Всичко за всички марки гел лакове - тема 43

• 25 331
  • 718
  •   1
Отговори
# 480
  • на брега на морето
Кармила, Принцеса, смях се от сърце с вас! Hug Kissing Heart
Аз ако не бях заета с други неща напоследък, да съм се развихрила също. Изчерпах се с най- належащото- топ, е и 1 лак флаш дето писах наскоро, и едни стикери. Даже ментово не съм си поръчала още...., но съм набелязала 1-2. Предишното ми се развали от високите Т това лято, предполагам, или от старост...
Аз 2- та си( предишна) ccfl лампа я подарих като сменях страната, и се освобождавах от вещи. Сега съм с 1 лампа, 1 пила( стара и елементарна)....и мноого лакове и декорации. Grinning

# 481
Здравейте на всички. Имам много меки и чупливи нокти. Купих си гел лакове но са с лепкав ефект. След нанасяне на база, каучокова основа гел лак и топ ноктите стоят много меки. Все едно съм им нанесла обикновен лак. А аз искам втърдяващ ефект за да мога да си пусна маникюр. Пускам снимка на продуктите които си купих. Моля

# 482
Призовах Ви да пишете тук, тъй като ще имам въпроси, ще я наводним, а има правила за обем на теми и пр.
Видях, че сте купила комплект. Тук не препоръчваме комплекти, тъй като са със слаби лампи, ненужни джиджавки и реално после ще  дадете още толкова пари да се набавят нужните материали. Като цяло заблуда за хората. Рядко има хубави комплекти, но и цената им вече е друга.
КОлко светодиода Ви е лампата? Предполагам са не повече от 20. Ако съм права - много е слаба. Тук препоръчваме лампи с поне 30 светодиода. По колко време печете? Може да е недопечен лака, което може да Ви докара голяма беля. Особено с китайски лакове, каквито са в  комплекта. Прочетете, моля, заглавния пост особено за алергиите! Има и друга полезна информация, но да се върна към комплекта. По принцип на ноктите си аз не бих ползвала и китайска база, не познавам тези продукти и не мога да изразя мнение за тях, но продължвама да мисля, че тази мекота е от недопичане + кофти продукт. За меки нокти каучукови бази се препоръчват, защото се огъват с нокъта, но след определена дължина се налага гел. Почти всички гел лакове са с лепкав слой, има топове без лепкав и определени цветове, които почти нямат. Има хубави каучукови бази, които се водят меко покритие, но не остават такова усещане. Аз бих сменила лампата и бих си купила читави база и топ - цветовете може и да оставите, ако нямате бюджет в момента(аз не бих ги ползвала, но е лично предпочитание), но лакирайте с голямо внимание. Ако искате цветна каучукова база - от долу задължително се слага тънка подложка безцветна обикновена. Също с времето ще се научуте да изграждате архитектура и апекс и няма да ви чупят ноктите. Но за да се случи това трябва хубава лампа иначе лакът ще е мек, което най-малкия проблем. И може да си цапнете страшна алергия и повярвайте - гледката не е красива, а да не говорим колко боли и какъв дискомфорт причинява. Прилагам снимка на комплекта, за да видят и другите момичета и да изккажат мнение:
Скрит текст:
Мелина_3, радвам се, че си се развеселила с нас Grinning Ти не беше ли поръчала Гелиш скоро или бъркам нещо? То това вихрене е изключително вредно... за портфейла най-вече! Аз всяка седмица си казвам "Стига!", като в рекламата на активия, ма явно не ми стига и се сещам за ново нещо, което много бих искала да притежам Head Band

Последна редакция: чт, 17 ное 2022, 17:52 от karmilla

# 483
  • Gorni Bogrov
Момичета,гледам че в сайта на Елена има уебминар за оформяне на нокти.Някоя от вас дали се е присъединявала към такъв и доволна ли е?

# 484
  • на брега на морето
Да, Кармила Hug, гелиш- топ от ибей. Дойде преди 2 дена. Изглежда ок. Другата седмица ми е време за смяна на лака, ще го пробвам и ще пиша! И снимки ще кача!

# 485
  • Варна
Мелина за тоя продавач гарантирам. Над ми го препоръча едно време.от него купувах всички скъпотии когато нямаше украинци и макеъп.

# 486
Здравейте на всички. Имам много меки и чупливи нокти. Купих си гел лакове но са с лепкав ефект. След нанасяне на база, каучокова основа гел лак и топ ноктите стоят много меки. Все едно съм им нанесла обикновен лак. А аз искам втърдяващ ефект за да мога да си пусна маникюр. Пускам снимка на продуктите които си купих. Моля

По мое скромно мнение целият комплект (освен пръчиците, пилите и четката) е за боклука.

Иначе за здравина на ноктите, както Кармилла обширно е обяснила, изравняване с каучукова база. Най-евтината прилична каучукова база е на Клареса (7 лв в мейкъп бг).

# 487
Ако вземе sunone лампата за 22 лв. + бази, топове, цветове и топ(клареса, хай хибрид още са с отстъпка) реално ще излезне доста приличен комплект.Направих сега груба сметка с ттази лампа, ултра базата, 1на каучукова, 3 цвята и топ струват 60.07 лв. Да добавим един бонд приличен от 6 лв.(виждала  съм в мейкъп на прилични марки), че кларесата я няма и някаква течност за обезмасляване за около 3-4лв. и за почти същите пари се сглобява супер комплект за старт и после само ще се надгражда. А онзи уред за мъчение, тоест резачката за кожи, само като го видя и настръхвам!
Мелина, хайде честит и после да ни разкажеш как е топа, за който се носят легенди Grinning
Прилагам линкове за дамата, ако реши да ни послуша:

Последна редакция: чт, 17 ное 2022, 18:50 от karmilla

# 488
Гел върху естествени нокти

# 489
Имам подарък от Мейк ъп Grinning

# 490
Момичета, утре започва намалението в Ликлак и Нейлстор. Joy
Ако на някого са му останали още пари ...

# 491
Ще чекна и аз. Трябват ми коледни, флаш лакове, полигел, че ми свърши. Искам и гел на Коди за изграждане в бутилка да си взема.

# 492
Да, Кармила Hug, гелиш- топ от ибей. Дойде преди 2 дена. Изглежда ок. Другата седмица ми е време за смяна на лака, ще го пробвам и ще пиша! И снимки ще кача!
Мелина_3,
Може ли линк към продавача?

# 493
Между другото, както си говорехме, че повечето предварително селектирани комплекти за гел лак не струват, ето един, който си струва всяка стотинка и е супер избор за начинаещи.
В момента е намален на 120 лв и в нотино, и в мейкъп и е супер оферта, само лампата на Семилак струва 100 лв.

https://www.notino.bg/semilac-paris/uv-hybrid-love-me-komplekt-z … ikjur/p-16076929/

# 494
  • на брега на морето
Танита, ето го:
https://www.ebay.com/itm/400779263324?hash=item

Благодарение на Принцесата! Hug

Общи условия

Активация на акаунт