💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 139 106
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 2 835
Абе няма ли един мъж да се намери да му затвори устата на дребното популистче ? Гошоо,Гошоо мълчи му още,БравоС!
 Фейгин и ти ми падна в очите,момиче! Един път дръж една линия,не се извивай като трепетлика!
Аре чао!

# 2 836
  • София
Защо е този другарски съд на Георги???
Продължава лъскането на имиджа на Алекса, 38 минути групово някакви хора унижават едно момче, заради един мъж, когото все повече си мисля, че наистина готвят за победител!?
Странна работа... самата Фейгин е разочарована от поведението на Георги и смята, че "се е скрил под масата", но тук в темата са на друго мнение, може би защото не са техните гаджета/мъже... Flushed

# 2 837
Ужасна, ужасна манипулация срещу Жорката. И продължават. А Фейгин все така няма свое мнение - послуша Генчо и избра Виктория, после повтаря думите от другарския съд срещу Жоро. Накрая само Алекса свето с целия си блясък.

# 2 838
  • София
Ех, не се спират тези от продукцията. Тази дъвка ще я дъвчат цялата серия. Гого също се изплаши, но само го Георги е страхлив  

Последна редакция: пт, 04 ное 2022, 23:49 от Алекс :)

# 2 839
  • София
На Мани Филип ѝ беше третият избор, но добре го отигра. Smile

# 2 840
Е, за гласовете можех да го оправдая, че не ги използва, но така да се скатае и от битката за предимство нямам думи. Фейгин където и да отиде оставя другите да решават вместо нея, няма собствено мнение и после се оправдава, че сгрешила, защото се е вслушала в чуждо решение.
До този момент наистина съжалявах Георги и се ядосвах на продукцията, че така агресивно го злепоставя и напада чрез думите, издиктувани в ухото на Ралица, но за мен тук няма оправдание, правят тънки сметки за елиминация на Вики, но не и опит да дадат предимство на Фейгин. Момичето, което харесваш да отива на елиминация и ти да не отидеш да се раздадеш на макс...
Поведението на Вики много повече ми допадна, знае, че се опитва да я сготвят, но тръгна  без да мърмори...много Joy поне не повече от обичайното.

# 2 841
Днес и мен ме дразнят Алексата и Виктория, барабар с водещата. Големи манипулатори 😠

# 2 842
А бе от к'ъв зор всички тръгнаха да им дават наклон на Георги и Алкесандра?! Леле, как ги е яд че не можаха да му похабят грошовете! Егоист бил, мишок бил! Сърбина що не каже как похарчи пандата за 200 гроша?! Ама сега се бие в гърдите! Като някои дърти свекърви са! А за водещите направо не знам какво да кажа!!!!! Що за идиотски коментари бе! Такива майни бих им хвърлил, че май и не само майни... Дано да е с елиминация и тая дългата да си ходи че се обривам вече само като я чуя!

# 2 843
  • Където морето целува небето...
Ей, Алехандро не се разбира с Георги и сега ще го сринат момчето. Че те на саботьорите по-малко време отделиха! Всичко в името на Месията. За сръбската реклама ли го правите, продуценти?

# 2 844
Охх тази Ралица Sweat SmileSweat Smile
-Филип ти имаш ли си гадже?
-Да
-Жалко  Smiley

# 2 845
  • SF
Абе Ралица защо ги прави тези сплетни!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 2 846
Продължават да се гаврят с Георги. Да не би зрителите да забравят, че е жалък егоист, а Алеко е пазител на "малки момиченца" и най-достоен мУж от всички сезони на формата. Innocent

# 2 847
Защо е този другарски съд на Георги???
Продължава лъскането на имиджа на Алекса, 38 минути групово някакви хора унижават едно момче, заради един мъж, когото все повече си мисля, че наистина готвят за победител!?
Странна работа... самата Фейгин е разочарована от поведението на Георги и смята, че "се е скрил под масата", но тук в темата са на друго мнение, може би защото не са техните гаджета/мъже... Flushed
А ако бяха форумните гаджета/ мъже и жените не гласуваха за собствените си половинки за капитан, а за този, от когото уж са избягали? Това за какво се брои? Simple Smile

# 2 848
  • София
Оф, колкото и да е висока Виктория, все пак не е мъж, какви са тия 70 килограмови гуми, че и десет преобръщания!!

Не съм изчела всичко, вярвам, че пак я плюят от сърце, но за мен се държи много на място.

С тия компрометирани пъзели... Офф.

# 2 849
  • Пловдив
Е, що 70 кг. гума, не можаха ли някоя самолетна 150-200 кг. да намерят.
Извън шегата тези от продукцията направо прекаляват, ако гумата беше 25 кг. какво щеше да стане!?

Общи условия

Активация на акаунт