💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 139 694
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 2 595
Не знам дали е коментирано, но масата на Джаферович на пъзела беше бетон. Гошето вярно че беше по хаотичен, но Джаферович редеше като машина и масата едвам се поклащане, докато на Жорката играеше като луда.
Алексото яко, ама яко ме дразни. Как го търпят тоя гном не знам.  Какво се заядр с Георги. Ми не е длъжен да си харчи грошове за който и да било.
Да, страхотно я балансираше масата със средните кубчета Жени.

# 2 596
  • София
На анкетата - Георги и Лефтеров съюзници, за Мани съм, но мисля че ще пусне на Фейгин. Интересни биха ми били Жени и Мани в надкаста. Не мисля, че снощи имаше саботаж, просто се пързаляше по мократа греда, колкото невероятно да беше и за нея самата.

# 2 597
Гогито е разкопчал ризката 😂. Явно е излязъл на лов за гласове🤣. Отчаяните времена изискват отчаяни мерки🤣

# 2 598
  • София
Аз останах силно изненадана в снощната игра как никой от червеното племе не посъветва Георги да премества средните кубчета, за да балансира масата? Това беше ключа според мен и Жени го правеше. Може да е всякаква, но много й сече ума /ако няма нещо, което е нагласено предварително, разбира се/. На тези игри е топ - или много се е упражнявала и им е хванала цаката, или наистина много бързо се ориентира - може би и двете.
Червените стояха отстрани няколко човека и как никой не го схвана това, а оставиха Зори да си приказва каквото й дойде на ума?

# 2 599
За Гого - той не е удобен на Жълтите. Ще го пазят и след сливането с тях ли ще играе или с Алекса? Та това е причината поради която Филип с половин уста го защитава. С идеята да няма женски обрат, но чисто стратегически Жени едва ли ще го направи. Затова той леко се е разкрачил и правилно.

Като обсъждаха гласуването и смятаха гласовете, пролича, че Жени се усети, че Рали има я саби, я имунитет. Та така ще ги изпука и хем ще пратят Гого. Мисля, че и Фифо се е сетил, едно че е умен и второ, че взе имунитет точно след Ралица.

Филип според мен няма никакво съмнение, че Гого ще оправдае доверието му, докато за Джаферович важи точно обратното. Освен че  си допадат като спортисти, пак сметката на Филип е да играе с Гого. Гого е по-надежден дори от Лефтерката, стария другар. В списъка на Филип много вероятно Джаферович е наравно с и преди Алекса. А Алекса вече има ангажименти към цял харем преди Гого.
Не знам дали Филип би похарчил и малко грошове, за да надцака сабите на Ралица. Дойдат ли с раници на съвет, значи ще се търгува Simple Smile

# 2 600
Някой знае ли в коя ескейп стая бяха ходили част от играчите? Някакви ужаси беше?

# 2 601
  • Стара Загора
Да, нещата в играта вече изглеждат отчайващи. "Надежда тука всяка оставете."
Разбира се, че вече няма измъкване и ще се гледа докрай, но не е кеф определено.
И аз мисля така.
 Обачееее, много би ми било интересно да гледам развитието на играта, ако жълтите бяха избрали Виктория , вместо Мани.
  Като се размисля ми се струва , че за мен,  като зрител , е по-любопитно да наблюдавам как Жени би се справила с агресивната Вики, отколкото "възпитаването" на стресната Фейгин.

Последна редакция: пт, 04 ное 2022, 11:56 от wanconboy

# 2 602
Единственият от калибъра на Женя във формата е Алекса. По сила, безскрупулност, дар слово, манипулативност. На мен щеше да ми е интересно да наблюдавам сблъсък помежду им.

# 2 603
Някой знае ли в коя ескейп стая бяха ходили част от играчите? Някакви ужаси беше?

# 2 604
Продукията сериозно са се притеснили, че силният Жоро в добавка с толкова грошове трудно ще бъде разкаран и ще пречи на реализирането на замисъла им да пробутат за победител някой от протежетата си. Снощи Ралица толкова патетична в жалките си опити да го изкара лишен от кавалерство. Оня сръбски късак въобще няма да коментирам. А Фейгин толкова наивна, как лесно се връзва и запява щом някой и подаде тон за песен. Грам не мисли с главата си, толкова лесна за манипулиране е. Който не я е решил, той не й е дал наклон на мнението.
Първо Жоро и Фейгин дори не са гаджета, а се познават от съвсем скоро, почти не са общували и в този момент от отношенията им  дори не е сигурно ще излезе ли нещо по-сериозно.
Фейгин е атлет, но има нищожни шансове за победа, докато шансовете на Жоро са сериозни. Опитаха се и успяха да му вменят вина и да му внушат да се раздели с грошовете си при следващ Съвет.
Чудят се как да прецакат Жоро, Фифо и Гого най-силните и най-комплексните мъже в играта. По един или друг начин да ги лишат от заслужено спечелените им грошове.
Играта на Жоро не е егоистична, а резонна предвид обстоятелствата. Защо да прецаква шансовете си, защитавайки Фейгин. Все едно тя няма да отпадне, ако не след този, то на следващия съвет. Реалностите са такива, че няма как да я спасява до индивидуалните битки, защото всеки път ще я номинират, докато пропилее всичките си грошове.
п.п. Не знам за вас, но от късака яко ми се драйфа. Всеки път като го видя на екран и ми иде да метна дистанционното. Колкото и да не ми се вярваше, вече има някой който ме напряга и фрапира една идея, една малка идея повече от Джафра.

Последна редакция: пт, 04 ное 2022, 12:35 от sineva 1

# 2 605
  • Където морето целува небето...
Стига с масата на Жени, просто беше по-добра, но не искате да го признаете. И аз не искам, но е факт. Дори три годишното у дома има умалена такава игра за баланс и при перфектно наредени фигури може да стои с часове без да се килне, както остана масата на Жени. Георги редеше хаотично и не балансираше средата. Отделно страничните кубчета му бяха много раздалечени и не гонеше симетрията. Съотборниците му успяха да подскажат за най-тежкото кубче, но защо не му казаха как мести Жени от средата за баланс? Бяха по-заети да се заяждат, отколкото да мислят как точно се реди. Отделно, че Георги е по-нервен, а тук се иска концентрация и спокойствие. Ако помните Мани 1 също беше желязна на игрите за балансиране, защото имаше тренирана от миглопластиките ръка.
Колкото до Алекса и поведението му - изобщо не му дреме, че Георги не е защитил Фейгин. Това са празни сръбски приказки, той това си може. Цялата му драма е, че Георги и Генчо имат грошове в играта и не искат да ги харчат. Отделно скоро ще трябва да номинира тях (ако Фейгин не се върне сега, няма друг избор следващата сдмица), а те могат да се върнат с още 100. Това го плаши! Как ще стигнат до обединението с пари и други, освен него.
Георги с право не ги харчи сега. Любов, любов, но и влизане в обединеното племе без пари не си е работа. Така или иначе коалицията на Алекса няма как да разбият дори и с купени гласове този път. Колко седмици имаме преди обединяването?

# 2 606
Скрит текст:
Благодаря! Yellow Heart Ще ходим с колегите!

# 2 607
Мисля че Фейгин е доста несигурна и объркана в играта си (социалната) така че и е време да си ходи, и за нейната психика е по-добре да не е в отровната среда на В и А.

# 2 608
За Гого - той не е удобен на Жълтите. Ще го пазят и след сливането с тях ли ще играе или с Алекса? Та това е причината поради която Филип с половин уста го защитава. С идеята да няма женски обрат, но чисто стратегически Жени едва ли ще го направи. Затова той леко се е разкрачил и правилно.

Като обсъждаха гласуването и смятаха гласовете, пролича, че Жени се усети, че Рали има я саби, я имунитет. Та така ще ги изпука и хем ще пратят Гого. Мисля, че и Фифо се е сетил, едно че е умен и второ, че взе имунитет точно след Ралица.

Филип според мен няма никакво съмнение, че Гого ще оправдае доверието му, докато за Джаферович важи точно обратното. Освен че  си допадат като спортисти, пак сметката на Филип е да играе с Гого. Гого е по-надежден дори от Лефтерката, стария другар. В списъка на Филип много вероятно Джаферович е наравно с и преди Алекса. А Алекса вече има ангажименти към цял харем преди Гого.
Не знам дали Филип би похарчил и малко грошове, за да надцака сабите на Ралица. Дойдат ли с раници на съвет, значи ще се търгува Simple Smile
Жени не е вълк единак, Фифо е единстеният с грошове и то много, затова мисля, че Фифо е наясно, че е изгоден. Вече са на такъв етап в играта, че няма много място за шаване. Мисля, че на него по-скоро му е проблемът, че в един момент Рали може да използва сабите срещу него особено след като тя си мисли, че още играят старата игра. Да, Фифо има имунитет, но защо да го опуква още сега?

Аз го виждам така - Жени си събра грошове члез Фифо и после тя ще му ги харчи, за да се пазят като коалиция. Не виждам обрати, особено защото на Фифо и Гого социалната игра им е трудна.

# 2 609
вчерашния епизод ме отврати. съжалявам че не бях вътре. най-гнусна ми е джаферович. една кръгла нула е. изтърка пейките само ще кажа че всичко друго ще ми осигури бан. 'само не виктория'. за играта искам да кажа че жълтите бяха по-зле и от касим. всички всички но най-вече ралица /която ако не е някакъв ход тия умилквания също ще я насочат към хиксъ ми/. не знам къде какво гледате вие но Мани не разля никаква вода. тогава питам аз как се е намокрила летвата ?_? ами мирелка добре се справи с това. комплекси за майка комплекси ама има някво време в което не трябва да има прошка и оправдания за нея. същите маратонки съм подносил от доста време и като падне дъжд се плъзгам да се изпотроша. според мен Мани не е саботирала. ако случайно е - пак ми е все тая - заслужават си го. нататък. татко смърф ли ще определя какво е любов и прочие ве. и един процент не виждам любов при тях с мама смърф от негова страна. продукцията също е отврат. какви са тези думи от водещата. и те са подобни на виктория/алекса защото го правят на тези които виждат че са кротки. жалко че младежите не са обиграни още да ги затапят и двамата едно хубаво. аз лично се сетих за няколко неща веднага. /за грошовете ще ми държи сметка ?_? само аз ли си спомням че в началото като му дадоха двеста гроша той каза 'хубаво сто за елица'. е каде са защо не и ги даде и ралица да ги беше зела на играта им с елица.

Общи условия

Активация на акаунт