Всичко за всички марки гел лакове - тема 43

• 25 350
  • 718
  •   1
Отговори
# 420
Seengirl, да слагаш го върху всеки цвят Simple Smile

https://a.aliexpress.com/_mrbhWdS

# 421
  • Пловдив
Ужасни подстректелки сте JoyJoy

# 422
Здравейте, моля за съвет. Възнамерявам да си закупя всичко нужно за изграждане с полигел. Идеята ми е сама да си правя ноктите вкъщи.
 1. Кой полигел препоръчвате?
 2. За подръжка ще ми е нужна ли електрическа пила или е достатъчно с обикновена? Ако ще е нужна коя марка препоръчвате?
 3. И препоръка за фурничката?

Благодаря предварително на отзовалите се!

# 423
  • Варна
Лексотан GrinningGrinningGrinning Омммм!
 Та за полигел съм пас обаче и аз се нареждам за отговор. Реших да си взема такава гад като изгледах няколко клипа на рускините. Съответно с двойни форми де/и за тях искам препоръка.

Cvdt
ако нямаш тренинг в изграждането пила е хубаво да се вземе. За лампа/не фурна ма@.... / както и за пила върни две страници назад и ме прочети и мен и Есмералда и Кармила. Дали сме бюджетни работещи решения и от наши магазини и от Али мол.

# 424
Ползвала съм полигел на Canni, Venalisa, Rosalind и Блускай (които са ми най-гъсти и трудни за работа), държат ми всички макс две седмици, вероятно може и по-дълго, обаче аз не издържам дълго време да гледам един цвят на ноктите и все искам нещо ново.. 😀
Иначе, сега гледам и клареса, че имат, та само тях не съм вземала.

# 425
Ще правя поръчка от Make up, моля за препоръка на топ лак. До сега съм ползвала Клареса(diamond top) и Nees, и от двата съм доволна, но
 като че ли ми се иска малко да разнообразя.
Метнах и една Екстрийм база на Sun one,някой има ли мнение за нея?

# 426
Вени, в момента няма голям избор на топове в мейкъп, ако не ти е супер спешно, изчакай да заредят ог украинските марки. Аз лично съм си най-доволна от Коди-то без лепкав, нищо че тук много хора не го харесват.

# 427
Ох и аз не издържам повече от седмица без да си сменя лак/форма. Направо се учудвам, че ръцете ми не са с тен 😄

# 428
Аз не съм много мерило за мнения, защото опита ми е общо 4 маникюра (два с Клареса и два с Коди), но да си кажа все пак, че ми харесва на Коди ръбър топа с лепкав.
Сега още ми е малко труден за работа, защото е гъст и, ако сложа малко повечко, пък тръгна да го разнасям с четката прави едни микроскопични балончета, но пък е много лъскав, лъскавото държи до края на третата седмица, и не ми се напуква така както ми се напукваше на Клареса обикновения топ с лепкав слой. На Клареса също така не ми беше и достатъчно лъскав.

# 429
  • София
Ми и аз ползвам коди ръбър топа с лепкав. Доволна съм, но сигурно с танита говорим за различни, защото моя изобщо не е гъст. Даже е доста рядък и става много лесно.

# 430
  • Варна
И моят Коди с лепкав слой е рядък,но е доста дърт Grinning. Всъщност имам и такъв в шише и такъв в бурканче,но и двата са редки и такива си бяха още като ги взех. Напоследък накупих доста бази включително и класическата им каучукова и ми прави впечатление,че са много по гъсти от преди. Даже коментирах,че явно са пипали формулите. Тъй,че вероятно и топа са кръстили нещо.

Последна редакция: пн, 14 ное 2022, 13:40 от prinzesata

# 431
Реших през уикенда да си пробвам новите придобивки, в събота си махнах стария лак и си скъсих ноктите, а в неделя реших, че искам по-дълги нокти. Опитах се да ги изградя малко с гела на Фокс в шише, обаче хич, ама хич не ми се получи.
Та искам и аз да питам за полигел.  Помня, че Есмералда беше казала, че има на коди и клареса, единия по-гъст, другия по-рядък. Кой беше подходящия за т.нар. горни форми? (Моля, не ме линчувайте с камъни, опитах се да намеря мнението, но не успях).

# 432
Аз, сложих дисклеймър, че не съм мерило за мнения още Simple Smile
Практически нямам почти никакъв опит. За лъскавото може да видите по-назад пуснах една снимка, наистина си е лъскав, там се виждат и балончетата, които ми направи.
За гъстотата не се изразих може би правилно. Не е гъст като базата по никакъв начин, не се точи като нея, но го усещам по-гъст някак от Кларесата.

# 433
За мен по-гъвкав полигел е Клареса. Коди е доста издръжлив, но трябва прецизно да се борави с него и да се изпича добре. С Кларесата като че ли по-лесно оформях. Абе и двата са хубави.

# 434
Всеки полигел става за работа с горни форми. И двата са добри - Клареса и Коди. На Коди имам софт версията и е една идея по-мек.

П.С. не е нужно на всяко мнение да слагате дисклеймър, че ще ви линчуваме. Не сме (чак толкова) лоши Joy противно на мненията на някои. Достатъчно е просто да потърсите информация за основни неща в заглавния пост.

Общи условия

Активация на акаунт