💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 139 246
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 2 760
  • София
Фейгин какво заблеяно зайче е Simple Smile Добра и кротка. Гошко пък като глезено дете се държи, фръцка се, няма пък да ям. За кратко де. Как не му присяда да нагъва пред любимата, не знам.

# 2 761
Билянка, ако това си ти, влизай в игрите и забравяме всестранно за Мирела. 😜😜😜😘
Не познахте ли Анка Капитанка. Wink

# 2 762
  • София
La Vikinga, аз съм от тези, които не смятат, че е имало насилие срещу тях. Висок тон, караници да, но насилие до там до където стигнаха тук обвиненията не съм убедена. И няма как да докажем едното или другото, защото не сме били там. Всичко е интерпретация на това как всеки пречупва през своя поглед.
Никога не съм твърдяла, че е имало насилие над тях, има и други начини да не се държиш добре с някого. За мен дори малкото, което са показали във формата поне няколко пъти излезе от границите на нормалното човешко общуване.

Последна редакция: пт, 04 ное 2022, 21:22 от La Vikinga

# 2 763
  • Другата България
Генчо ден след ден се затвърждава като стратегът на сезона.
С Женя си делят първото място.

# 2 764
С нетърпение чакам да се разбие  противната коалиция на Алесио и Виктория.Първо да изгаря Зориту,а последна да е Викито да му е най гадно на сръбския герой

# 2 765
Meri, не съм гледала 1 сезон, не знам коя е, ама е хубава. 😏

# 2 766
Едва ли ще има елиминации на секунданти. Няма да смее Тупарев да застраши на калеко Алеко коалицията

# 2 767
Мен като ме боли корема и се притеснявам,не ям 3-4филии , а ММ да ме гледа жално и гладно.Тази Фейгин не е наивна -глупава е!...
Генчо е ...

# 2 768
Мен пък ми хареса как Алекса се извини на Фейгин , че е крещял на Жорето и им се е бъркал в отношенията. И каза : Нали знаеш какъв съм ... И Фейгин му каза : Да знам спокойно...

# 2 769
  • София
На Георги видимо му стана много тъпо, ама тук друго се заговорихме вкъщи. Мъжа ми каза, че може и да не е осъзнал снощи какво се случва, ама как може той да седи и да яде до Фейгин. Вика "Аз никога не бих могъл така - аз да ям, а ти да гледаш".
Не ми беше направило впечатление на мен това, но отново показва, че Жорко наистина е голям егоист.

# 2 770
  • София
Не съм сигурна защо Генчо мисли, че има вариант един от номиниратите да отстрани собствения си помощник, защото той казва, че ако избере Виктория за съюзник, има шанс да я победи.

# 2 771
Нямам спомен секундант да е горял в предните сезони. Защо го мислят сега?

Георги е невъзмутим, нищо  не може да го раздели от яденето Joy Едно 85% като го дават извън арената, той все яде Grinning

# 2 772
Генчо съветва Фейгин да вземе Виктория, ако ще трябва секундант - ти, имаш възможност да я биеш, тя е като мен, силна, но малко дървена, пък ти си по-раздвижена 😉

# 2 773
  • Другата България
Meri, не съм гледала 1 сезон, не знам коя е, ама е хубава. 😏
Така изглеждаше в сезона си.

Ето защо Мани ще спечели. “Дървото“ започна да мисли.

# 2 774
Давай Фифооо

Общи условия

Активация на акаунт