💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 139 315
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 2 715
Добър вечер ! Имам две запитвания:
  1. Верно ли Стратимир и Лефтеров са братя или е поредната шега ?
  2. Толкова ли е личен проблема между Михаела и Мирела, че дори продукцията е решила да не го предаде и изобщо изплува ли някаква информация какъв е бил този скандал, защото днес в подкаста на Чакала, Михаела спомена, че е била много ядосана на Мирела и не са си говорили за 1-2 дена, но ние зрителите такова нещо не видяхме и дори нямахме представа, че има такова нещо ? Попринцип както го знаем екипа ,който стои там и самия продуцент не биха изпуснали да дадът на зрителите поредния цирк и драма.

# 2 716
  • Другата България
Мирела и Ралица сканират Мани, Женя има остра нужда от Нурофен, а Лефтера и Гого....зяпат противника! Joy
Да им бяха “откраднали“ стратегията поне.

# 2 717
  2. Толкова ли е личен проблема между Михаела и Мирела, че дори продукцията е решила да не го предаде и изобщо изплува ли някаква информация какъв е бил този скандал, защото днес в подкаста на Чакала, Михаела спомена, че е била много ядосана на Мирела и не са си говорили за 1-2 дена, но ние зрителите такова нещо не видяхме и дори нямахме представа, че има такова нещо ? Попринцип както го знаем екипа ,който стои там и самия продуцент не биха изпуснали да дадът на зрителите поредния цирк и драма.
1.Не са братя, близки приятели са

# 2 718
1. Не са братя, сестри са.
2. Едната е влюбена в другата.

# 2 719
Усещам как ще се изнервя от речта на слипа , затова как Георги е трябвало да играе със собствените си грошове.Ще има да се дуе и перчи 🤮

# 2 720
  • SF
Ама той наистина трябваше.

# 2 721
Нямам идея на кой му е трудно да възприеме факти. Особено пък за тв предаване.
Много са хората, които не вярват, на думите на Илиян, Мани и Александра, че не са се чувствали добре в племето на "Супергероите" и че това може да е една от причините те да искат племето да се разпадне. Отношението към тях беше потвърдено и от играчи като Генчо, Георги и Лефтеров в и извън предаването.
 Аз извинявам се ,че пресичам толкова хубав спор. 😁 Ама понеже имам непоносимост към хора като Илиенча, почват да ме сърбят чак вътрешностите ,че затова да питам . Тези потвърдилите Георги , Гената и т.н.  са били на мястото на събитията или са лицензирани психолози ? Нещо не схващам , защо трябва да вярвам на нечии думи ? Аз лично по-злобни коментари и ехидни усмивчици на екран не съм виждала от никой друг , освен от великия " стратег" Илиенча. А толкова уникално тъпи "стратегии" само от него. И друг път съм писала, ако това се нарича стратегия трябва да се смени значението на думата в тълковния речник . 😁

СТРАТЕГИЯ - Обща, предварително начертана насока в ръководеното на война, битка, дейност, която трябва да доведе до победен, успешен край.

Аз нито победа , нито успешен край видях. 😁

# 2 722
Що пък да е "трябвало".Да ходи Фейгин на елиминация и да си заслужи да е в играта изобщо.За мен и двете трябваше да бъдат декласирани с Мани,но де тоя късмет...
Не съм запознат  с правилата,но хич не ме кефят някои елементи в тия Игри. А Ралица е супер дразнеща-самочувствие голямо,манипулацийки на дребно и в паузите..честата реклама на Ленор с нея-противно чак.Димо даже няма да го коментирам-пародия на водещ.

# 2 723
Aз ако съм Георги, няма да си мръдна пръста за тая фурнаджийска лопата Фейгин. Вярвам, че не й е било окей в племето ама мазното си е мазно. Самата тя гласува Алексата дето много в тормози дс е капитан, не ди даде гласа зс любимия. Начии Жоро да си харчи спечелените гршове с пот, за някаква дето дори не го подкрепи зс нешо като капитанство. Аман пт двойни стандарти, значи Фейгин гласува, за капитан за тов дето уж я е тормозил ама Ромео да си харчи грошовете за нея. И като се почне с тва билс младс, не опитна, е колко тъп трябва да си да подкрепяш и да се хилиш с човек който твърдиш, че те е тормозил.

# 2 724
  • софия
Не знам, хора, кой е крив и кой е прав. Но снощи Мани, така както я видях по-смачкана не съм я виждала. Тя си беше дяволчето Фют от самото начало на играта. Снощи беше изгаснала и се оправдаваше. Много гадно ми стана, колкото и да им се ядосвах на саботажа. Даже не изпитвам и грам кеф от това, че ми се сбъднаха прогнозите какво ги чака след него.

# 2 725
  • Другата България
Ако някой беше помислил за “след“, какво ще стане “след като“....

# 2 726
За съжаление няма да видим джафката така.

# 2 727
  • SF
Те си го представяха по-забавно - аз при жълтите, те са готини, ти при Георги, той е готин... А че заедно с тях ще има гневни Гого и Алекса, Виктория, които да им смачкат настроението с новите приятели, не са помислили.
Както и не са помислили, че Ралица ще насъска племената срещу саботьорите. "Някой има ли нещо да каже по въпроса? Ме-ме-ме-ме.ме..." Точно като в детската градина ги изпорти.

# 2 728
Скрит текст:

Не знам, хора, кой е крив и кой е прав. Но снощи Мани, така както я видях по-смачкана не съм я виждала. Тя си беше дяволчето Фют от самото начало на играта. Снощи беше изгаснала и се оправдаваше. Много гадно ми стана, колкото и да им се ядосвах на саботажа. Даже не изпитвам и грам кеф от това, че ми се сбъднаха прогнозите какво ги чака след него.

Да би мирно седяло, не би чудо видяло. Сама си е виновна. Очакваше, че като отиде при Жълтите и ще я посрещнат с цветя и рози!? Очакваше никой да не разбере са саботажът им!? Не са ли гледали другите сезони!? И на мен ми стана гадно, но е факт, че се поведоха и двете по Илиан, ако не го бяха направили, играта сега щеше да изглежда по различен начин и първи на пангара щяха да са новодошлите.
Нормално и е поведението. Чувства се несигурна, огорчена и съвестта я гризе. На предателите никой няма доверие, ако ще и предателството да е в една измислена игра.
Илиан пък от друга страна, сега като гледа отстрани съм сигурна, че си яде задника за това, което сътвори. Всички са виновни, но Мани най-много негативи натрупа.

# 2 729
  • София
Тези потвърдилите Георги , Гената и т.н.  са били на мястото на събитията или са лицензирани психолози?
Генчо и Георги говориха от първо лице, да, за отношението, на което са станали свидетели в племето на "Непобедимите" към Фейгин. Лефтеров и Михаела споделиха това, което вероятно са научили от Мани. Самите Мани, Александра и Илиян също са го казвали, никой не е длъжен да им вярва, това няма да промени случилото се или дали са или не са се чувствали добре. Аз също не знам какво се е случило от първо лице, просто им вярвам, защото имаше и период, в който се твърдеше и тук и в част от социалните мрежи, че никой нищо не е казал по въпроса и нищо не е видял, за обратното вече има доказателства.

Последна редакция: пт, 04 ное 2022, 20:50 от La Vikinga

Общи условия

Активация на акаунт