Елха голяма ще украси за МАЙско бебче мама!

• 11 768
  • 284
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Добро утро,
И аз не можах да видя клипчето на Галюшана и това на Тери също  Cry
Иги и Кати ме вдъхновиха с техните красоти да направя глинени отпечатаци на дребчо, само че не знам от къде да купя глина. Иначе за днес или утре съм замислила да отидем с Калоян да ни снимат в някое фото и да ни направят календари и отделно мисля няколко снимки да сложа в рамка и да подарим на тати, баби и т.н.
Честито на малките месечинки  baloni
Смайли, ние доста бързо се научихме с лъжицата да яде и мисля че му се услади когато усети вкуса на АМ в пюрето, понеже първите няколко пъти го давах с кърма, но като сложих АМ много го хареса и почна да мънка чак. Е след това показа доста вкусови предпочитания, но и той като истински човек, няма да яде всичко я...
Ние днес сме на консултация, само ще се мерим и както каза педито "ще говорим за нови храни", но като я знам колко е сговорлива не очаквам да ми каже кой знае какво.

А това ни е хубавият мечо от Олчето, много си го харесваме
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=53327&photo=162

Последна редакция: вт, 19 дек 2006, 10:45 от Marry

# 241
Наде, мерси за топлото чайче!

Взехме пример от Ивко на Ани и ние вече така на коленца се поклащаме.

Joy Joy Joy Много е готино , нали, всеки път като го прави и умирам от кеф да го гледам.

Много са ви хубави отпечатъците, аз май няма да се организирам и да направя. Не мога да си намеря бяла глина. Но съм решила да му направя сурвакничка. Баща ми сега ми донесе дрян. Като я сътворя ще снимам.

А за следващата Варненска среща съм на линия, няма мърдане.

# 242
  • София
Насам народе, да изпишем тази тема, че откога не можеееем... Joy
Аз мислех следващото заглавие да е  "Декември вече е наполовина, пристъпва МАЙчето към новата година!" (Daniele), а като гледам с какви "темпове" върви писането, май ще стане време направо за тази: "Подарък Дядо Коледа ще донесе на Май-ското хлапе" (Анна)
 newsm78 newsm78 newsm78
Marry, МНОГО се радвам, че си харесвате мечо, аз по принцип имам слабост към такива сладурести плюшени играчки и като трябва нещо да подарявам не се замислям много, много. Embarassed Вкъщи колко сме събрали... Велизар, обаче, проявява предпочитание основно към дрънкащо - музикални, нерво - пилещи  Mr. Green "приспособления"... Crazy Характер!
Кало е тооолкова сладък с мечето, направо да се чудиш кой по - пухкав и миличък!  Heart Eyes Като купувахме вашия подарък и татито ни не се сдържа и взе на Вели една маймуна, абсолютно същата на размери и цвят като вашето мече, но маймунка. Трябва и аз да ги снимам -ще се получи една картинка "маймуна до маймуната"  Monkey Monkey
 Joy Joy Joy
lusmar, май само аз не я видях бузанка как пее. Confused Нет-а ми е отврат тези дни, нищо не може да зареди, поцял ден ми седи отворена темата и само давам refresh, защото зареждането е дълго и тягостно и скоро време ще има  hit
Много уютен и спокойно - дъждовен ден с малките бонбони вкъщи, от нас с Велизарчо! Hug

Честито и на празнуващите бебоци, да са живи и здрави, весели и игриви!  baloni

# 243
Май вси4ки са се втурнали да пазарят коледни подаръци и тук е пусто, пък аз не съм купувала ни6то и при тоя дъжд и тоя грип дето ме е налегнал/поне ве4е имам малко глас и го ползвам по предназна4ение Whistling/ ма за бебка сам ре6ила какво да е то и за каката 6те вар6и работа. ТЕ са едни много големи конструктори от не6то като пресована гума и като се сглобят правят килим та хем каката 6те го сглобява хем бебка 6те вилнее на земята. Има ги с ме4о пух4овци и барбита и с фигурки разни, а може и две да взема 4е каката 6те иска да е с Барби ест. Mr. Green а пук аз предпо4итам ме4о пух.

bouquet Честито на месе4ковците  bouquet

айде 4е сме вси4ки у дома и е купон Mr. Green

Цунки по сладки муцунки

Аз мисля 4е по-скоро темата на Даниеле 6те е по-актуална Hug

# 244
Упс сбърках на Анна за дядо Коледа мислех да напи6а newsm78 #Crazy
сори,сори Hug

# 245
Хайде и аз да се разпиша и да се "похваля" - и аз вече си имам бебе-парашутист. Вчера Калоян падна от спалнята и така си удари главата, че направо щях да припадна! Така се разтреперих, че не мога да извадя лед от хладилника да сложа на цицината, която за секунди доби застрашителни размери! Слава богу , овладях се, а горкото детенце пищеше през цялото време. Татито веднага си дойде и ни закара при доктора. Той пък ни пратина снимка, оказа се, че всичко е наред и няма нищо сериозно. Дребчо плака, плака, после го гушнах и заспахме заедно, а следобед като се събуди, си беше нахилен до ушите и готов за нови лудории Simple Smile

# 246
  • Перник
Здравейте момичета!

Малката напоследък много се нерви като сядам на компютъра. Все иска да я гушкам и да я водя насам натам да дърпа каквото и се мерне. За сега успявам да я залъжа с един зрънчо, та да мога да БЛАГОДАРЯ  и аз на мамите организаторки на това чудесно парти. А също така да благодаря за сладичкото динозавърче. А за баницата какво да кажа освен че беше чудесна аз бях най-близо до нея та добре си похапнах. Съжалявам че не се запознахме с повечето мами, но в тази страхотна и прекрасна бебешка какафония нямаше как…

Иги страхотни са отпечатъците. Ама как така са станали релефни, защото аз си мисля че стават вдлъбнати?! Бре че чудо!?.... Като имам време ще сваля снимките и клипчетата

Много са сладки бебоците на последните снимки  и Траяна така хубаво пееше.

Даниеле много се радвам, че бебчо н е пострадал

Спирам сега, че моята ще преполови пакета.

# 247
Ох,понеже и при нас люта ревност пада докато съм на РСто,през деня гледам да съм по-кратка....
За да няма притеснени относно пребиваването на Ира и Елла на родна земя-предоставям снимков материал от вчерашната импровизирана среща с тях:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=64921&photo=48
.А сега отивам да си нагледам и аз отпечатъците-че вече и аз се притеснявам,че няма да изсъхнат навреме Thinking
Мимозка,благодарско за снимките  bouquet  bouquet  bouquet,а пък за следващата ви среща ако мога и аз щще се включа/да си призная честно вчера и днес можех да намина,ама ме спря мъглата/но след празниците непременно ще се отчета/само да не ме зареже асен някъде по вашия край,че като гледам колко спирки се очертават-за неговата работа едва ли ще има време Mr. Green/
Честито на месечковците!!!Да са живи и здрави и много послушни!!!

# 248
  • София
страхотни снимки на ира, камбанска и змейковица!!! много сте красиви , а бебетата са мноооооооого сладки и толкова пораснали  Flutter Heart Eyes

отпечатъците също ми харесаха, аз не намерих глина при нас, трябва да видя в по- големите магазини или в някоя железария... в книжарницата нямаха...

# 249
И аз напоследък едвам смогвам да пиша.
Венци от няколко дни иска непрекъснато някой да се занимава с него и за предпочитане да седи в скута му. Плаче като изляза от стаята, като му вземат играчката се сърди.. изобщо започна и той разни номерца да разиграва. Нослето му още се запушва, вече се специализирах в пръскане със Стеримара и вадене на со**ли. За капак и дупето му се подсече  ooooh! .
Днес му направих негова си, бебешка елхичка, но сега не мога да я снимам, че двамата с таткото спят.
Много хубави снимки на пловдивските мами и бебоци!
Калоян (на Marry) е много сладък с мечето!
Все забравям да кажа на FY, че Сиска е истинска кукличка на снимката от подписа.
Аз предлагам следващата темичка да е "Подарък Дядо Коледа ще донесе на Май-ското хлапе" (Анна), а като я изпишем да продължим с тази на Даниеле, но малко да я изменим, примерно така Декември вече мина, пристъпва МАЙчето към новата година!
Даниеле, добре че нищо му няма на Калоян. Много са стресиращи тия изпълнения на малките човечета. Аз вече не мога да оставя Венци и на спалнята без надзор. Миналата седмица уж беше по средата, имаше одеало и играчки около него, само отидох за половин минута до 00 и го намерих на земята. Днес пък го бях сложила на дивана и седях до него. Той както си седеше и си играеше, изведнъж заби глава напред, и добре че го бях подсигурила с една табуретка, та пикира върху нея и му се размина. Изобщо трябва вече непрекъснато да сме така ->  #Crazy  Shocked  #Crazy

ЧЕСТИТО НА МЕСЕЧКОВЦИТЕ АНИ, СТЕФАН, ВИКТОР, ЙОРДАН!

# 250
  • Бургас
Бях забравила какво е да не спим вечер - снощи имаше рев, игри, песни и цял ден ходя като ударен самолет. Днес вече гадния зъб се показа, дано това да беше, че ще се побъркам. Днес направихме сефтето на детската кухня, Жасмина изяде всичко без проблем както си беше на парченца,не пасирах нищо. Само гриса май много много не и допадна, ама може и защото не беше опитвала досега.
Daniele добре, че сте се разминали по-леко и си останала само с уплахата.
Днес говорих със Simbi - още са в болницата. Вчера са мислели да ги изписват, но Бояна е вдигнала температура, а имала и разтройство. Иначе гърдичките и били уж чисти, но май от антибиотиците има разтройство. И сега не знаят кога ще ги изпишат. Дано скоро се приберат в къщи  Praynig
Vif, кога ще свършиш с шпакловането, че те чакаме у нас?

# 251
  Да се помолим за българските медици в Либия Praynig

# 252
http://www.bgpetition.com/ag-ruse/index.html
момичета това е петиция в подкрепа на искания за по-качествено обслужване в аг-русе.моля имащите желание да я подкрепят Hug
благодаря предварително  bouquet

# 253
  • Варна
Ей, за шпакловането  Thinking ми..... я се разберете по форумски къде по-напред да отивам.... ама й оферти чакам  Wink  Иначе днес приключих и с шкуренето и следва боядисване утре....

Риен, струва ми се ти питаше за столчето на Макси - то е на "Мони", от 0 до 13 кг е, не е от много скъпите. Обаче и ние мислим да го сменяме след някой друг месец, че краката още малко и ще почнат да стърчат навън  Laughing

Това дете мойто не стига, че снощи не искаше да спи, ами и сега не ще да заспива, нито пък да си яде млякото. А сега е застанал напряко на кошарата, надига си дупето и си натиска главата в мрежата, не знам що за кеф му е това  newsm78 но е доволен....

Лека, спокойна и поспалива нощ на всички мами и бебоци   bouquet

Последна редакция: вт, 19 дек 2006, 21:48 от Vif

# 254
Здвездолина благодаря за комплиментите. Сиска е голяма маймунка. Прави 100 физиономии в минута и докато те гледа дяволито, вече е сътворила някоя беличка.
Аз да се похваля, че първия ни зъб вече проби. Но и другия явно напира, защото е някакъв ад. През деня спим по половин час и почти през цялото време се кривиме. Нещо страшно е, спи и се, а тези гадни зъби не и дават мира. Добре, че вечер успява да поспи малко, че иначе незнам ...
Ще бягам, че нещо се събудихме и плачем.
Лека вечер на всички

Общи условия

Активация на акаунт