Лакове за нокти - 162

• 66 594
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
Долче, обикновен черен...аз не видях шимър или частички.. Ето пак Simple Smile
Скрит текст:

# 151
Мерси за снимката! Сигурно идеята е златният и брокатът да се комбинират с него...🙂

# 152
Да така са замислени Simple Smile .Брокатеното е много интересно също...Има сякаш медно златно не е само чистото.Ако не размисля и не го купя Simple Smile) Насито ще го покаже ..

# 153
Те ГР Гел шайн (нормалната им серия) също имат един златисто-меден брокат. Не знам доколко се различават...

# 154
Аз имам Глитера-в него има по-едри частици,а този е с фини и просто не са чисто жълти ,а леко с меден цвят ,но ти може друг да имаш предвид.При нас м-у другото в ДМ в центъра го няма,взех го от МОЛ-а.

# 155
Ренинел, имам предвид не златния на ГР, който е и с по-едри частици, а друг, който е с по-медени малки частички. Този с по-едрите май беше 207, на другия не се сещам за номера. И ГР сити калър имаха такъв, но тази серия лакове нещо поизчезна, не я виждам по магазините, които посещавам...🤔
Ето, този имам предвид, номер 206 е:

# 156
Ред.-да като  206 .. много прилича-този поне аз на живо не съм го виждала Simple Smile
Добавям снимка на дневна светлина

Още повече ми хареса-има меден цвят не е чисто златно Joy

Последна редакция: пн, 14 ное 2022, 11:55 от reninel

# 157
Catrice 106, на един пласт

# 158
В ДМ до мен ги няма тези лакове на ГР. Черният лак какъв е- обикновен крем, с брокат, с частички, с шимър?🙂
Фифи, аз пък очаквах да се включиш с отзив за реалния цвят на СНБ Ясен- видях онлайн една твоя снимка и се чудех дали цветът на нея е близък до реалния...🙂 Но го поръчах все пак, че не ми се занимаваше в последните часове на деня с поръчка. Все пак, ако имаш и други снимки на Ясен, ще се радвам да покажеш!😃
Долче , даже не съм се сетила,че го имам Grinning

Наистина е  Ясен, ето друга снимка.Мисля,че е реалният цвят.

# 159
О, Фифи, ако е подобен нюанс и на живо, ще е просто супер!💙 Благодаря за снимката!🙂 А декорацията с фолио ли е правена?

# 160
Да,с фолио. От това, което е на малки частици в кутийка.

# 161
Amandine, кое е червеното OPI от снимката?
В търсене съм на хубаво коледно червено. От SNB не поръчах нищо, чакам от Нотино OPI I'm really an actress и Nails the runway.

# 162
  • София
От мен One the same paige

# 163
  • В полите на Пирин планина
H&M December dawn:

# 164
Момичета, търся Opi where did Suzi's man-go и Is Mai Tai Crooked. Двата цвята са почти идентични. Ако някоя от вас ги има /от Prohairshop.bg или другаде/ и не и допадат съм готова да ги купя.

Общи условия

Активация на акаунт