Елха голяма ще украси за МАЙско бебче мама!

• 11 648
  • 284
  •   1
Отговори
# 45
здравейте  bouquet
тук времето не е много хубаво ама съм намислила след малко да излезем малко на пазар.другата седмица ще ходим на едно тържество и искам да направя снимки на димана с дядо коледа ,та трябва да й купя подарък за тогава.татито пък ми е поръчал да се самоизненадам с нови парцалки за празниците така че и това трябва да свърша. Grinning
6u6i гадже още си нямаме само ухажори Wink
олче са затягане може да наблегнеш на кашите и бананите.аз за оризовата вода бях забравила Embarassed как точно се прави newsm78
димана се обръща на всички посоки ама не седи стабилно.по й харесва да я държа права и да тропка ръченица.мъчи се да пълзи но назад а не напред Joy
айде лек ден довечера пак ще пиша Hug

# 46
  • София
эдравейте момичетар влиэам само да ви кажа, че няма да присъстваме на партито. приемат ни болница с вирусен ларингит. стискайте палци бърэо да се приберем в къщи.

# 47
  • София
эдравейте момичетар влиэам само да ви кажа, че няма да присъстваме на партито. приемат ни болница с вирусен ларингит. стискайте палци бърэо да се приберем в къщи.

Shocked Стискаме палци, мила! Много мъчно ми стана.  Cry Скоро, много скоро да се приберете, и малката шушулка да не те тревожи никога повече. Praynig Praynig Praynig

crazykitty, за оризовата вода, измивам малко ориз /около 1/3 чаена чашка/ и го сипвам във вряща вода /пак на око, около 250 мл/... После прецеждам и му давам да пие... От сутринта нищо не беше правил, ама сега като го хранех /с пюре от моркови и ориз!/ и пак взе да се напъва, та май пак е настанала омазвация...  #Crazy Отивам да мия д*пе...  Sick

Честит рожден де н и на rush! Да е много щастлива и по - редовна тук, при нас.  Wink

Последна редакция: ср, 13 дек 2006, 13:36 от ol4eto

# 48
  • София
Здравейте, майчета!
Много пишете, интересни са темичките и почти по всяка имам какво дакажа, ама нямам достатъчно време, къщната работа ме вика... Rolling Eyes
Честита племенничка на Данистеф! Да е здрава и послушна, а на мама бързо възстановяване, че бая се е узорила и да я поздравиш от нашето форумче Hug
Симби, Даниеле, Вики, стискам палци да се приключи скоро с всички болести и да ги забравите бързо... Praynig
Руми, и аз на много места четох, че оставянето на бебчетата да си поплачат (тоест, за съжаление, да ги потормозим, аз така го разбирам Sad) май е единственият вариант да разберат, че нощта е за спане, да се научат да се самоуспокояват (е с наша помощ де) и да заспиват сами, защото в противен случай и те се мъчат, тъй като стават зависими от нашето присъствие, затова май и майките трябва малко да се самодисциплинират и да действат в тая насока.
Честит рожден ден на Rush! Да бъде щастлива и обичана Hug

# 49
  • София
Здравейте и от нас, мерси за пожеланията за 7-я ни месец, черпим ви кой с каквото иска.
Честит рожден ден на Rush!
Ние нещо сме кисели, повърна веднъж от сутринта, дано не се е разболяла, че пропуснем ли и това събиране, ще се гръмна. #2gunfire

# 50
  • София
Руми, какво е положението, проядохте ли? Да ви се оплача момичета, ние още не можем да проядем нищо... пробвах какво ли не, че и 10-дневна почивка в захранването правихме и нищо...стиска устни и не ще нищо, а успея ли да го излъжа почва да прави муцки за повръщане.... абе не знам вече... откарахме си до 7 месец само на кърма...
Същиата история сме и ние - два пъти по 2 седмици почивка и пак не ще... абе ще проядат, аз първокласник дето суче и не яде твърда храна не познавам  Wink

Дано бебчето на мама Симби да се оправи скоро!  Praynig

МАЙчета, уговорихме партито

Дата: 16 декември
Час: 12:00 ч.
Място: р-т ТОКОРОРО, ул. Отец Паисий 51, зад сградата на Лукойл, спирка на метрото Опълченска
http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=e12eab18277cd99759bfcdfb2eda0f … x=0&start.y=0
ПОДРОБНОСТИТЕ - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=148974.new#new

Последна редакция: ср, 13 дек 2006, 17:00 от Rumya

# 51
  • Перник
Здравейте момичета!

Честито ДаниСтеф. Да e жива и здрава кукличката.
Толкова ми стана мило като я  видях на снимката. Красавица ви е тя. Ангелче малко.

Мен такава носталгия по нашите бебешки дни ме е подгонила, че разглеждах снимките на новородените ноемвриичета.  Ех как ми липсва моята малка маймунка (защото сега вече е по-голяма маймунка)

Бебе Евка много и щастливо и сладичко си скача в бънджито...
А моята вече не иска и да се доближи до него. От както лази и пристъпва не й хич интересно.

Нашия, ако може да се нарече режим след 55 дни захранване е:
     6-8ч       кърма
   12.00ч-  60-80мл зеленчуково пюре, месно пюре или кисел +кърма
   16.00ч    кърма
   18.30ч    дояждане евентуално на пюрето или кисела до 160мл
   20.00ч    150мл каша или кърма
   след 00.00 кърма на 2 часа

Благодарим на Момчо  за снимката. Той си е винаги голяма радост за очите ми.

Кате Калиан е страхотен. Много ми харесват клипчетата от плуването Така му се радваме всички в къщи.

Продължавам да чета

# 52
Ааааа не, крейзикити, това пълзенето назад сме го измислили ние...оба4е изоб6то не иска да ска4а и като гледах евка ми стана едно жално..таткото иска да купим бънджи, ама тя не се интересува от ска4ане....имам една позната дето викаше за своето вну4е:"абе туй бебе що не се оца, ами седи като поцепено"  Cry

ех, глезотии!днес беше върха!реши, 4е ще яде с лъжица само ако е в мама, а после реши,че  даже мама трябва да е станала и до мивката да мие устата след всяка лъжичка , защото е устата е гореща и боли. след цялото това представление раших да я дохраня с половин буркан4е плодово пюре и изведнъж спря да я боли и изяде цяло буркан4е...

бяхме днес на имунизация...другия месец ще ходим на редовен преглед да видим видеозона какво ще покаже и да й погледне краката, 4е са много криви. моя педиатър каза,че е нормално, затова да ви питам: криви ли са на вашето бебе краката?
лека

# 53
Майчета, на Коледното парти колко от вас предвиждат татковци? Ако ще има, да навия и нашия да дойдем, после той да прибере бебчо, а аз да си вървя по работата.

# 54
  • София
Майчета, на Коледното парти колко от вас предвиждат татковци? Ако ще има, да навия и нашия да дойдем, после той да прибере бебчо, а аз да си вървя по работата.
Сигурно ще има, нашият е на линия.

# 55
  • София
криви ли са на вашето бебе краката?
Ами не са идеално прави, ама на мен ми изглеждат нормални, като за бебе.

Ние най-вероятно ще сме в пълен състав, т.е. с таткото.
Момичета, гледам някои търсят бънджита - в Продавалника гледах доста обяви има и мисля че са на добра цена. Аз обаче няма да купувам, предпочитам Румчо да си тренира мускулите на земята, сигурно в бънджи ще се кефи, но мисля, че много за кратко ще се ползва. По нататъка ще вземем направо люлка от тия като пластмасово столче.

# 56
Simbi, мила, стискам палци бързо да се оправите с малкото шушонче!!! Hug
Ирка, не на мен, а на ДаниСтеф се е родила племенничка, кото наистина е голяма принцеса Simple Smile
Аз вече се оправям с моето ухо, но наистина трябва много да се внимава! Макар че е много лесно да се каже, а човек никога не знае откъде ще му дойде...

Честит рожден ден на Rush!!! Да е жива и здрава и много обичана майка и съпруга!!!  bouquet

# 57
  • Бургас
снимката и е направо картинка затова си позволих и да я намаля и поставя на мястото на предишната, че се виждате по - добре, по - актуална е самата снимчица, а и БАШ наборката е много сладка! Heart Eyes
Олче, да си жива и здрава, както се казва! Че аз съм много смотана в това отношение! Добре, че има кой да ни обновява информацията и да прави темичката ни толкова красива!   bouquet  bouquet  bouquet
Ама пусни, моля те пак някой клип на баш набора да го видя този палавник сладък, че вече съм се затъжила! Искам да го видя как маха с ръчичките и краката! Crazy

Иркаааааа! Добре дошла!!! Heart Eyes Heart Eyes  bouquet  bouquet  bouquet
Ладидка,Елла се държа ужасно.Облиза целия самолет и аз вървях с антибактериалните кърпички навсякъде.Пищеше,говореше на хората,хилеше се.А като кацахме и трябваше да е мирна,започваше да се друса и подскача.Вече пълзи много смешно и е навсякъде.Котките/имаме 2/ бягат от нея,тя ги гони и им се хили...ох...Трудно,хора,трудно
ама как така пълзи вече таз` слънчогледка, бе?!?! Shocked Shocked Shocked Брех, да му се невиди, само ние ли сме такива мързеливи?! Thinking Crossing Arms
Има ли други такива бебунчовци да пълзят? Стана ми интересно сега  newsm78

Относно ваксините: на мен педито ми каза, че едва след като навърши годинка Краси ще може да й постави противоменингитната.

rien, туй за краката ми хареса.  Laughing На Краси не са й идеално прави, ама за бебешки тип крака ми се струват нормални  newsm78  newsm78 newsm78

Опс, браво, станало 18 часа вече! Хуквам да си взема Писанката! Heart Eyes Mr. Green

# 58
Здравейте и от нас!Докато се наканя да стигна до компа и хоп нова-стара темичка.Ами много благодарим.Разбрах ,че варненските мами ще правят срещичка,но ние за жалост сигурно няма да можем да дойдем.Честито на Данистеф за племеничката ,да и е жива и здрава.Да ви се похваля ние вече казваме НЕ.Правим браво с ръчички.Мисля,че това е напредък.Днес след двуседмични опити да и взвма урина успях и съм много горда с това,ходихме да и вземат и кръв, а утре ще разберем резултатите.

# 59
Цитат
Има ли други такива бебунчовци да пълзят? Стана ми интересно сега  

Има, има...от три седмици сме като фурии из къщи...изправя се даже, но обратното движение му е трудно още и е много смешен. Ще го снимам с камерата и ще ви покажа...

Забравих да поздравя Ирка с добре дошла на БГ земя  welcome

Честит рожден ден на rush!

Общи условия

Активация на акаунт