Всичко за всички марки гел лакове - тема 43

• 25 343
  • 718
  •   1
Отговори
# 450
Поли, понеже аз съм използвала лидълската ел. пила, в никакъв случай не мога да я нарека чак "супер".🙂 Тази, която използвам сега е на светлинни години разлика в свалянето. Говоря за гел база и топ, както и за твърд гел (гел лак не слагам, а обикновен върху гела). Много по-бързо става всичко. Определено е доста по-малко прахолякът, ако трябва да сравнявам с лидълската ел. пила, но и с обикновена пила също (тогава прашецът е много фин и попада навсякъде)!🙂
Иначе и аз в някакъв момент, като му дойде времето, искам да си взема прахоуловител.
Искам да попитам, при положение, че не се сваля цялата база/твърд гел, как се нанася праймер? Само на естествения нокът ли или и върху останалия материал по ноктите?🤔

Последна редакция: ср, 16 ное 2022, 19:56 от dolce miele

# 451
Поли, понеже аз съм използвала лидълската ел. пила, в никакъв случай не мога да я нарека чак "супер".🙂 Тази, която използвам сега е на светлинни години разлика в свалянето. Говоря за гел база и топ, както и за твърд гел (гел лак не слагам,  обикновен). Много по-бързо става всичко. Определено е доста по-малко прахолякът, ако трябва да сравнявам с лидълската ел. пила, но и с обикновена пила също!🙂

dolce miele, като се замисля си права. Доста бавно става и мноого прах. Ще се купува нова пила, явно. ☺️

# 452
Поли, понеже аз съм използвала лидълската ел. пила, в никакъв случай не мога да я нарека чак "супер".🙂 Тази, която използвам сега е на светлинни години разлика в свалянето. Говоря за гел база и топ, както и за твърд гел (гел лак не слагам,  обикновен). Много по-бързо става всичко. Определено е доста по-малко прахолякът, ако трябва да сравнявам с лидълската ел. пила, но и с обикновена пила също!🙂
Иначе и аз в някакъв момент, като му дойде времето, искам да си взема прахоуловител.
Искам да попитам, при положение, че не се сваля цялата база/твърд гел, как се нанася праймер? Само на естествения нокът ли или и върху останалия материал по ноктите?🤔

Аз праймера го мацвам по целия нокът, както по естествения, така и върху останалия материал. Помня обаче, че моята маникюристка (от която бях мега доволна) май го слагаше само по чист нокът и съвсем леко надолу.

# 453
  • Варна
Сега ме замислихте ....Ползвам ултрабонда на Коди и си го клепам всеки път по свободния край. Напоследък свалям с пилата,но продължавам да си клепам ултрабонда. Явно не пречи защото проблем нямам.

# 454
  • на брега на морето
Аз слагам ултрабонд на Гелиш само по свободния край. Никога не съм имала белене на друго място, затова не съм виждала причина да слагам ултрабонд по целия нокът.

# 455
Аз слагам по целия нокът. Преди съм имала надигане и от кутикулата и от свободен край, а и като свалям понякога доста изтънявам покритието и предпочитам да ми е на цял нокът. Иначе по клипове съм виждала да слагат само в основата където има гол израстнал нокът.

# 456
По принцип има смисъл да се слага само на гол нокът, иначе само се хаби продукт, но и аз често го слагам на целия.

# 457
edit; ако видя още нещо на промоция на прилична цена в близко бъдеще-ще надрадя списъка.
Идвам да кажа, че в mynails.bfg има 30% и 40% отстъпка на някои линт бази. Реално, ако искате такава база някои от цените наистина са атрактивни. Има и намаление на комплект с горни форми агригел 20%- цената е 69лв.
https://www.mynails.bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D1%86%D0%B … D0%BB%D0%B0%D0%BA
В емокозметикс има намалени лакове на КларИса по 11 и нещо и бази и топове на сикретли по 18 и нещо.
За търсещи бюджетна лампа -SunX за 29 лв.(Sunone още има по 22 лв., но ми писна да я шервам):
https://www.emag.bg/kombinirana-lampa-za-manikjur-i-pedikjur-sun … 54w/pd/DZ8F09MBM/
Всъщност ето ви я лампа за 22 лв.:
https://www.emag.bg/kombinirana-lampa-za-manikjur-i-pedikjur-sun … 8w/pd/DZPRXFMBM/?
Спука се от смях - освен, че има дурни за маникюр, вече има и "пхахосмукачки" за гел лак т.е. прахоуловители. В същият сайт има някакви за по 48-49 лв., но тъй като не съм компетентна по темата не се наемам да ви ги препоръчвам и не знам дали цената е ок и дори да е ок, дали качеството добре.

Последна редакция: ср, 16 ное 2022, 13:00 от karmilla

# 458
Като пуснат перални за маникюр и миялни за четки, да ми се обадят Grinning
Аз вчера опуках едни грешни 60 лв в мейкъп и сега кротувам. Пак не ми пуснаха ваучер за подарък, а половината от поръчка беше грижа за кожа Grinning

# 459
При мен последния път разликата беше, че поръчах до офис на Спиди и получих 5 лв. Да не би да е това.

Аз вчера опуках едни грешни 60 лв в мейкъп и сега кротувам. Пак не ми пуснаха ваучер за подарък, а половината от поръчка беше грижа за кожа Grinning

# 460
JoyJoyJoyJoy
Ние се чудим защо идват дами в темата и търсят фурни, микровълнови и прахосмукачки, а те по сайтовете така ги пишат. Със здраве да си ползваш нещата! За редовните клиенти няма ли поне подаръче нещо?! Излагат се така.
Такааа, не съм запозната с Али баш, но нацъках electric nail drill и реших да потърся и да видя има ли прилични пили за питащите, че от 6 страници не сме шервали линкове Grinning
Тази пила не е коментирана тук по мой спомен, но е 20 евро+8 евро шипинг, четох коментари и ревюта и се твърди, че няма вибрации и не шуми, добра била за дом употреба(ако някой по-запознат е наясно да каже) за нови потребители дават някакъв купон за 6 евро, та може да се докара за 22 евра:
https://www.aliexpress.com/item/1005004505092597.html?spm=a2g0o. … gUid=AlRLCgNFMt44
Тази е без тяло за контакт, но със заключващ мехаизъм за 20 евро и шипинг 3 евро. Върви с червен керамичен накрайник за сваляне на гел лак и боклучивите фрези. Не се подлъгвайте за тези от 17 евро, те нямат механизъм за заключване:
https://www.aliexpress.com/item/1005003577942106.html?spm=a2g0o. … gUid=QOtpwrgfNoZy
Препоръвана е от Есмералда за 47 евро и шипинг 5, реално до скоро беше на по-изгодна цена:
https://www.aliexpress.com/item/1005001839256096.html?spm=a2g0o. … gUid=6ZniHfkPhRHX
Ето ви и една от по-старите и едри модели за 20 евро, в бг вървят все още по 60-70лв. в сайтове като притишоп и нейлс бг, става дуа за бялата тумбеста, последна като артикул. На втория линк гледате кюлотената черната и бялата, пак са по 20 еврака:
https://www.aliexpress.com/item/4000194916470.html?spm=a2g0o.pro … gUid=Ih3ym2QHhUNv
https://www.aliexpress.com/item/32861089485.html?spm=a2g0o.produ … gUid=d9pyszr58L6w
Ето ви още една портативна, с добри отзиви, на много добра цена от 20-24 евро:
https://www.aliexpress.com/item/1005004408029218.html?spm=a2g0o. … 30698968243%21rec

Последна редакция: чт, 17 ное 2022, 10:26 от karmilla

# 461
Кармилла, много изгодна оферта, тази пила в Амазон UK беше 37 лири. Добра е според мен също.

Ама пази ги тези линкове, не споделяй на вятъра, сега и без това никой не пита, тъй че е време за "лигави постчета на лакирани ноктенца и превземки", както каза преди време една потребителка Joy

Мерси, хаха, този път поръчах със Спиди, още ги чакам да пристигнат, купон за отстъпка - йок! Grinning

# 462
Ми те и без това само тези постове били но почит тук, така чух. Нека се раздадем Stuck Out Tongue Winking Eye
Реших да се пробвам както съм малко боса с алито, дали ще намеря. Ми лесно се намира. Те така ни строиха, че вече без да ме питат ще пускам, а вечер на сън да ме бутнат съм пили, лампи 😂 Това беше в кръга на идиотския ми хумор. И без това днес се развличах на работа да търся отстъпки и да е пълен комлекта 3 прилични пили, другите бяха по-скъпи. Из бг сайтовете не видях пили на атрактивни цени или поне не тези, които редовно се сещам са проверя.

# 463
Момичета, приятелка е получила 10лв този месец за Рожден ден от Мейкъп както беше практиката на Мейкъп преди. Регистрирайте си рожденната дата и седмица преди рожденната дата проверявайте кошницата. Хубаво е кошницата да има някакви неща над 50 лв за да може да има върху какво да се отрази отстъпката за РД, пък после като получите ваучер,  вие ще видите какви са му условията- дали се използва за неща над 50 лв или какво беше - честно казано не помня. Аз лично съм получавала 3 пъти ваучер, ден преди РД, а миналата година не получих, но и много не следях кошницата. Желая успех, дано някой успее да закачи! Flowers Hibiscus

# 464
Аз получих честитка за рождения ден - могла съм да избера от селекция платнени чанти подарък към поръчка над не помня колко лева. Напълних кошницата, турих и една торба - таксуваше си я на 4 лв Grinning Толкова с "подаръците".

Общи условия

Активация на акаунт