💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 10 (30.10 - 06.11)

• 138 937
  • 3 741
  •   1
Отговори
# 3 660
  • Другата България
Иииииии, да! Какъв обрат! Ето го победителя в ИВ!

# 3 661
Аз писах за Генчо. Продължавам да го мисля, по погледа му личи. Вече писах веднъж и, че участникът, който беше....флиртувал със съфорумката, когато му е писала, е бил именно той.

Прочетох го тогава и реших да не отговарям, защото веднъж бях казала вече, че не искам да го злепоставям човека. Сега отговарям просто, защото се пише вече два пъти името на Генчо - НЕ е Генчо. Моля ви да не ме питате и спекулирате, защото няма да кажа, а като не отричам явно го приемате като потвърждаване. Не беше той.

Много трудно ви изчетох и то не всичко, имах страници още от четвъртък. Набързо да си кажа мнението по някои въпроси, няма да цитирам потребители.

Валери и Гого са на една дата, но и Март от ИВ1 е около 10 март, видя ми се любопитно, не виждам много общо между тях, но и аз категорично не вярвам в зодии.

Защо се изненадвате за Фейгин, че е ... хм, това, което е? Както и Мирела? И защо ги оправдавате с това, че са млади? Някой назад беше питал има ли млади хора, които не слушат чалга - има, аз и 90% от приятелския ми кръг, като аз лично никога не съм и стъпвала в чалготека, няма какво да ми предложи такова място. Когато се събираме си правим страхотни купони, без да се напиваме, някои от нас дори не близват. Може да си млад, красив, забавен и готин и без да пиеш и мяташ салфетки докато ти гърмят гнусни кючеци. Ааааа, щях да забравя - и без да си минал през незнамсиколко легла. Чалгата за мен си върви ръка за ръка с чалга културата, която възпитава такива достъпни момичета като Мирела и Фейгин.  Не приемайте мнението ми лично, ако не сте съгласни просто ме отминете, защото нямам намерение да споря. Разбира се, че не всички са такива, но повечето са, толкова по тази тема от мен.

А забелязахте ли кои две момчета имаха балончета на сторитата от дискотеката снощи? Rolling Eyes Толкова ли е им е скучно, че да прибягват до това?

# 3 662
  • Другата България
Аз писах за Генчо. Продължавам да го мисля, по погледа му личи. Вече писах веднъж и, че участникът, който беше....флиртувал със съфорумката, когато му е писала, е бил именно той.

Прочетох го тогава и реших да не отговарям, защото веднъж бях казала вече, че не искам да го злепоставям човека. Сега отговарям просто, защото се пише вече два пъти името на Генчо - НЕ е Генчо. Моля ви да не ме питате и спекулирате, защото няма да кажа, а като не отричам явно го приемате като потвърждаване. Не беше той.

Скрит текст:
Много трудно ви изчетох и то не всичко, имах страници още от четвъртък. Набързо да си кажа мнението по някои въпроси, няма да цитирам потребители.

Валери и Гого са на една дата, но и Март от ИВ1 е около 10 март, видя ми се любопитно, не виждам много общо между тях, но и аз категорично не вярвам в зодии.

Защо се изненадвате за Фейгин, че е ... хм, това, което е? Както и Мирела? И защо ги оправдавате с това, че са млади? Някой назад беше питал има ли млади хора, които не слушат чалга - има, аз и 90% от приятелския ми кръг, като аз лично никога не съм и стъпвала в чалготека, няма какво да ми предложи такова място. Когато се събираме си правим страхотни купони, без да се напиваме, някои от нас дори не близват. Може да си млад, красив, забавен и готин и без да пиеш и мяташ салфетки докато ти гърмят гнусни кючеци. Ааааа, щях да забравя - и без да си минал през незнамсиколко легла. Чалгата за мен си върви ръка за ръка с чалга културата, която възпитава такива достъпни момичета като Мирела и Фейгин.  Не приемайте мнението ми лично, ако не сте съгласни просто ме отминете, защото нямам намерение да споря. Разбира се, че не всички са такива, но повечето са, толкова по тази тема от мен.

А забелязахте ли кои две момчета имаха балончета на сторитата от дискотеката снощи? Rolling Eyes Толкова ли е им е скучно, че да прибягват до това?
Аз нито те питам, нито съм те питала, дори не помня, че си го писала ти. Наистина не помня. Написала съм какво предполагам предвид профила на Генчо, според мен. Това са си лични предложения и хипотези, и нищо не приемам, защото изобщо не очаквам някой да потвърди или отрече. Нито съм очаквала.

# 3 663
Принципно, аз сън на мнение че няма значение къде ходиш на доскотека и какво слушаш, не това определя стойността ти като човек. Аз преди да забременея и родя ходих по чалготеки еми не се мисля за изпаднала. Не виждам и целия бълбоч дето се излива срещу Мирела и донякъде Фейгин, млади момичета, изглеждащи добре живее им се. Относно Мирела съшо не виждам драма доколкото знам, не е обвързана, върти суче пробва където стане, и аз съм го правила, с обвързани, аз се пробвам ако стане, стане ако не към следващия. Мисля че това да флиртуваш с мъже, да пробваш да забиеш дори обвързан се води за нешо лошо, ами не е от човека си зависи дали ще ми внимание или не. Има жени които просто ги влече, получава им се, въртеме около мъжете, флирт, кокетно държание. Аз не разбирам как може някой да се дразни от това че млади момичета се забавляват, слушат чалга, флиртуват с мъже и имат желание да подобрят нещо във външният си вид.

Последна редакция: нд, 06 ное 2022, 22:04 от biology girl55

# 3 664
  • Варна
Ти сериозно ли???

# 3 665
  • София
Достатъчно интернет за днес Joy

# 3 666
  • София
Принципно, аз сън на мнение че нямс значение къде ходиш на доскотекс и кскво слушаш, не това определя стойността ти като човек. Аз преди да забременея и родя ходих по чалготеки еми не се мислв за изпаднала. Не вижфам и целия бълбоч дето се излива срещу Мирела и донякъде Фейгин, млади момичета, изглрждащи добре живее им се. Отнсно Мирела съшо не вижфам драма доколкото знам, не е обвързана, върти суче пробва където стане, и аз съм го правила, с обвързани аз се пробвам ако стане, стане ако не към следващия. Мисля че това да флиртуваш с мъже, да пробваш да забиеш дори обвързан се води за нешо лошо ами не е от човека си зависи дали ще лбърбе внимание или не. Има жени които просто ги влече, получава им се, въртеме около мъжете, флирт, кокетно държание. Аз не разбирам как може някой да се дразни от това че млсди момичета се забавляват, слушат чалга, флиртуват с мъже и омат желание да подобрят нешо във външмоят си вид.
Спокойно, колелото се връти и все нови и нови млади момичета излизат на "терена". Wink
Разбира се, добре е и да мислят по "правилния" начин - т.е. като теб.

# 3 667
Понеже ме тресе абстиненция за ИВ.😁 Всяка неделя се старая да изгледам Надкаст-ът.Силно препоръчвам Надкаст-ът с Мишето. Лъчезарна , позитивна, а бе просто страхотна. Направо не усетих как мина един час. Разказа за толкова интересни неща , чак ми идеше да стана и отида да се запиша за парашутни скокове.😃
  За мен тя беше жената ,която можеше евентуално да спечели ИВ. Най- добрата от всички сезони и страшно много ме е яд , че попадна при жълти. Във всяко едно друго племе още щеше да е в играта. Още една причина поради ,която ненавиждам предатели.

Последна редакция: нд, 06 ное 2022, 22:17 от Joy 05

# 3 668
  • София
За изпаднала не знам, ама вземи си помисли дали случайно не си неграмотна.

# 3 669
омат желание да подобрят нешо във външмоят си вид.
Принципно нямаше да е проблем, ако се опитваха да променят нещо и във вътрешния си вид, например интелектуалния. Прелитането от един на друг на трети изобщо няма да го коментирам Confused
Добавка: абсолютно всичко, което правиш, ТЕ ОПРЕДЕЛЯ като човек. Включително и музиката, която слушаш. Не казвам добър или лош, изпаднал или не. Просто говори за това какъв човек си.

Последна редакция: нд, 06 ное 2022, 22:43 от Мила Атова

# 3 670
Току-що изгледах последния надкаст. "Любов, пари или стратегия - Игри на Волята - 9 Седмица" .Смях в залата. Туджаров за да оправдае Жоренцето и Генчо вкара теория, че те видиш ли искали да ходят на елиминация Rolling Eyes
Туджаров интересни предположения, ама много грешни. Ако един от двамата Жоренцето или Генчо искаха да отидат на битка, беше много просто. Разбират се тримата с Фейгин, за кого ще гласуват - примерно Генчо. Жоренцето купува гласове, така че да им стигнат и номинират Генчо. Истината, тези и двамата не стават. Доказаха го в игрите. Слаби и безхарактерни. Крият се зад полите на жените. Това е. Стига сте ги оправдавали. Много се дразня, че един от най силните играчи Алекса винаги е подценяван. На последната капитанска той би Фифо физически. Водеше през цялото време. Ill

Последна редакция: пн, 07 ное 2022, 08:07 от dundinka

# 3 671
Да сериозно, странно ми е как тук се обсъждат едва ли не нравоучително държанието на момичета доста по малки от масовите потребители и се определя като аморално. В моите очи когсто си свободен можеш да правиш каквото искаш без значение женс ли си мъж ли си. Включително и да флиртуваш и да се закачаш с обвързани хора, от обвързания човек зависи далл ще ти обърне внимание.
Пак тя - Не знам дали съм неграмотна или не, пиша от телефона,но със сигурност знам, че не съм злобна😉.

# 3 672
Ох, сигурно съм стара, ама единственото с което съм съгласна от поста на  Момиче55 е, че музиката, която слушаш не те определя като човек. Човек все пак трябва да има някакви морални граници. Разбира се винаги може да се влюбиш и в обвързан, както и обвързан да се влюби, но това е различно от целенасочено флиртуване.

# 3 673
Да сериозно, странно ми е как тук се обсъждат едва ли не нравоучително държанието на момичета доста по малки от масовите потребители и се определя като аморално. В моите очи когсто си свободен можеш да правиш каквото искаш без значение женс ли си мъж ли си. Включително и да флиртуваш и да се закачаш с обвързани хора, от обвързания човек зависи далл ще ти обърне внимание.
Пак тя - Не знам дали съм неграмотна или не, пиша от телефона,но със сигурност знам, че не съм злобна😉.
Само съвет , ако е през телефон има три точки от страни на поста Ви , където може да редактирате правописните си грешки. Така би било по разбираемо за останалите съфорумци да разберат гледната Ви точка.

# 3 674
Joy, да, да знам просто, не винаги го правя. Признавам си, моя грешка. Ще се постарая, да преглеждам мненията си. 🌺. Благодаря за коментара и забележката.
Другото, относно онова стори,  ами, не виждам драмата. Не виждам и защо негативните коментари са почти само за Мирела. Ми той и Жорето е част от това стори, а той се води обвързания уж.

Общи условия

Активация на акаунт