Всичко за всички марки гел лакове - тема 43

• 25 347
  • 718
  •   1
Отговори
# 435
Преди време някой беше писал за този лак за печати. Трудно изтисках материал от него , сякаш има въздух в шишенцето. Изпича се , защото при първата проба при нанасяне на топа ми се размаза картинката .

# 436
  • София
Много съм доволна дойдоха spider геловете от Born pretty. Поръчах ги от Али-то, нямаше проблем с доставката и бяха много добре опаковани. Взех 4-ри цвята - бял,черен, златен и сребърен.

Исках да попитам някой, който има опит с такива гелове може ли да се рисува с тях или са си основно за "spider" ефект?

# 437
Само за паяжини стават!
Аз метнах един топ лак на Sun one, но още го мисля.

# 438
  • на брега на морето
Аз съм рисувала, правила литье с такъв гел( черен, в бурканче). С тънка четка.

# 439
Момичета, кажете как се прави ефека френски маникюр и котешко око.....гледах клипчета уж, но не се получава....

# 440
Гледахте ли на Елена арт клипа с изграждането на нокти с типсове или нещо подобно беше като име? И слагането и свалянето са доста лесни, поне така ми се видя от клипа.

# 441
Да, гледах клипчето на Елена арт. Точно това е правилната дума, "изглежда" лесно. В действителност не е толкова лесно. За този метод Gel X се говори в темата от преди няколко години още, когато никой в Бг нямаше идея за какво иде реч. В заглавния пост има информация по въпроса.
П.С. тя ползва от най-смотаните изкуствени нокти, в Али има доста по-добри.

# 442
В make up тази сутрин са заредили доста цветове на Клареса. Заредили са и от цветните каучукови бази включително и млечните и блестящи цветове.

# 443
Не знам дали се спомена, но hi hybrid имат 30% отстъпка в мейкъп. Снощи ударих един лак за 8 лв колкото да кажа, че съм се възползвала от промоцията. Номер 413 - изглежда ми много готин и нямам търпение да дойде. Тази марка не съм я ползвала, инфлуенснах се от вас. 🥰

# 444
В момента цените са доста атрактивни - даже по 3 и малко има лакчета, а има и праймър на клареса за 3 и 80. На хай хибрид топа е много хубав, но и аз забелязвам леко изтъркване по връхчетата на пръстите, които са ми най-активни, но към момента е съвсем леко забележимо. Ще следя до край и аз да ви кажа как издържа, а после и аз ще пробвам с два слоя. В момента цената му е 8 и нещо и въпреки всичко бих го препоръчала като бюджетен топ - по-добър и лъскав е от кларесиният. Като изключим този малък недостатък е страшно блестящ.

# 445
Момичета, от коя база на Клареса имаше недоволни - keratin или extend? Имам някакви бегли спомени, че някой се оплакваше.

# 446
Аз лично съм доволна от Extend, ако е тази: https://makeup.bg/product/729937/#/option/1484392/ , имам я в цвят 5. Лесно се нанася, вече 2 седмици и 4 дена карам с нея.

# 447
Здравейте, момичета! ☺️ За първи път пиша тук, новак съм с гел лаковете, ама съвсем новак 😂, прохождащ. Изчетох Ви изцяло, както и препоръките от заглавната страница. Благодаря за труда на създалите я! Информацията тук е изключително полезна.
Та, престрашила се да пиша, ще споделя набързо от къде я започнах аз (конкретно със снимка от третият ми маникюр, като от първият и вторият не съм много доволна 😄 и ще ги пропусна).

Не мога като Вас да се похваля с опита си от различни продукти, защото го нямам. Но ще споделя, че засега ползвам лакове на марката Sunone, както и каучуковата им база, също някои цветове гел лакове, обезмаслител и праймер на MylaQ и някои лакове на PALU, единствено топа ми е на Pretty. 😂 Мешана работа. Особено Sunone са бюджетни и базата им по мой скромен и никакъв опит е супер. Предният ми маникюр издържа много време, почти две седмици без да мръдне, като се има на предвид, че работата ми е натоварваща спрямо ръцете и трудно задържам красив маникюр, затова и се мотивирах да се справям сама, за да си поддържам красиви ръцете.
 За пилата - имам Лидл-ската, много от Вас споделиха, че не става, за мен засега е супер, свалям си гел лака без притеснения. Може би по нататък може да инвестирам в друга. ☺️ Ама голям прах пада при свалянето, чудя се дали да не си взема прахоуловител, някой скромничък като за домашно ползване. Вие инвестирате ли в прахоуловител вкъщи?

# 448
Аз лично нямам прахоуловител, но и при мен става голям мазаляк докато си сваля гела. Оглеждам се за някоя промоция около черния петък, ако попадна на нещо интересно ще споделя.

# 449
Виждам, че се говори за топове, та минавам да похваля този на neo nail-dru top. Седми ден е супер лъскав, за разлика от предния на komilfo,който се изтриване, не само т кум връхчета. Ползвала съм и топа на топа-гелиш, но не знам защо не останах очарована. Имам и злощастна покупка с топа на Клареса, може би от кофти партидата. До тук от тези, които съм ползвала, този на нео нейл ми харесва най-много.

Общи условия

Активация на акаунт