💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 139 267
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 2 745
  • SF
Това е режисиран другарски съд: "съберете се и обсъдете!"

# 2 746
Алекса какво се прави на голям и съди другите и уж и той би направил всичко за Цецо, ама не му даде нито грошове, нито оная томахавка, брадва или каквото беше там.

# 2 747
"Слушай си сърцето, разумът може да те излъже" ХаХайХай това ако не е опит за манипулация "занеси му ги грошовете да си ги сложи под възглавницата".
Дъно на дъната е Виктория, яко вмешателство и хвърля гняс по едни млади хора, потенциална двойка. Като си нещастна в личен план , няма нужда да разваляш и бъркаш в чужди взаимоотношения.

Последна редакция: сб, 05 ное 2022, 01:29 от Bimbiflo

# 2 748
Георги не е длъжен да си дава грошовете за жена, която все още не познава достатъчно добре. Колкото и да я харесва, това е игра, а те не са двойка.

Алекса е псевдо мъжкар и на всяка манджа мерудия. Нека Фейгин сега да си сърба попарата.

# 2 749
Приятно гледане и наздраве!

# 2 750
Георги постъпи глупаво от стратегическа гледна точка, като не се вслуша в Генчо. Можеха да пратят от другите жени срещу Мани и да разклатят другата коалиция, ама и те като жълтите си кютят и чакат, ама какво чакат....
С това даване на Фейгин, що ли си мисля, че тя ще си ходи днес. Не я подценявам, ама Мани съм сигурна, че няма да се даде и ще се бори докрай.

# 2 751
Георги и Фейгин трябваше да се договорят за гласуването преди съвета,лоша стратегия!

# 2 752
Билянка, ако това си ти, влизай в игрите и забравяме всестранно за Мирела. 😜😜😜😘

# 2 753
  • София
Дано Жорката след време разбере какво му каза Алекса. Ще му е от голяма полза, за да задържи любимата до себе си. И стискам палци да е Фейгин, защото наистина двамата са чудна двойка. На думи голяма защита за Фейгин и двамата с Генчо. На практика пак " ако стане и от другите зависи"
Харесвам Вашите мнения във форума, обикновено се припокриват с моите. В тази ситуация обаче, мисля че Жорко в своята наивност наистина мислеше че ще гласуват или за Гената, или за него. По няколко причини:1 Алекса, се беше обявил като" защитник" на жените (виждам, че много от феновете му са впечатлени от гръмките речи) , 2 всички уж харесват Фейгин, 3 Жоро се издъни в последната игра.

Ето това е вицът на сезона... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 754
  • Варна
Заради Алекса започнах да пропускам епизоди. Сега пуснах да гледам поне дуела и пак с него започва сериала. Няма отърване от този човек и неговите високопарни думи.

# 2 755
  • SF
Много е умна Виктория: Слушай си сърцето. Разумът може да те излъже! Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 2 756
Развалят образа на Георги с режисирани гнусотии, защото е заплаха за Алеко. Същото правят и с Филип. Жалка работа.

# 2 757
  • Другата България
Билянка, ако това си ти, влизай в игрите и забравяме всестранно за Мирела. 😜😜😜😘
Това е Ана Мария от първи сезон.
Изненадааа!

# 2 758
Оооо, Алеко пак със словата как ще защитава жените от кокошарника и ще тегли грошове, ДаДаДа.

# 2 759
И мен много ме дразни. Голямо самочувствие,  голямо нещо.
Георги ми се издигна в очите
Тоя сърбин кой беше, че да държи сметка

Общи условия

Активация на акаунт