💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 139 052
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 2 850
Не знам какво всички обвиняват Георги, че не си е дал грошовете. Да съм честна, той изобщо не предполагаше, че тя ще е на съвет и затова си ги запази. А те го изкарват сякаш нарочно не е искал да ги даде. И Фейгин като чуе от някъде нещо - се съгласява.

# 2 851
Пъзелът, който спокойно могат да дадат такъв, дето няма решение.

# 2 852
  • Другата България
Защо е този другарски съд на Георги???
Продължава лъскането на имиджа на Алекса, 38 минути групово някакви хора унижават едно момче, заради един мъж, когото все повече си мисля, че наистина готвят за победител!?
Странна работа... самата Фейгин е разочарована от поведението на Георги и смята, че "се е скрил под масата", но тук в темата са на друго мнение, може би защото не са техните гаджета/мъже... Flushed
Странна работа.
“Тук в темата“ се пише за формата, какво общо имат “чужди гаджета и мъже“, още повече тези на потребителите, нито ме интересува, нито ще ме заинтересува. Но съм с особено мнение за хората, които в тема за ТВ формат не коментират него, а инакомислещите и техните “гаджета и мъже“.

# 2 853
Вече е официално - Филип има гадже.

# 2 854
Ужасно грозно говорене срещу Фейгин и Георги.

# 2 855
Много , много тенденциозно очерняне на Гошето. Вики и Алекса направо като Далай Лама се изживяват - то съвети за живота, за любовта, то четене на лекции и морал.. А горката Фейгин е мега зле, кой каквото й подхвърли, тя захапва, кой каквото я пита - всичко си изпява. Сладка е, че е малка и невинна, ама вече ми писна от нея.

# 2 856
Доста неравностойна игра ама глупав избор от Фейгин

# 2 857
  • София
Странни разсъждения чета тук.
Гого каза: Избери Филип, и бил олекнал.
Георги се крие като мишле, ама бил мъж.

# 2 858
  • София
Алекса отказа да се събере с Елица в замяна на грошове,а когато се събраха, едва я понасяше
Но Георги е черен
Ми не е

Бял от горе до долу! Мечтата на всяка жена за мъжа до нея... да я предава във всеки един момент... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 859
Вече мисля, че продукцията направо искат да изкарат Георги, каква е тая атака срещу това момче? Е няма да ме накарат да мисля като тях и това е.

# 2 860
Ох, писна ми от Сандро и Виктория.

# 2 861
Лелееее, тоя фарс продължава! Не знам какви нерви има това момче (Георги). Ако има Господ всички тия нагляри трябва да си го получат!

# 2 862
Успях да хвана една част само от изборите им, но това, което си мисля, че схванах е, че Фейгин нарочно избра Виктория, защото си мисли, че да падне днес тя е по-вероятно, а с нея да повлече и Виктория, за да разбие коалицията на Алекса. Даже съм сигурна в това. А Георги нарочно го мачкат, за да му смачкат психиката и да го накарат да започне да харчи грошове. Прозрачно е това вече. Другото, което ми се струва е, че Фейгин е готова да си тръгне, защото явно или осъзнава, че трябва да запази здравето си, за да може да продължи с кариерата си, или  защото разбра, че няма голям шанс за победа, а иска да попречи на другата коалиция някой от тях да победи. Мои си разсъждения. Може и да греша, разбира се.
Мани трябва да се върне, за да пропука и срине коалицията на Джафа, само тя е способна, а това би дало огромни шансове на фаворитите Гого и Филип.

# 2 863
Вики ще се измъчи, защото ще играе с всички сили, няма да се пести. Като се оправдават, че са очаквали съюзник мъж можеше да я карат да върти гумата 6 или 8 пъти, не 10. Аман от глупости, все пак е жена, може да си докара страхотни проблеми.

# 2 864
Тая Ралица от противна по противна.Пфф.Кой какво трябвало да направи,лични въпроси..Жалко,че от участниците няма някой,дето да и се озъби и да я насмете,както и се полага.

Общи условия

Активация на акаунт