Елха голяма ще украси за МАЙско бебче мама!

• 11 768
  • 284
  •   1
Отговори
# 135
Честито на всички месечковци(а те май са много днес)-да са живи и здрави и най-усмихнатите деца!
Ако знаете коооооолко ми е криво днес-нараво много гадно,а така -без причина.Ние утре няма да се озовем в Сф(нито във Варна), колкото и да ми се искаше .Така че весело парти ви желаем!И да се напразнувате и заради нас Simple SmileДруг път ще пиша-целувки на бебешорите.

# 136
  • София
Честит празник на месечковците, да растат все така лъчезарни и чаровни дечица!  costumed034  ura Tada  Party Time dazzler1
Велиса, не си единствената "крива" днес... Да чукна на дърво овладяхме положението с разстройството  Big Ups , но цялото това "събитие" с  цената, на мойто не - ходене на Банско. Не съм вярвала, че ще ми е толкова мъчно, поплаках си днес... Вярно, че децата са над всичко, че да си майка означава да се жертваш, но много нанагорно ми дойде. Чувствам се супер изхабена. Cry
За утре (с Иги в комплект, и с подаръчетата  Wink) идваме. Надявам се, да си изкараме много весело, и да се разсея, че доста каръшки ми тръгна предпразнично тази година... Sad
Лека и мека! Hug

# 137
Здравейте.
Влизам само да честитя на месечинките днес и специално на Монката на Вики  и Руменчо на  Bubble79. Да са ви живи, здрави, весели, палави и много да ви радват.

Чао отивам на купон.

# 138
Весел купон на всички бебоци и мами!
Ние вече бяхме на коледно парти от фирмата на мъжо. Беше офицялна вечеря в един френски ресторант. Установих, че съм позабравила да говоря на английски и доста се притеснявах, понаправих няколко грешки Embarassed То така става като си говоря само на български и нямам никакви контаткти Confused  Та Олче и на мен ми е криво, че съм толкова зависима от беба и донякъде кърменото е основна причина, но и то ще приключи по някое време Whistling
  Честита годишнина на Мимето и на Пепсън Two Hearts Весело изкарване на празника 1dating luvbed  loveuuu
  Мери а вие как се научихте да папкате попарки и пюрета? Grinning Мда, Йонка обича да гризк-смуче разни неща, но пък не обича да яде. Май от всички неща които пробвахме най-харесва кашата и само от нея яде най-много, около 50гр. От всичко останало хапва по няколко лъжички.
  Бабка много ме гледа като пия от чаша и шише и аз и давам да пробва, разбира се ако това което пия е подходящо за нея. Интересно,  справя  все по-добре. Четох в книжката на Спок, че от 6 до 9 месеца е добре да се започне ученето на пиене от чашка и си мисля да пробвам всеки ден, щото е ясно, че от шише няма да пие. С чашките с накрайник не се справя Rolling Eyes

# 139
  • Варна
Честити 7 месеца на Жули, Румен, Мони, Мартин и Ани. Много да са послушни и усмихнати!!!

Днес с мама Анита и Крисито си направихме много хубава разходка, а аз след това купих подарък за племенничката на мъжа ми и една жлетчица за Макси. После моята племенница, която също се казва Анита  Mr. Green,  ме пресрещна, и купихме и на нея една дрешка. А накрая си я взех с мене в къщи и си имах помощник - гледаше Макси докато аз готвех и му правих пюрета. Ама то било хубаво с по-голяма кака в къщи да ти помага.....  Laughing

Такаааа, за нашто парти утре - последно 11 ч, при Иночка, която да чака обаждане  Wink. Мимозка стягай Жулката и баткото и чакаме и вас.

# 140
А кой и къде беше хотела? Embarassed Embarassed
Отивам назад да търся..

# 141
Здравейте МАЙ-ски мами и сладки беборани!

ЧЕСТИТО НА МЕСЕЧКОВЦИТЕ! Много здраве и късмет, пълни пампи и тумби, здрави бели зъбки и много коледни изненади!   bouquet

ЧЕСТИТА годишнина на Пепсън и Мимето - дълъг и щастлив семеен живот!

Добре дошла на Ирка в Бг - пожелавам й незабравими празници с малката Елла тук!

Големи емоции по край коледното парти .......... вече нямам търпение  Joy  Само още един път да кажа (то вече май е доста късно), да се постараем всички да не закъсняваме, защото ....... ще има изненади ..... така, че начален час 12 часа утре!
Пожелавам и на варненските май-ки и беборани весело парти!

eunos03 , сайта е супер  Naughty, а Никола е бонбонче  Hug! Искам и аз такъв сайт ..........
Marry , много е готин Кало - много е пораснал. Ама защо го мъчиш  с тези пюрета и попара. И аз си мисля ,че им е рано за по-едрите частици, ми те скоро проядоха (даже ние още не сме въвели месо). Ние искаме за 2 месеца да се научат с лъжица да ядат, да въведем всичко, даже и по-едро, е ми още малко и с ножа и вилицата да се справят сами  Joy

На всички болни мами и бебоци - бързо оздравяване, Симби дано вече сте си в къщи, за Коледа всички да са здравички!

Лека и спяща нощ на всички мами и бебоци!

# 142
  • Varna
Честит празник на месечковците.
 Да така е супер е с по големите каки и батковци мойто не мога да си го нахваля.
Значи чакаме обаждане имаме си на разположение един кандидат татко  и още един на когото му е раничко още но иска да тренира за всеки случай  + бавачка и наш бате Томи който е в час с бебешкия материал.
 Мимозке като стигнеш Ривиера звънваш и аз илинякой от нас ще дойдат да ви вземат за да е по лесно. Иначе хотела се казва Горският Бряг  0887/23 8353  - 356376 тел на хотела ама ти мй беше на Глобул ий сега ще напиша и глобулския си че не го знам наизуст.  0898553443

# 143
Здравейте!
Да се присъединя към "кривите" мами.Ами как няма да ми е весело- мъжа ми не се спря тия дни, от една кръчма на друга, а мен на едно парти не ме взе. Даже не ме покани. Днес само сподели, уж на шега ,че неговите колеги искали да дойда, а той не ме вземал понеже те били самосиндикално и щели вси4ки мен да гледат  Cry
Ина4е искам да номинирам свекърва си за свекърва на годината с репликата днес по обед: "Стига си му готвила на моя син.Той и на консерва равиоли е доволен, и на сандвич.Няма нужда толкова да го глезиш!" / да отбележа, 4е готвя само по един път на ден седмично и понякога пропускам даже/
Малката мята играчки , но преди да пусне на пода нещо ново ме поглежда/ за одобрение/ и ако кажа НЕ  не го пуска и се прави на приятно разсеяна,че нищо не е направила и даже не си е помислила. Аз съм лоша майка- отдавна не мия играчките, особено плюшените - как да ги мия?

# 144
Забравих да ви пожелая весело прекарване на купоните, да благодаря за успокоението за кривите крака и да преведа на катето фенхела- няма превод.На чай от фенхел му викат  в бг  чай от копър, понеже фенхела не е популярен и хип няма как да си го продадат.

# 145
Честито на месечковците Жули, Мони, Марто и Румчо!
Лусмар, видя ли на какви двиение се  е научил нашия, да се стяга снахето!  Wink
А за играчките почти винаги ги мия след падане на земята.

Момичета , обещавам следващия път да дойда на срещата. Нищо че няма да е коледно парти. Важното е да се видим. То неделята и без това съм на рожден ден вечерта. И да си изкарате готино и снимки ще чакаме!

Емоли, ти направо ме разби! Много ти се накефих на тоя младия мъж! Браво на тебе! А дано с Вики всичо да е наред.

Мари, много слушате докато си сменяте памперса, и  как сладко ти казва мама!

Ох бягам 4е ревем....... И дове4ера пак за рожден ден се приготвям!

ПП Божееее сега се прибирам от рожден ден и гледам че съм забравила да си публикувам поста от бързане Crazy

# 146

Здравейте момичета!Да ви се похвалим имаме си зъбче и да си кажа и аз съм от изперкалите мами,ама трябва да се справям сама.Ето го и нашия режим:

8.00-кърма
11.00-зеленчуково пюре(през ден слагам или местно пюре или жълтък)
14.00-кърма
17.00-кърма
18.00-овесена каша с плодово пюре
20.00-кърма

Часовете варират,но по принцип са тези.Аз съм въвела:морков,броколи,карфиол,сладък картоф,спанак,пилешко месо,грах.Давам и плодови сокове от време на време.Смята от 7 месец и попара да въведа.Целувки от нас.

# 147
Честито на месеченцата! Да бъдат здрави, да похапват добре и да спят непробудно цяла нощ, за да могат родителите  им да си починат и съберат сили.

Аз все още не знам дали ще успеем да дойдем утре. Мъжа ми обеща да отидем, но като гледам колко неща трябва да се свършат утре не виждам как ще го направим.

# 148
добро утро Hug
днес аз май съм най-ранобудна Laughingдано някой не ме изпревари докато пиша Praynig
да ви пожелая приятно изкарване на партито и да си мислите за нас които сме далеееко.
искам да ви питам нещо.пуснах тема и в здравния ама да се допитам и до вас.вече димана е добре и се чудя колко да изчакам преди да въведа месно пюре-нали трябва да е здрава newsm78
вече съм заместила трето хранене на своя глава-в 11 давам или плодово пюре+ам или ам+бисквитки.беше ми писнало да давам млякото с лъжица а така е по-лесно Embarassed на малката й харесва,пък и няма кога да й давам само плодово,защото понякога става късно и режима заминава на кино ooooh!
още нямаме зъбчета и не сяда стабилно,за сметка на това обаче само се обръща и е като шило.
казва чао(мята с ръчичка ) и целува-по-скоро ближе и хапе каквото докопа.
приятен ден на всички и весели купони на празнуващите  bouquet

# 149
Добро Утро И От Нас  с Бебчо Дани!
Пожелаваме приятни коледни партита и на София и на Варна!
Ние тук в СЗ се готвим упорито за благотворителния коледен базар за децата от 3-те дома, в понеделник, тъй като не бях от много кадърните мами да измайсторят нещо, ще им помогна като продавач, а бебе Дани при бабаааа.
Ноща беше тежка, непроумявам какво го притеснява за да се буди така често.
зацепих как да ви покажа бебо най-накрая
и в актуалност с темичката ето го:

съжалявам ако са много големи, още не съм наясно как да ги намаля, но се уча!
Приятен уикенд на всички мами и бебоци!

Последна редакция: сб, 16 дек 2006, 08:42 от Tigercheto

Общи условия

Активация на акаунт