В ЯНУАРСКИТЕ студени нощи , сладко бебче ще ни топли !!!

• 12 618
  • 282
  •   1
Отговори
# 165
Страхотна е, чак се почуствах горда че съм част от януарската група newsm44 newsm68

# 166
  • София; Дружбето
Фаща ма яд, че няма да ходя на базара  cry А мамите, които вчера се бяха запътили натам защо не изкоментираха нищо newsm78

# 167
Гледам ви!!! newsm10 newsm51

# 168
Здравейте момичета!
А, бе Ним, ти за най-важното не си питала Mr. Green.
Ивонска, викам освен неща за ядене да се забраният да се употребяват думите „член” и производни и близки до него. Ей , тва страшна работа да е бременен човек, к`вото види и  чуе и му се приисква Embarassed.
Тук пък на мен акушерката ми препоръча да пийвам червено винце (май бях писала),заради антиоксиданти и не знам си какви неща дето имало вътре и карали бебета по-лека жълтеница.Аз не съм чак толкоз голям фен на червеното (виж на бялото Crazy) , но тъй като съм с отрицателна кръна група, а лубимия с положителна ми каза едва ли не задалжително да цоцвам по няколко чашки в седмицата последния месец (от малките де).
Хайде и аз се мяткам към доктора за досадното слушане на тоновете, да видим ще раждаме ли няма ли да раждаме. Мъжа ми се е подготвил за „Операция с Новьiм годом” , да видим ще устискаме ли до тогава. Е, то много празници идват, все някой ще прекарам раждайки ми се струва.Поне ми отпада грижата за новогодишен тоалет...ама след това такъв шопинг ще му ударя, че 9 месеца само обувки си купувам(единственото бременно страдание, което ме е пропуснало е на краката).
Някаде в нет-а може ли да се гледа „ИЛ”?
Приятен ден на всички!  bouquet

# 169
  • София
Браво!  smile3501 Радвам се, че има такива жени като вас!  newsm10

Цвета, базарът е на 16 и 17.12 от 10-18 часа в зала 4 на НДК. Аз ще се опитам да отида.

# 170
  • Варна
Супер!!!! Заслужавате аплодисменти!!!

# 171
Супер  smile3521

Я да питам, на някой правили ли са му външно дишане? Защото аз ще ходя днес, знам какво представлява, обаче май не трябваше да закусвам, а пък аз забравих и похапнах  newsm78

# 172
  • София
Вчера казах на татито за секса и той ме изгледа с най-строгия си поглед и заяви: ти цяла бременност лежа, рискова беше, а сега в 9я месец да правим секс! Не!  Naughty  Crossing Arms
 cry cry cry
И Абруций го убиха в 3-та серия, пък братята са забранени и запазени от Цвета и Стилияна  Whistling Мъка, мъкаааа!  Crazy

Само се чудя татито дали устиска толкова месеци на сухо или...  cry

Елеонора, това за първи път го чувам! Какво означава "външно дишане"?  Embarassed

# 173
Поздравления! smile3525
Супер сте, дано след предаването се включат още много хора.

# 174
Ами това явно се прави при евентуално секцио. Рали_m вчера на русенската среща ми каза, че духаш в някакви тръби, явно се мери обема на белия дроб нещо. Ама като забравих да я питам - била ли е яла или не! Щото на мен док ми каза, ама аз забравих  Embarassed

# 175
Само се чудя татито дали устиска толкова месеци на сухо или...  cry

И нашия тати е мнооого време на сухо-снощи пак му отрязах квитанциите. Rolling Eyes Ама пък всяка вечер се прибира навреме  newsm78  ,но....

# 176
Сега ще ходя на гости у мама и мисля да ползвам градския транспорт,та ще видим дали ще има някаква солидарност към бременна жена в автобуса  Thinking А после ще забера татито и ще ходим да видим бебо  baby_neutral

# 177
цитат на: mimi 81
И нашия тати е мнооого време на сухо-снощи пак му отрязах квитанциите. Rolling Eyes Ама пък всяка вечер се прибира навреме  newsm78  ,но....
[/quote]

Абе той и нашия тати се прибира всяка вечер на време, но понеже и той е от доооооооста време на сух режим и на мен започнаха да ми минават едни мисли през главата  newsm78 #2gunfire, че то за мизерия винаги ще се намери време, място и желаещи Mr. Green

Последна редакция: пт, 15 дек 2006, 11:48 от Аnika 75

# 178
  • Пловдив
Здравейте и от мен момичета!Жалко,че сега разбрах за искрено и лично и не успях да видя smile3511.....Как сте с киселините?Аз тези дни направооооо изгарям Rage,ужасно е.
Това за външното дишане и аз не съм го чувала!!!
То за секса,много хубаво,ама аз съм като мечка(така се чувствам)  smile3506 и от няколко месеца сушата е пълна.Даже се смяхме вчера с татето,че догодина чак по някое време....звучи ми толкова далеч като кажа догодина newsm12
Мими,не се надявай особено на солидарност в автобуса!

# 179
Магнолиамм, ти си нашата голяяяяяма гордост!!!  bouquet Hug Тази инициатива е много полезна и е хубаво, че има хора като вас който се занимават с нея. Много ме трогнаха изказванията ти. Имам 1 количка - 3 колка, която бих искала да помогна на някоя мама, като нова е, но едно от задните колела пада от време на време и трябва да се поправи. Ще се разберем кога да я натоваря на колата и да ти я предам.

А за базара - момичета защо не си спретнем една среща в 12.30 например. Аз от 14.30 съм наблизо на рожден ден на племенницата ми ( тя днес е рожденничка, но утре ще празнуват) и ще ми е удобно. Тъкмо може да се организират и момичетата който през седмицата нямат възможност да идват на училището, тъкмо сега да се запознаем.

Общи условия

Активация на акаунт