💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 139 121
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 3 645
За Мариела не знам коя е, но Мирела е красива.
И не скъсява дистанция със задни помисли според мен, просто е такава.

# 3 646
  • Sunshine state
Просто си е с по-леко поведение Мирелчето.
Беж от такива "приятелки". 😁

# 3 647
Каква мъжественост са отнели на Жорето? Още в началото на сезона, бе много тих и като някаква шушумига се бе навряла между Аспарух и Генчо. Чувах скакалците от фермата, буквално, но не и него. Невежа е по много въпроси и като поведение шмекерува доста.

Алекса, лично мое мнение, е антипод на мъжко поведение. Не мога да си обясня защо Мира, Виктория и други жени намират в него образец за мъжественост. Избухлив, все си вре носа там, където няма работа, раздава нежелани акъли наляво-надясно. Повече го свързвам с един наш литературен герой - главно лице в едни файлетонични разкази. Sleeping
Защото са глупави. След определен брой години би трябвало да знаеш, че тропането по масата и повишаването на тон не са признак на мъжественост.

# 3 648
  • Sunshine state
Безхарактерен ми е на мен Георги. Един вял и отегчен.

# 3 649
Това, че човек играе по някакъв начин, не означава че е такъв. Предполагам, че представянето на повечето от тях е далеч от истинските им характери. Да не забравяме че има и монтаж. Да, има някакви лични качества, но повече виждаме това, което искат продукцията и което продава.

Най-хубава без грим ми е Мира. Пък и страхотна кожа има. Май само на нея не и се отразиха на лицето атмосферните условия.

Последна редакция: нд, 06 ное 2022, 20:26 от Lafusko

# 3 650
Извинявайте, но форумът се гъбарка с нас. Точни чета за отнетото достойнство на Жорко, и отдолу имам тази реклама:

# 3 651
  • София
Извинявайте, но форумът се гъбарка с нас. Точни чета за отнетото достойнство на Жорко, и отдолу имам тази реклама:

# 3 652
  • софия

Как изцвилииих, хахахахах. Това си направо подарък за Алекса. Да си го тропне на масата и да си подпира бумагите....примерно.Smile

# 3 653

Как изцвилииих, хахахахах. Това си направо подарък за Алекса. Да си го тропне на масата и да си подпира бумагите....примерно.Smile
Идея за следващия сезон - участниците печелят талисмана Топките на Алекса. Той дава възможност на спечелилият го участник при нужда да ги извади и да ги тръшне на масата!

# 3 654
  • Варна
Благодаря на всеки, отделил от времето си, за да изгледа и после сподели тук участия, под/надкасти, интервюта, сторита и т.н.
Нямам нерви нито да следя, нито да гледам такива. Хващам само участия на отпаднали по телевизията, събота, докато готвя.
Като казах готвя, отговорих на анкетата, че се оприличавам на Мира- ще се грижа да има ядене и да е изпрано и прибрано, но външно нямам грам общо с нея. Втория, който се доближава до мен е Джаферович- анализ до откат, поне 3-4 сценария, много предварителна подготовка и външност на торба с картофи.
Очаквам новата седмица и си мисля, как ли ще пренасочат капитала на Генчо и Георги към Алекса? Няма да ги оставят с толкова кесии, според мен.
vvi , как можа да го напишеш това, за тропането по масата! Simple Smile Сега се хиля и не мога да изкарам от двете си мозъчни клетки тази визуализация.  Simple Smile

# 3 655

Идея за следващия сезон - участниците печелят талисмана Топките на Алекса. Той дава възможност на спечелилият го участник при нужда да ги извади и да ги тръшне на масата!
Извинявам се, просто прочетох един коментар  и ми прозвуча двояко, та..така😂
И мъжеството на Филията!🤣

# 3 656
  • София
Всъщност Фейгин доста задълбочено изкоментира това с Мирела и сторито в едно видео във Vbox7, което беше пуснато тук. Че се е подразнила и т.н.
Благодаря, сега ще го изгледам, това ме интересуваше, защото следя профила ѝ в социалните мрежи и не бях видяла нищо от нейна страна.

# 3 657
Мани взе ли нещо като победител от елиминационната?

# 3 658
  • София
Мани взе ли нещо като победител от елиминационната?
100 гроша (както и грошовете на елиминирания, ако има такива) получават победителите в елиминационни битки, но не винаги излъчват това в епизода.

# 3 659
  • София
Всъщност Фейгин доста задълбочено изкоментира това с Мирела и сторито в едно видео във Vbox7, което беше пуснато тук. Че се е подразнила и т.н.
Благодаря, сега ще го изгледам, това ме интересуваше, защото следя профила ѝ в социалните мрежи и не бях видяла нищо от нейна страна.

Може ли линк към това интервю с Фейгин, в което коментира случката с Мирела?

Общи условия

Активация на акаунт