💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 139 315
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 2 730
Мен отдавна една мисъл ме тормози - защо замениха прекрасната вила от първи сезон с този кич,сътворен в час по трудово?

Само като видя завесите,тапетите и мебелите и се връщам яко в 90те, пълен потрес...

А,и рибарската колиба с онзи стар.морски вълк - беше топ просто.

# 2 731
Георги трябваше да ползва грошове, но не, за да защити Жулиета (по думите на Алекса), а за да подсили коалицията и позициите си.
Алекса се възползва яко от ситуацията и ги удря по слабото място. Хем е прав, хем не е.

# 2 732
Преди да е започнал новият епизод искам да отбележа, че водещата Ралица отново показа, че тая работа не е за нея, след като обвини Георги, че е лицемер и егоист (макар и не с тези думи). Димо Алексиев не е перфектен, но го предпочитам сто пъти пред нея.

# 2 733
  • софия
Те си го представяха по-забавно - аз при жълтите, те са готини, ти при Георги, той е готин... А че заедно с тях ще има гневни Гого и Алекса, Виктория, които да им смачкат настроението с новите приятели, не са помислили.
Както и не са помислили, че Ралица ще насъска племената срещу саботьорите. "Някой има ли нещо да каже по въпроса? Ме-ме-ме-ме.ме..." Точно като в детската градина ги изпорти.
А трябваше. Не е първи сезон, че да не знаят как се действа там в името на рейтинга.
 Много ако-та, но късно. 
  La Vikinga, аз съм от тези, които не смятат, че е имало насилие срещу тях. Висок тон, караници да, но насилие до там до където стигнаха тук обвиненията не съм убедена. И няма как да докажем едното или другото, защото не сме били там. Всичко е интерпретация на това как всеки пречупва през своя поглед. Днес обаче ми направи впечатление нещо, което Илиян каза и направи. Обясняваше нещо и вкара думата тормоз в изречението. Но вдигна две ръце за кавички, когато я изговаряше. Честно, сега  в
 този момент Мани ми изглежда много по тормозена и мачкана в жълтото племе, отколкото при сините. Джафа за мен е такава,  каквито вие виждате Алекса и Вики.
 Ок съм и с тези, на които мнението им не се припокрива с моето. Не мисля, че някога ще разберем цялата истина. А и не е нужно. Ще се радвам обаче, ако всички играчи запазят само хубавите спомени от предаването и успеят да осребрят тази макар и мимолетна слава и внимание, защото добре се стараят за нас, зрителите.

# 2 734
  • София
В зимния дворец за подкрепа на Фейгин са били следната агитка: Simple Smile

# 2 735
Алекса пълен смешник

# 2 736
Браво, Жорка!! Не се изненадвам, че Алекса не го разбира, хич не му е на нивото. Смаза ги интригантите, с думи. Алекса като усеща, че губи превъзходство, почва да вика.

# 2 737
Георги много харесва Фейгин Heart Eyes

# 2 738
Ама кои са тея да държат сметка кой какво прави с грошовете си, ай сиктир ,направо не ги дишам тея наглите Вики и Алекса. А Фейгин е много наивно добро дете

# 2 739
Няма Гого, няма Фифо, слеф днес Жоро ми е тотален фаворит, явно не е никак глупав.

# 2 740
Ох, много са ми сладкички Жорето и Фейгин 😍 най-сладката двойка в целия любовен сезон хаха

# 2 741
  • Другата България
Георги: “Яд ме е на себе си, че се съгласих да участвам в игра, в която ще ме изкарат образа, който не съм.....
С любезното съдействие  на Тупарев в лицето на Алекса.
Репликата на сезона.
Евала, Гошо!

# 2 742
Алекса - Защо не даде грошовете, за да я спасиш нея?
Ти, Алекса, защо не избра Елица пред грошовете, Елица и нейното племе пред грошовете, твоето влизане пред грошовете?
😆😆😆😆😆 Толкова е смешен, че не заслужава коментар даже.

# 2 743
Тоя сърбин кой беше, че да държи сметка

# 2 744
  • София
Виктория: "Ако имаш нужда да се озлобиш малко за утре - Мани винаги те е смятала за по-слаба."
Алекса: "Мани е единствената, която вярваше в теб."

Разликата между двамата коалиционни партньори.

Общи условия

Активация на акаунт