Влизам набързо да се разпиша в новата/стара тема. На Ол4ето, Катя и Анита
Честито на новоозъбилите се бебоци ! Да вадят другите зъбета бързо и безболезнено , че като ви чета.....кой знае нас какво ни чака. Сиреч разбирайте ме - нашто моме още няма зъбки !
Честити годишнини на Мимето78 и Пепсън - още много и щастливи години на хармония и обич!

Добре дошла на Ирка и Елла и весело пребиваване на родна земя!Честито и на месечковците!
Ани , зетя много "работи" може вече, евала за уменията !
При нас полжението с неспането е леко променено (пу,пу,пу), поразредили сме буденията, но незнайно защо аз нещо не се чувствам добре - една глава ме боли, вие ми се свят - ей такива екстри ! Въпреки всичко се моля да не е много гъста мъглата в събота, защото май чух че ще има, за да дойдем на срещата. Някой беше питал за татитата, нашия е на линия, не се навивам да карам сама до там с бебка пък и обратно !
Искам да ви питам вашите бебчовци хвърлят ли играчките си, защото Траяна го прави особено когато е седнала в шезлонга или стола за кола и най-вече когато не й обръщам внимание. За последното не съм сигурна, може така да ми се струва....Хваща някоя и започва първо лапане и после мятане завършващо с лупинг на играчката на пода. И като падат на земята (килим, мокет, ламинат, паркет и т.н. ) после миете ли ги, преди пак да ги дадете на бебоците ?
Да предупредя за партито в събота, че ние може да зкъснеем , но ако тръгваме ще известя някоя от мамите, които бяха така любезни да ми откликнат с предоставяне на тел. си номера , за което 
Имаше май и друго , но.... 
Лека и спокойна нощ на всички !

) А и Никола хвърля играчките, даже се е научил да ми блъска ръцете като не му харсева някоя играчка!

) да си полафим 

. Килиан се събужда два/три пъти, но почти веднага си заспиваше къде с цокване, къде без, но аз се наспах много хубаво.

Има ли и други като нас... поизостанали