Елха голяма ще украси за МАЙско бебче мама!

• 11 646
  • 284
  •   1
Отговори
# 30
ДаниСтеф, честита племенница, голяма е сладурка! newsm67
  Звездолина, Венци е като бебе модел, много е сладък, не си личи, че е направена снимката, браво smile3501
   Даниеле, дано бързо да се оправиш. Много неприятна случка.
Мимоз и Йонка от няколко дни казва ма-ма и то когато иска да я взема, да и обърна внимание. Дали наистина осъзнато го казва. Научи се да прави и "боц" с пръстчето, но не винаги зацепва hahaha
  Аз от известно време давам едни хапченца за зъбките на Йоанка и от тях спи доста по добре Mr. Green, буди се само веднъж-дваж нощем. Но взе да ме гложди нещо дали са безобидни. В съдържанието виждам , че има Хамомила и Беладона. Все пак гледам да не и давам всяка вечер newsm78

# 31
Ох, най - сетне заспа...
Олче, мила, а и Шуши и другите мами на зъбевадковци и зъбевадки, как сте? Дано сме спокойни вече, че ръце не ми останаха, а предполагам и на вас  Hug
Ние също сложихме Пентаксим ...
будна е
Лека

# 32
Добро утро! Днес май кафенцето е от мен, заповядайте , а за А н и специално чай

Тази нощ се наспах много хубаво, защото Килиан въобще не се събуди. Обаче снощи в моята книга четох, че ако детето спи по много през деня е много вероятно да не спи през нощта. А Килиан в последно време спеше по 4 пъти на ден, а аз от няколко дни се опитвам да не го слагам да спи много през деня и май вече има напредък, макар че в книгата пише, че за това трябва около две седмици време, за да се настрои биологичния часовник на бебето.

Отивам да приготвям Георги за училище.
Лек ден!

# 33
Здравйте и от нас с бебчо Дани!
Нямаше ни (на гости при баба Нела бяхме) Sunglasses
Кате, страхотни кафета сервираш, мерси: Дани сьщо спи по много пъти на ден, става кисел, търка си очичките, и няма начин слагам го да спи, понякога спи само по 20 минути, като зайче, но не мога да не го сложа да спи защото другия вариант е носене на ръце, а това знаете...
Браво на Марти!!
Не разбирам нещо , каква е тази ваксина Пентаксим? Задължителна ли е? За какво е?
а ние продължаваме да не спим вечер: през 1-2 часа се буди бебчо, понякога с писък, сякаш от остра болка, ...прошетва целия апартамент с паяка, 3-то зъбче няма още, това е от нас.

# 34
  • Варна
Иночка, Виф, устройва ме за 16.12.06 в хотела
Виф, с удоволствие ще Ви повозим  Hug Да се чуем в петък по телефона да се уточним за тръгването.
Бързам, че няма ток и батерията на лаптопа скоро ще увяхне. А интернета защо го има още не знам  newsm78 сигурно профилактиката е само локална....С Криското се евакуираме на вилата при майка ми. Как ще го мъкна 5 етажа не знам...
Лек ден  Heart Eyes

# 35
  • Велико Търново
Честита месечинка на Евка,Мариана и Виктория!Да растат здрави и щастливи деца!  ura  bigdance2 Tada

Айде и аз да се разпиша в новата темичка!Само с хубави новини да я запълним!

Кате,благодаря ти много за кафето-няколко такива мога да изпия! Grinning

ДаниСтеф честита ви племенница,само радост и щастие да ви носи!Голяма е красавица/!

Даниеле,това ,което ти се е случило е много неприятно Sad.Дано скоро всичко да отшуми и да се чувстваш добре Hug!

Гледах на Килиан клиповете,много са хубави,а той самият е голям сладур!

Принцесите на Галушана и Крейзикити са много сладки!

Краска и тя много е порстнала и е голяма красавица!

Емоли,Божа е наследствено обременена от мързел-наследила го е от баща си Mr. Green!Ако,не съм я виждала,че се обръща  и как падна от леглото няма да го повярвам,зъби няма,а за седенето сама,това е в някакво далечно бъдеще.Така,че ако това ще те успокои Виктор не е сам!И да не забравя да кажа,че той е много сладък!Показвай ни го по-често!

Риен на нас ни е този хранителния режим:
04.00-кърма
08.00-кърма
10.00-0.40гр.плодово пюре
12.00-125гр.зеленчуково пюре
16.00-180мл.каша
20.00-кърма+180мл.АМ

Ами,за сега това е от нас!Вчера са открили най-големия детски хипер маркет/не разбрах за къде е най-голям де/ и днес мисля да го посетя!Тук слънцето се мъчи да се покаже и ние ще се възползваме за разходка!Хубав ден на всички!

# 36
Емоли къде се губиш бе човек?Много ти е сладък Виктор  Flutter ,а това ,че е по-мързелив според мен е от килограмите.А ти си голяма свежарка и младолика .. Grinning
Сиска както винаги си образ на образите  Party ох все забравям да звънна в хотела  ooooh!
На Килиан клипчетата не ми тръгнаха вчера.
Честито на месечковците!  bouquet
Даниеле-това много страшно звучи...направо ме присви под лъжичката докато го четях #Crazy
Смайли аз мисля,че бебоците не всичко ,но доста разбират и съвсем целенасочено казват мамма.
И не на последно място добре дошли на родна земя на Ирка и Елла  bouquet
Варненки дано Малка мама чете ,че да се ориентира за срещата !Имаше ли други от Варна??Ани ти ще дойдеш ли?

# 37
  • София
Добро утро!
С Велизар сме двамата на компа, голямо шоу... Grinning
Първо да благодаря на Иги, за изчерпателната информация, ако не знаех, че не си с мед. образование, доста щях да се замисля и притесня, повярвай ми...  Mr. Green А относно петвалентната ваксина, и аз почвам да съжалявам, че не я сложихмепедито ни каза, че нямало смисъл, особено, ако след това си купим менингитната, било същото... ooooh!, сега излишни разправии и търчане, ама акъл - "море"... Embarassed
Endjova, няма срок за поставянето на ваксината, мисля, че бебчето трябва да е над 7м. Peace
Данистеф, много сладка малката мишка!Дано да е Карина, че това ми е едно то любимите имена, много е красиво и нежно! Praynig Толкова изписано личице има...  Heart Eyes Пу пуу, само радост да ви носи. А и каката Стеф си ми е слабост  Heart Eyes, много е чаровна, дано скоро извадите това зъбче, че ЗНАМ какво разнасяне, пеене, играене, "хранене" и т.н. "веселби" падат... Crazy Ние още сме доста разхлабени, много се бях притеснила вече, но ще го караме предимно на кърма, прахчетата Ентерол, оризова вода, и да се надяваме, че ще се оправи... Praynig А горе на мястото на зъбето е само подуто и червено (като оризово зърно), но не се вижда нито бялата точица, нито резка... ooooh!
Звездолинка, СТРАХОТЕН е аватара ти с малкия Венци! Ако не сте се замисляли за бъдещата му професионална ориентация, обмислете сериозно моето предложение и го направете модел! Wink Има всички данни! Sunglasses
Вики, много гадно, че няма да дойдете...  Sad Дано Габи е здрава, Мончо - бонбончо същотова е най - важното, а ти никакъв рев, да не идвам до Люлин  Laughing да те строявам!!! Naughty Joy Mr. Green
Daniele, настръхнах, като прочетох какво ти се е случило... "Добре" е, че наистина бебо се е оттървал, не ми се мисли какво можеше да стане, като са толкова крехки още... Бързо да се възстановяваш и да се осъвършенстваш в наизустяване на габаритите си Laughing, да няма повече такива инциденти!
Кате, поставих пъзела, благодаря за труда! Hug А Килиан от самото начало ме изумява колко е напред с материала, ние има не репи, а незнам какво да ядем... Embarassed Наистина е много спомагащо моторно - двигателното му развитие, плуването и "отглеждането" на пода. Peace Аз като гледам Велизар как се скъпи и той на обръщане и седене, хем не сме дебели, ама като знае, че има кой да го обърне в случай на дискомфорт Simple Smile, защо да се хаби...? hahaha На пода, обаче, сме с ламинат, и дори да постеля нещо си е студено, за да го оставям там, а и сега с това разстр**ство  Sick, ще си лежим по спалнята...  Party
emoli, стахотен симпатяга твоя малък мъж! Heart Eyes Намалих снимчицата му в близък план и ви я сложих срещу името му, да ви има и вас! Hug
6u6i, мила, когато решиш, чакам "близка" снимка и на Марти!
LaDiDa, душа, толкова се радвам, че се разписа! Heart Eyes А Краската е такава кукличка, наистина МНОГО е порастнала, снимката и е направо картинка затова си позволих и да я намаля и поставя на мястото на предишната, че се виждате по - добре, по - актуална е самата снимчица, а и БАШ наборката е много сладка! Heart Eyes
Приключвам, че голяма борба кой да "пише" настава, изпотих се да се теглим с мойто шило... Laughing
Лек ден на всички! Hug

# 38
  • Велико Търново
 hbday hbday bdbaloni bdbaloni bdbaloni bdbaloni hbday baloni

Честит Рожден Ден на Rush!Желая ти много здраве,щастие и късмет!Весел празник!

# 39
  • София
Честито на месечинките Евка, Мариана и Виктория!
Кате, това кафенце наистина много ароматно изглежда, веднага отивам да си спретна едно.
Тази сутрин правихме експеримент с попара за закуска. Резултата - пълна катастрофа, Калоян през цялото време беше  Sick и даже се напъваше все едно ще повърне. Може би аз сбърках, че не я пасирах, а само намачках - получи се почти като пасирано, но реших, че вече е голям и трябва да се учи вече да яде по-едричко. Не знам дали да го пробвам още веднъж или да му давам каша за закуска.  Той и без това не е от най-дебеличките, така че няма да му се отрази много на стройната фигура.
Отивам да се опъна за 30 мин., надявам се да имам този шанс, че и мойто деде тази нощ не ме остави, сигурно повече от 10 пъти се буди

# 40
Честит Рожден Ден на Rush!Желая ти много здраве,щастие и късмет!Весел празник!
  bouquet  bouquet
Еее много стрелци сме бе  Laughing -все хубави хора  Embarassed Embarassed
Къде изчезна Крейзи????????

# 41
  • София
Здравейте,
ние продължаваме със серията будене на всеки час  Confused снощи изчетох сума неща и взех да се замислям дали да не приложа методата "рев до заспиване"  Twisted Evil честно казано не знам дали ще удържа фронта /имах един такъв опит и след 1 ч. рев си го взех и приспах с кърмене  Rolling Eyes / обаче навсякъде, където четох това е под една или друга форма единственият вариянт и което особено ме кара да се замислям е, че всички педиатри твърдят, че 7 м. е възраст, в която бебето е готово да спи непорбудо нощем... уфффффф, не знам. От толкова мислене чак и кошмари сънувах - сунувам, че слагам Косьо да спи и отивам в хола. Той, естествено се разплаква, аз си пуска телевизора и по еднои време прекъсват предаването, за специален репортаж от границата: хванали Волен Сидеров, който откраднал моето бебе и се опитвал да го изведе извън граница в Кипър, за да го продаде  Shocked Направо се събудих от ледени тръпки  Rolling Eyes
ама и аз съм едно  Crazy с моите сънища...

Кейт, Килиан е страхотно бонбонче, колко е подвижен само  Hug

Емоли, добре дошли с Венци в клуба на 9 килограмовите  Hug

Звездолинка, видях те на снимките от подписа ти, ще те позная!

Вики, дано се размине скарлатината  Praynig

Даниеле, каквото било - било, малкият дявол все пак!

Айде со следобед, ще се "храним" с каша и после към Мола.

# 42
Олче,прекрасна темичка!!!!!
Аз четох много по диагонала и маи маи само разбрах,че на Даниеле и се е родила племеничка/щото се загледах във снимката/ и трябва да отбележа,че е изкл'чително красива!Новородените са обикновено едни такива смачкани,но това момиченце е страхотно-пу-пу-пу.Да е живо и здраво.
Не мога да се вредя да видя какво сте писали.Довечера ще чакам всички да заспят и да седна.Само да ви пиша,че оцеляхме.Но понеже съм бъзлива и точно на мен трябва да се случи,имахме 3 опита за кацане като самолетът излиташе точно като вече беше почти докоснал пистата.Аз,разбира се,си внушавах,че не е мъглата,аз има друг самолет и ще го ударим,та затова скоростното излитане. LaughingСмях ви казвам.Ладидка,Елла се държа ужасно.Облиза целия самолет и аз вървях с антибактериалните кърпички навсякъде.Пищеше,говореше на хората,хилеше се.А като кацахме и трябваше да е мирна,започваше да се друса и подскача.Вече пълзи много смешно и е навсякъде.Котките/имаме 2/ бягат от нея,тя ги гони и им се хили...ох...Трудно,хора,трудно
Видях се със Шуши,само да се похваля и е голяма сладурана-точно като постингите.

# 43
  • Варна
Даниеле, наистина лоша случка. Ама внимава се в такива случаи, и дете носим... и аз съм един заплес обикновено, ама.....  Praynig дано бързо се оправиш  Hug

Много сладки тез наште бебоци, всички да се чувстват нагушкани и нацелувани  Hug

Момичета, към колко часа да е срещата - към обед или? Анита, много сме благодарни за превоза, ще се чуем в петък. А н и, ти няма ли да се присъединиш? А и другата мама, браво на Мимозка, че се сети!!!!   bouquet  И нещо по-специално да си измислим ли?

# 44
  • В сърцето на любимите мъже!
Здравейте мами и бебоци,

Да почвам по ред на номерата:

Емоли, добре дошли при майските слончета. И ние на 6 месеца бяхме 9350, а 2 седмици по-късно 9550. Все още нямаме зъби, но пък се въртим като пумпали и седим стабилно. Лазенето ни е само настрани и на заден ход, но като гледам Килиан как щъка и си мисля, че май не лазим точно... Но пък Момчил живее на пода, и в тази връзка Олче, ние също сме с ламинат, но съм сложила един вълнен китеник, отгоре покрит с едно олекотено юрганче и така се ядва положението, иначе наистина ламината е ужасно студено нещо, съжалявам, че го сложихме. Но наистина по-тежките бебета по-бавно се развиват в движенията.

Руми, какво е положението, проядохте ли? Да ви се оплача момичета, ние още не можем да проядем нищо... пробвах какво ли не, че и 10-дневна почивка в захранването правихме и нищо...стиска устни и не ще нищо, а успея ли да го излъжа почва да прави муцки за повръщане.... абе не знам вече... откарахме си до 7 месец само на кърма...

Общи условия

Активация на акаунт