Лакове за нокти - 162

• 66 589
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
Аз си взех от тези лакове точно 3бр. и не съхнеха,и ги подарих.И съм се затрупала много,и когато станат стари трудно съхнат.И този месец съм се спряла.

# 136

GR extreme gel shine 05

# 137

TwentyOne 05 и 50. Номер 50 е с много красив синьо - лилав шимър, който се вижда на слънце.
JustMamma, на колко пласта е нанесен лакът, много е красив 😊

# 138
# 139
# 140
  • Стара Загора
Миналата година си взех 2 лака от СНБ (Боряна и Ангел). Боряна става за основа на френски, тъй като едва има цвят, а Ангел е приятен розов нюд. Тогава ми направи впечатление, че са доста течни.
Снощи пуснах поръчка с Красимир, Симеон, Зоя, Зорница и Черньо. Взех и някои допълнителни глезотии.

# 141
Невероятно синьо!
На колко пласта е?
Има ли добра покривност?

# 142
И аз пуснах поръчка.😅 Включих и Ясен, но се отказах от Весела. Имам други тъмно лилави лакове- дори и да не са съвсем същите, но реално разликата едва ли е голяма, даже моите май са с повече шимърчета и частички).🙂 Пък и така- почти по никакви снимки- е трудно към невъзможно да се прецени какво ще е лилавото в действителност.

Последна редакция: нд, 13 ное 2022, 18:15 от dolce miele

# 143
Chery, лака е покривен, на два тънки пласта е.

# 144
Нямах търпение и се лакирах с коледния на ГР.Супер покривност и блясък.Тук е на 1 пласт.Утре ще го видя на дневна светлина.

# 145
  • На изток от Ада
Те нези лакове на ГР  дали са лимитка ? Има 3 цвята , но номерата им са мн различни   . Щях да гледам в нета.. Аз два от три взех.  Черното не ми трябва...

# 146
Ами в ДМ бяха представени на отделен тип коледен стилаж-бях им качила снимка.За това мисля,че ще са лимитка за Коледа.Много се чудех и за брокатения,но имам брокати и се отказах.Черния също не ми трябва Simple Smile Като пробваш брокатения ще се радвам да го видя и него.От този съм доволна аз и сврачешката ми душа Simple Smile)))

# 147
Нищо не си взех от СНБ Sunglasses
*Didi*, останаха ми очите в това синьо 💙💙💙💙💙
Нямах никаква муза,супер безличен Перфект 224

# 148
В ДМ до мен ги няма тези лакове на ГР. Черният лак какъв е- обикновен крем, с брокат, с частички, с шимър?🙂
Фифи, аз пък очаквах да се включиш с отзив за реалния цвят на СНБ Ясен- видях онлайн една твоя снимка и се чудех дали цветът на нея е близък до реалния...🙂 Но го поръчах все пак, че не ми се занимаваше в последните часове на деня с поръчка. Все пак, ако имаш и други снимки на Ясен, ще се радвам да покажеш!😃

# 149
  • На изток от Ада
Черният е крем, без нищо ...

Общи условия

Активация на акаунт