И аз не можах да видя клипчето на Галюшана и това на Тери също

Иги и Кати ме вдъхновиха с техните красоти да направя глинени отпечатаци на дребчо, само че не знам от къде да купя глина. Иначе за днес или утре съм замислила да отидем с Калоян да ни снимат в някое фото и да ни направят календари и отделно мисля няколко снимки да сложа в рамка и да подарим на тати, баби и т.н.
Честито на малките месечинки

Смайли, ние доста бързо се научихме с лъжицата да яде и мисля че му се услади когато усети вкуса на АМ в пюрето, понеже първите няколко пъти го давах с кърма, но като сложих АМ много го хареса и почна да мънка чак. Е след това показа доста вкусови предпочитания, но и той като истински човек, няма да яде всичко я...
Ние днес сме на консултация, само ще се мерим и както каза педито "ще говорим за нови храни", но като я знам колко е сговорлива не очаквам да ми каже кой знае какво.
А това ни е хубавият мечо от Олчето, много си го харесваме
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=53327&photo=162
Характер!

/ ма за бебка сам ре6ила какво да е то и за каката 6те вар6и работа. ТЕ са едни много големи конструктори от не6то като пресована гума и като се сглобят правят килим та хем каката 6те го сглобява хем бебка 6те вилнее на земята. Има ги с ме4о пух4овци и барбита и с фигурки разни, а може и две да взема 4е каката 6те иска да е с Барби ест.
Честито на месе4ковците 

.

Иначе днес приключих и с шкуренето и следва боядисване утре....