Елха голяма ще украси за МАЙско бебче мама!

• 11 768
  • 284
  •   1
Отговори
# 120
Добър ден май днес 6те е гадно времето поне при нас де.
Честито на месе4ковците да са много много послу6ни и поспаливи  bouquet, което за нас е неприсъщо. Тези които имат малко по-мързеливи сладури радваите се и си по4ивайте максимално. Каката ми бе6е така и сега оценявам какъв рай е било, а това малко шило дето все иска дае право ина4е може да седи ма не6те. Ма нали трябва да мие гадно Mr. Green А като за капак си изгубих гласа та сега не мога и да пея да говоря да се карам та е купон у дома. Ето една снимка да ни видите любимата играчка, която постоянно хвърля на земята и аз я мия всеки път щото имаме ку4е и все пак един вид за мое успокоение не 4е е дале4 деня когато 6те го докопа Mr. Green
http://images12.snimka.bg/001722244.jpg

Ани много ме изкефи Ивко а пък наща кикимора не може така тя само си подига дупето и заравя главата.

Ванилка много ми хареса идеятата за подаръците  bouquet

Щях да забравя 4естити зъб4ета на сладките бебоци да са бели и здрави и по-лесно да ги вадят.И ние все о6те нямаме.

И да си изкарате 4удесно на утре6ните партита и да подкрепите със снимков материал.
Ако времето при вас е хубаво ти4аите навън Hug

# 121
Емоли стискам палци да не е сериозно,а за младия мъж поздравления   bouquet
Варненки дайте поне 11 ч да е ,че ще закъснеем много ..

# 122
Здравейте,

Честит празник на всички празнуващи!
Искам да пожелая утре на коледното парти да изкарате много хубаво и после да приложите снимков материал.
Вчера водих Велизар за ваксина, 8,200кг. и 70см. Сега ще стискам палци да не се получи пак някаква реакция от ваксината.
Ние днес заминаваме на фирменото парти на мъжа ми. Малкия остава при баба ми (и дано всичко да е наред, ще има да звъня през два часа ама.....). Дамяна ще я водим с нас и се надявам да нямам проблеми с нея, че каквато е дива остава някоя беля да измъдри там та ще се видя в чудо. 

Ани, тези салати си ги смуча вече от пръстите. В готварския ги пробвах почти всички, от там черпи идеи. Най.хубавото е, че вече съм на нула с кг. от второто раждане (-20кг.). Сега ще ке боря с 10 от първото, но с тях ще видя зор.

# 123
  • Varna
не не няма проблем за колко часа ще е -  когато ви е удобно - предиобяд, следобяд само кажете за да не го пропусна все пак.

# 124
  • София
Здравейте и от нас. Вчера купих подаръчето за някой бонбон и вече с нетърпение чакам събота.
Ние все още сме беззъби, ама като знам, че на Мони първия зъб му поникна на годинка, хич не се изненадвам.
Като ви чета ние сме доста назад със захранването. Още сме само на едно обедно пюре. Много рядко давам каша, кисел-само един път. Месно пюре доктора искаше да почнем от другия месец, ама аз вече и дадох, че много и се услади. За попара сигурно ще ми каже чак от 9месец, като гледам темповете.

# 125
  • София
Емоли, надявам се да не е сериозно и всичко да е ОК с дребосъчето

Змейковица, много е сладичка калина и как хитро е погледнала, ще събира мъжките погледи да знаеш

Играчките не ги хвърляме, но любимото занимание е да награби колкото се може повече и да ги удря една в друга  Grinning И ако са и дрънкалки е добро отмъщение за лоши съседи Mr. Green
Joy Joy Joy и при нас е така, Калоян е супер активен, постоянно мърда и шава, ако не е в ръцетеми да го друсам, имам спешна нужда от бънджи #Crazy, но мрази да стои по корем.
Опитите ни за по едро смляна храна са пълен провал и понеже се задави няколко пъти, даже започна да отказва да яде още преди да е опитал храната от страх да не би да е с парченца. Вчера и днес ми трябваха повече от 30 мин. за да го накарам да опита поне пюрето и да види, че е гладко. След това го изяде, даже мънкаше от удоволствие. Чудя се вече какво да го правя с това ядене. Струва ми се, че голям характер се очертата това дребното и не знам как ще я караме с това ядене.
Чакаме с нетърпение срещата  Grinning

# 126
Днес времето е страхотно. Досега бяхме на разходка, чак не ни се прибираше.
Мили мами, благородно ви завиждам за предстоящото коледно купонче. Пожелавам да си изкарате весело празника и да ни дадете снимков материал.

# 127
Marry, а защо искаш Калоян да яде храната на парченца? Аз мисля, че е прекалено рано за това, недей рискувай да се задави, защото после съвсем ще ти откаже храната. Около годинката мисля да започна да му предлагам по-едро смляна храна и парченца меки плодове и зеленчуци.

# 128
Мамчета, ето малко снимки от нашия site: http://jonan.info/nikola/ на който му се гледа...

# 129
Ето и почерпката от нас...днес правим 7 месеца

лелеееееееее кога отлетяха
Вече пълзим навсякъде и става страшно....само гледа да се докопа до нещо за да се изправи...вчера се катереше по кака си

Иначе сме си ОК....Габи не се е изринала ощ и по всяка вероятност ще ни се размине защото критичните 5 дни минаха.....чакаме още 2 и започваме да се разхождаме ако времето позволява

Съжалявам че няма да идваме на купона.....не е честнооооооо
Играчката Мони ще я намаже....а се бях зарекла до нова година да не им купувам нищо повече на моите диванета, че доста поръчки имаше....и на 90% сме ги изпълнили....добре че Мони не знае за какво става на въпрос все още  Laughing обае след някоя и друга година ще стане страшно
Това е засега
Честито и на другите меечковци празнуващи днес....и на всички новоозъбили се
Весело да си изкарате утре.....и ще чакаме снимки

# 130
  • Варна
Иночка, Мимозка, Виф, значи остава за утре, 16декември за 11.00 часа. До утре мацки  newsm53
Виф, ще се чуем по-късно, че след малко отивам на козметик и трябва да пооправя къщата. 

Лека и неревлива на всички  Heart Eyes

# 131
    Честито на месечинките днес, да са весели и игриви деца!

# 132
  • София
Вики, честит ти месечинко, много да слушка и да папка

Marry, а защо искаш Калоян да яде храната на парченца? Аз мисля, че е прекалено рано за това, недей рискувай да се задави, защото после съвсем ще ти откаже храната. Около годинката мисля да започна да му предлагам по-едро смляна храна и парченца меки плодове и зеленчуци.
Кате, напълно си права. Явно не съм се изразла точно, имам в предвид готови пюренца за след 8 месец - на Nestle, в което имаше оризчета. Другият опит беше с попарката, намачках я много добре, почти стана като пасирана. Решех да го пробвам, понеже след 1 седмица става на 8 месеца. Както и да е де, ще си продължавам с пасатора за сега. По добре да не се стресира милото, а за тази работа явно трябва доста време и търпение.
А ето тук на който му е интересноможе да види как се мамосваме докато си слагаме пампито
http://www.youtube.com/profile?user=chaneto1

Последна редакция: пт, 15 дек 2006, 17:31 от Marry

# 133
Здравейте!

Първо черпим за 7-те месеца, които навършваме днес  motorWine Glass beer2 Misc Baby Bottle  cook
Честито и на наборите! Много целувки и прегръдки.
Много хубави снимките на Никола и сайта е направен много хубаво... Много бих искала и аз да направя подобно нещо за Марто.
И клипчето на Калоян много ми харесва. Ми той наистина си повтаря ма-ма. Браво на сладурчото. Много обичам да гледам бебешките клипмета, защото бебоците постоянно мърдат, няма и минутка застой.   Kissing Heart
Моят Марто в момента седи на пода, копае сред едни играчки и пищи на няколко октави. Ей така, без причина. Изследва си гласа ли, що ли.... Ами вече достига трелите на Марая Кери.... В кратките моменти, когато устатат му не е заета в пищене бързо бутва вътре нещо, но накрая сам остава изненадан от неприятния вкус на гума, пластмаса и пр.... Това е положението, не се става така лесно човек...
Аз, персонално, ще посещавам тази вечер едно чуждо коледно парти.  Ще бъда гастролиращ купонджия. Другият петък е на мойта си фирма. По този повод мъжа ми каза: "Еййййй, ти хем не работиш, хем на две партита е ходиш....."  Това е положението, трябва да поддържаме здравия дух с разнообразни удоволствия.
Хайде до утре,надявам се, бодри и свежи, да натъркаляме героите на този форум (или поне част от тях) и да им се радваме.

# 134
  • София
Здравейте, днеска много ангажименти нещо ми се струпаха и не успявам да изчета темата.
Но да се включа да почерпя.

Да ви е сладко!
Честито на другите месечковци - баш набори. Да са живички и здравички! Heart Eyes Heart Eyes
Отивам да чета темата...

Общи условия

Активация на акаунт