💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 139 005
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 2 775
Какво каза Гого на Мани???
НЕ избирай Фифо или ЕМИ избирай Фифо???

# 2 776
Правилно постъпи Гого.Личеше си, че не желае да помага на Мани,и по -добре е да и го каже вместо да я саботира несъзнателно .

# 2 777
Гого отново не ми хареса с това избери Фифо и тази мазна усмивка. Чак ми стана неприятен за първи път.
(Моля ви, нека не се караме за това мое мнение, наясно съм, че много от момичетата тук не го виждат така. Склонна съм на диалог, но дано не превърнем това в спор на вечерта. Simple Smile )

# 2 778
  • Другата България
“Ще те улесня. Избери Фифо“.

# 2 779
Гого все едно е в детската градина.

# 2 780
  • София
Каза "Избери Фифо."
Уф, много ми олекна в очите тоя Гого след тази реплика, кофти история. Недорасляк!

# 2 781
  • София
Гого защо така не му се играе Grinning това момче нещо удари стената откак отиде при жълтите.

# 2 782
  • София
Направо ми се повдига от противната коалиция на Алекса. То не бе грачене, не бе чудо. А бе ей, ако толкова ви беше грижа, що номинирахте Фейгин.  
Не им издържаха нервите, защото не им се изпълни плана да им изхарчат грошовете. Аз ли имам къса памет или Алекса отново излъга. Кога е дал грошове за да спаси  Цецо?
Този Гого много злопаметен бил, или го е страх да не би да излети, ако има тайни правила.

# 2 783
Фифо ми направи много добро впечатление с мотивите си защо иска да отиде като секундант за Мани. Гого нещо не ми допадна как ѝ отговори, но пък негова си работа, ако съм силно обидена вероятно и аз ще реагирам подобно. Но определено +1 точка за Фифо.

Чак сега започвам да гледам, после ще си пускам началото и ще чета какво сте писали.

# 2 784
Фифо играе много по-умно от Гого. Едва ли ще има директна елиминация, но със сигурност ще има грошове.
Гогата го раздава прелъстен и изоставен.

# 2 785
  • София
Правилно постъпи Гого.Личеше си, че не желае да помага на Мани,и по -добре е да и го каже вместо да я саботира несъзнателно .
Той е неспособен да не се раздаде докрай, затова направо си я помоли да не го принуждава. Sweat Smile

# 2 786
Аз разбирам казаното от Гого като искреност- не е простил, не е забравил пъзела. Браво на Фифо! Знае, че има и риск за него, но не то каза! За пръв път ми харесва!

# 2 787
Генчо обяснява смисъла на играта на Фейгин. JoyJoyJoy Той кога го схвана? При него е много приказки, малко действие.

# 2 788
  • София
Е, има ли по-голям непукист от Георги!?
Това е такова безсрамие, че чак не е за вярване... Уж любимата до него, тя отива на елиминации, а той, след като я прати на ешафода нагъва до нея... Абсолютно безочие!
Какъвто и да е Алекса, напълно съм уверена, че не би преглътнал и хапка, ако до него Елица седи гладна...
Все по-отвратителен ми става този свръхегоистичен наглец! 

# 2 789
  • Другата България
Аз съм доволна, че Гого така реагира. И заради двамата.
Това наистина обяснява промото, от което още снощи писах, че според мен е видна победата на Мани.
Но наистина искам Сашка да победи, просто съм раздвоена.

Общи условия

Активация на акаунт