Елха голяма ще украси за МАЙско бебче мама!

• 11 768
  • 284
  •   1
Отговори
# 150
  • София
и да преведа на катето фенхела- няма превод.На чай от фенхел му викат  в бг  чай от копър, понеже фенхела не е популярен и хип няма как да си го продадат.
Всъщност се казва резене, има си го на български, ама като преводачите на хип им са зле...

Варненки, весело изкарване и да покажете много снимки!

Софиянки, аиде на купонааааа!

# 151
  • София
Добро утро  Hug
Кити мисля, че пет дена е достатъчно изчакване. И аз мисля другата седмица да въведа месцето, че тези зеленчуци хич не ги обичаме...  Confused Обича само варена тиква и евентуално моркови на Хип /мойте нещо не ги кльопа  Embarassed/ ама, ме е страх, че ако прекаля бебо ще придобие един такъв приятен оранжев цвят...  Laughing Гледам да му ги давам не повече от три, четири пъти седмично като пробутвам вътре и малки количества други зеленчуци да има поне малко разнообразие... Иначе през останалите дни е мъчение - надувам детските песнички, пея, танцуваме с него... и накрая от пюрето има повече по дрешките и столчето отколкото в коремчето...
Нагледах се на хубави бебоци - Дани е голям бонбон, на Никола сайта е направо за завиждане  Wink /искаме и ниееее/ Ани колко е сериозна с това пате в устата  hahaha и Калоян колко хубаво казва мама... А днес с някай от тях ще се видим  Grinning Айде на партиииииииии

# 152
Добро утро. Не можах да заспя цяла нощ. Опитах се да събудя съпруга си, за да отидем да вземем Макси и да дойдем на партито... Не стана.  newsm45
Май че няма да дойдем. А съм почти готова.

Момичета, пожелавам ви да се забавлявате много добре и на малките дребосъци много да им харесат коледните купони.

Последна редакция: сб, 16 дек 2006, 10:17 от Stryper

# 153
  • София
добро утро и от нас Simple Smile

мойта мома и на сън онази нощ промърмори: да, да, даааааа и аз скачам, викам си: айде, събуди се за папане. но какво да видя, тя спи и бълнува  hahaha

от вчера много се згалежда по лампичките, които баща й сложи на гардеробчето, голяма занимавка  Crazy

риен, бравос на таквази свекърва  Peace  Joy а нашите все мъкнат, да не им заслабнат дечицата. моята мила све вчеря носи баница  с праз, като изрично знае, че син й мрази всички лукови, чесън най - много. е, аз закусвам сега Simple Smile)

айде на купооооооооооон!

пс. ЧЕСТИТИ ГОДИШНИНИ НА ПЕП И МИМЕТО! ЛюБОВТА ВИ ДА СЕ РАЗГАРЯ С ВРЕМЕТО И В СЕМЕЙСТВАТА СИ ДА НАМИРАТЕ   ТОПЛИНА И УюТ ОТ БУРИТЕ НА ЖИВОТА !   Hug  txtloves newsm41 family Two Hearts

Последна редакция: сб, 16 дек 2006, 10:25 от vaniliaice

# 154
Здравейте и от нас с Вики!
Много добре спи детенце, през ноща се буди само по 1 път за водичка и пак заспива /пу-пу/да не го урочасам Grinning

crazykitty, имам въпрос към теб....Тъй като Вики категорично отказва да яде попара, нито със сирене нито с мляко, та да те попитам какви бисквити даваш.Гледах в бебелан 2 вида ама те са с глутен...

Честити годишнини на МИМЕТО и ПЕП. txtlovesБъдете много щастливи и обичани baloni

Честито на месечковците Жули, Мони, Марто и Румчо!Да разстат здрави и палави Peace

# 155
  • София
Здравейте, аз съм първа, която се включва след срещата. Мина много добре, въпреки навалицата. Много им се доспа на всички бебчета, но поне се видяхме наживо. Ето една снимка от нас с рогцата подарени ни от Руми. Мерси много:

# 156
  • София
Здравейте, и ние се прибрахме преди малко. Голяма веселба беше. Косьо заспа по пътя и сега продължава да спи в коридора. Явно се е уморил яко. Всички бебчета са страхотни сладури, много ни беше приятно.
Късметът на Константин за новата година е: "Бели зъбки лесно да поникнат, ще си вечно много ти усмихнат."

Абе хора само дето забравихме да направим обща снимка, много ме е яд.  Tired
Иги, ето от тук мисля да поръчам календар със снимка, ама са вдигнали цената с 1 лев - http://mal4o.com/advanced_search_result.php?keywords=%EA%E0%EB%E … c&x=0&y=0

Анна, много е сладка малката Евка!

Чакаме включване от БетинкаHeart Eyes при всичките красавици, само за тебе мислихме! Как мина при вас партито?

Ние утре ще ходим на Коледния Форумски Базар в НДК Зала 4, някой вече беше ли?

# 157
  • Велико Търново
Здравейте и от мен!За пореден път се пробваха да ни оберат,но този път не са могли да отворят едната брава-ужас голям Sad.Нямам никакво желание за каквото и да било.

Честита месечинка на Велизар на Икати!Да расте здраво и щастливо дете!  bigdance2 Tada  :costumed034
Честито и на всички,които са имали повод за празник!
Срещата сигурно е била супер,но дайте снимков материал поне да точя лиги пред монитора.
Варненки за вас се отнася същото!

Това е от мен дано скоро ми дойде настроение,защото вече ми идва да се хвърля от Стамболовия мост.Чао за сега!

# 158
Здравейте, ние се прибрахме. Купонът беше страхотен. Много благодаря на организаторките и на Юносчето за вкусната баница с весели късмети.
Нашият късмет от вкусната баница е: "Мамо, мамо, виж сега - мога вече да пълзя!"

Велизар е толкова превъзбуден, че спинка само в колата а сега се смее и нещо разказва на баща си.
А аз забраваната, сега се сещам, че днес ставаме на 7 месеца /уж кърмата намалява, а мозъкът не идва newsm78/. Моля почерпете се.

Много на всички бебешанчета.
siska79 - оооооо ужас, направо да ти развалят настроението за празниците. Хубавото е, че не са успели.
Много ти благодаря за пожеланията.

# 159
  Партито беше суууууупер  bouquet Благодарско на организаторките: Руми, Бубилина и Юнос!  bouquet Ето го и нашия късмет :Мамо, тате, разберете, хубаво гърненце ми купете, че съм вече аз голям, за памперс неща и да знам! баницата беше много вкусна.
   Веднага, като си тръгнахме заспахме.
   Ние ходихме на благотворителния базар. Купихме една картичка. Няма много неща, ама поне са ръчно направени и са  за добра кауза.
   Лека вечер!

Последна редакция: сб, 16 дек 2006, 18:08 от paizy

# 160
Здравейте

аз днес бях на коледния благотворителен базар

мами ако можете го посетете непременно  Naughty
има СТРАХОТНИ неща, аз останах без пари, мислех да купя само шапка на Рали, обаче имаше такива красоти, че похарчих всичко което имах.

# 161
  • София
верно беше супер: в момент качвам малко от нашите снимки, но чакам и от другите апарати, момичета, дени, деси и галка : http://s100.photobucket.com/albums/m3/vaniliaice/

верно забравихме обща да направим... а късметчето ни беше татито да й купи лаптоп  Joy (няма да му е за пръв път, той е по тази част, така че напълно смятам да го юрна за това като дойде време, е напърво време бебешки де  hahaha)

ели, баницата беше супер, абе оправни сме всичките, щом домъкнахме толкоз бебоци и изкарахме весело, супер смеее!

# 162
  • София
Ikati Велизарчо го има в програмата (веднага си го познах, нали ми е слабост), послучай 7 му месец, а ти да забравиш. Ама много са сладки всички бебета. Нашият късмет е: Много здраве и късмет ще те чака занапред!
Наща бебка също спа малко в колата и после беше много весела, а след това си му дръпна един хубав сън.

# 163
Лелеее, предишната тема я зарязах на 9-та стр, тази почти я прочетох  Crazy Много сте продуктивни, браво!
Гледам срещи сте си направили, сега ще се върна да прочета отзивите, но съм  сигурба, че е било страхотно  Heart Eyes
Ние сме добре, ще пиша повече после. Ето и 2 снимки от нас от вчера, да не ни забравите съвсем :

# 164
  Качих снимки в албумчето, но не съм ги надписвала-малсия мрънка нещо и няма как!

Общи условия

Активация на акаунт