т.е реално да са мислели, че зрителите супер много ще я харесат?
Споделете, ако имате желание, ще ми е много интересно. Simple Smile
Пука им на продуцентите дали изкарват Алекса добър или лош. Собствениците на Нова са сърби, всичко е ясно.

# 2 440
  • SF
Могат, ама на последните няколко съвета Гената и Георги номинират различно. Което никак не прилича на коалиция.

Аз наистина се учудвам от кога и поради кой момент точно  тези двамата са спрягани (а и се спрягат сами!!!) за някаква коалиция?
Генчо дълго се жалваше, че на Георги не може да се разчита и че в последния момент му се извърта.
Георги винаги си е мълчал, не е било ясно какво точно мисли, не си е споделял плановете.
Напоследък повече се вайка, че няма как да им се получат нещата, отколкото да седне и да построи спасителна стратегия.
Как така те са в една коалиция - странно. Но и в темата ги възприемате като коалиционни партньори, та не знам. Не ми се иска след всяко мнение да ви питам защо мислите така.
Те никога не са били и в момента не са показали, че искат да направят нещо общо, съвместно.
Тази вечер коалицията им беше смешна - трима души, три различни номинации.
Генчо мислел да номинира Георги, но на съвета премислил и ще номинира Зори, защото му се сторило, че Георги не иска да е номиниран.
По най-наивния и подозрителен начин отиде при момичетата да ги "помоли" да го номинират, без да им даде един разумен довод. "Защо да те номинираме?!??" - "Ми ей тъй! Тъй го искам!"
Ми искаш, ама... Тъй съ ни прави стратегия.

# 2 441
  • София
Също така ми е интересно и за Джаферович- като я показват толкова, отделят й толкова внимание в жълтото племе, дали от тяхна страна представянето е било на позитивен играч - т.е реално да са мислели, че зрителите супер много ще я харесат?

Продукцията не набляга само на позитивни играчи, хейта вдига рейтинга.

# 2 442
Не мога да харесам Алекса Слипа и това е. Милиони пъти предпочитам Георги. С егоизъм и всичко, което му се приписва.

# 2 443
  • Варна
Тя Ралица сглупи още преди месец, когато Чакала им предлагаше да се съюзят, ама кой да мисли,! Сакън да ни ги помислят за предателки на "женската коалиция", която всички видяхме, че Валери като изчезна Джафата прикотка Филип и от коалицията нищо не остана....

# 2 444
Фейгин не блести с много мозък, тя и не само парите би си дала за Георги. А той не е отишъл там на курорт или парти а за едни сто хиляди лева. Много правилно и умно си постъпи.

Общи условия

Активация на акаунт