💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 139 456
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 2 415
Ако Мани не съботирала е супер супер силна, при толкова неуспехи какво самообладание. Краката й трепераха, не знам...

Ралица най-миличката и невинна доста ме разочарова...

Мирела, ще има мемета Ще експодирам...

Реакцията на Фейгин - ами аз ако бях, не бих се надявала да ме спасяват, бих се зарадвала много... но не и да изказвам, ами сигурно иска да пази за себе си...
Жорко стана ми жал...

Жени и Зори - ужасни е меко казано.
Жени обяви "женомразеца", че не е мъж... И викаше, само Вики не...

# 2 416
  • София
Много ме разочарова Ралица днес, тя просто не знае къде се намира. Оттеглям си всички симпатии към нея.
Утре съм за Мани, обаче току-що прочетох, че е Телец и не че вярвам в зодии, но от личен опит - те са възможно най-преданите приятели, а тя вече в доста ситуации показа лоялност. Та започвам да се чудя дали няма да падне нарочно...

# 2 417
  • София
Ама какво очаквате да направи Мани като се върне, тя при жълтите е съвсем сама вече, никой не я брои за човек, ще я игнорират и толкова.
Факт. Днес загуби Ралица като съюзник... а на Лефтеров му вдигнаха мерника.

# 2 418
Ралица и тя тъпо парче излезе.Взе да плюе по Мани, която директно е я предупредила , че тя ще е номинирана. А тя си възмущава ли възмущава… И кака джаф пак ги застреля от упор- Лефтеров е с червена точка…
Ралито да вземе да се ходи викам. Дойде, разтегна се, крампира два-три пъти, хапна, пийна, време й е.🤣

# 2 419
Скрит текст:
Георги е умен. Вижда че продукцията играе за Алекса. Той влиза в играта с 400 гроша. Георги и Генчо се скапаха от елиминационни и едвам събират общо колкото него. Ако си изхарчат грошовете направо могат да поднесат победата на Алекса и компания. Алекса му е подсигурен финал с този гръб дето му дадоха от тъпата продукция с готовите му коалиции.
Алекса няма 400 гроша. Има мисля ,че 250 и брадвичка . 😁 Е вярно щеше може би да извади секирчето , ако нападнеха дясната му ръка коалицията" Г".😁 Но ако стреляха по Зори не мисля ,че щеше да си мръдне и малкото пръстче Алекса.
Точно така, има 250. Генчо има 230, а Георги 350. Нещо явно ги лъже, за да ги е страх от неговите грошове, като сумарно са им повече от двойно на неговите.
Излъга ги Илиян ,защото не знаеше за брадвата.😁  И сега заради него , и двете му добри приятелки по един или друг начин са на пангара. И със сигурност едната ще изгори.

# 2 420
  • Другата България
Аз съм съгласна и с Гошо, и с Алекса. С Гошо заради това, което каза - че сега и да си купят гласове, другата седмица пак ще е същото. И то ще е. Само че, не се знаеше на терена какво ще се случи. Утре Мани може да победи Сашка, но ако отиде Мира, или дори Зори, можеше и да се върне. Малко и егоизъм прозрях, но го отдавам на липса на трезва мисъл, поне при Георги, от двамата Генчо е мислителят, стратега, хитреца.
Алекса пък го разбирам заради това, че си го каза директно - искаш да спасиш Сашка - даваш грошове. Начинът обаче, езикът на тялото, поведението - Много патос, много “свирки“ по тънката струна на любовта и честта на мъж и жена като цяло, явно се смята, че зрителя харесва това. Тупарев обаче определено го харесва, и лъскането на имиджа на сърбина отново е за сметка на Георги. Веднъж го “догодиха“ с храната, като го накараха да играе и да прави неща, които със сигурност не е искал - писала съм за тях. Сега отново, само че на база лични отношения. Ниско е за мен, грозно. От това Георги само може да спечели, като се надъха още повече. Продължавам да му симпатизирам.
Да казвам ли за утре какво “прочетох“ от промото? Няма, че сигурно наистина ще излезе, че Тупарев ми снася инфо, ако стане.

# 2 421
  • Някъде в Матрицата
Алекса щеше да извади томахавката тогава...
Би я използвал само за Виктория, но можеха да "стрелят" по някои от другите гласове в коалицията като Мирослава, ако Георги не иска да номинира Зорница заради познанството им.
Могат, ама на последните няколко съвета Гената и Георги номинират различно. Което никак не прилича на коалиция.

# 2 422
Надеждата при жълтите за мен продължава да е Мани. И Лефтеров. Двамата заедно.
При Ралица няма шанс, жалко. Тя е дошла “да си играе“.
Много жалко... Само преди няколко епизода, мнението ми за Рали беше много добро, от нещата, които говореше самата тя, мислех че вече се е осъзнала. А днес като една примерна подчинена, отиде и си "изтропа" всичко на тартора... Още вчера ми направи лошо впечатление като каза, че Михаела (най-близката й във формата) си е сгафила, тя си е била виновна 😯 а тя самата с нищо не е сгрешила, тоест айде всичко по старому...

# 2 423
Надеждата при жълтите за мен продължава да е Мани. И Лефтеров. Двамата заедно.
При Ралица няма шанс, жалко. Тя е дошла “да си играе“.
Много жалко... Само преди няколко епизода, мнението ми за Рали беше много добро, от нещата, които говореше самата тя, мислех че вече се е осъзнала. А днес като една примерна подчинена, отиде и си "изтропа" всичко на тартора... Още вчера ми направи лошо впечатление като каза, че Михаела (най-близката й във формата) си е сгафила, тя си е била виновна 😯 а тя самата с нищо не е сгрешила, тоест айде всичко по старому...
Според мен всяка вечер Жени им пуска райски газ 🤣. Затова всички са като замаяни, а само тя е в кондиция 🤣.

# 2 424
Това е малко вътрешна информация от подкастовете с участниците, но не подценяваите Георги. Не се лъжете от възраста му. Който се е докоснал до него и е комуникирал казва, че е изключително добре запознат с играта и е изключително стратегически подготвен. Може да има вид на наивен или инфантилен, но не е. Обратното е на каквото го представят тук. Бил е с няколко хода пред другите през цялото време. Не е ясно до къде стига, но е от факторите за сезона.

# 2 425
  • София
Аз мисля, че става ясно в промото, кой си заминава.

# 2 426
  • Другата България
И аз.

# 2 427
Ако не беше жена му , да му осигури лоботомираните Зори и Мира дето само още краката му не са за целували и не се беше сдушил с злобния жираф ,щеше вече да е аут малкия сърбин 😂.Да не се перчи сега

Малък или голям, извлече сините от блатото, нали? спечели си всички битки без последната , заслужил си е грошовете. Не му пука толкова, че Жорето не подкрепи "Юлия"... А че не си похарчи 💰 и сега му е конкурент.

# 2 428
  • Варна
Не знам как Генчо и Георги не ги премислиха нещата.
Определено Жорката трябваше да претегли всички везни (ама днес на везните не му вървеше 😊) и  тримата да гласуват еднакво и да си купят три гласа.
Все си мисля, че Сашка ще се върне утре.
Ако Мани отпадне много ще ми липсва.
Мен още ме е яд за Куков, нищо, че минаха толкова седмици

# 2 429
Ако не беше жена му , да му осигури лоботомираните Зори и Мира дето само още краката му не са за целували и не се беше сдушил с злобния жираф ,щеше вече да е аут малкия сърбин 😂.Да не се перчи сега
🤣🤣🤣 Изкарахте Елица Ханибал Лектър 🤣🤣🤣Не ги е лоботомирала тя, те така си бяха 🤣.

Общи условия

Активация на акаунт