Всичко за всички марки гел лакове - тема 43

• 25 949
  • 718
  •   1
Отговори
# 495
Момичета, имате ли мнение за тези гелове ли как се водят, които се мажат на кожичките, за да не се нацапат?

# 496
  • Сливен
Аз имам такъв,ползвах веднъж,но после едвам го махнах.Или аз не го направих както трябва или не е ставал и така си стои.

# 497
Точно така. Аз моя комплект го взех за 130 от Нотино и с подарък база. Адски доволна съм.

# 498
Момичета, вие сте по-влиятелни от инфлуенсърите!🤗Влязох в сайта на мейкъп за да си избера цвят от препоръчаните лакове на ХайХибрид и си намерих и много готини стикерчета и брокати на някакви полски марки, които за пръв път чувам. Добавих и тънки четки, че никога не са излишни. Собствениците да се самосезират и веднага да ви генерират персонален код за отстъпка.🤓
Иначе да, в приложението на Ели наистина доста непопулярни неща са намалени, що се отнася до декорации. Особено като видя тия синджири за нокти и тръпки ме побиват…😀🙈
Ето този продукт постоянно ми излиза на реклами в инстаграм, някаква иновация ще да е. Чак нямало нужда от база и топ. Някоя от вас случайно да го е пробвала? Пише, че става и за естествени нокти без удължаване, но ми звучи твърде невероятно да е толкова мултифункционален. Иначе би било супер, аз много обичам такива спестяващи времето продукти, затова съм фен на цветните основи. Само се чудя как ще се справя с нанасянето, понеже съм свикнала с четка от бутилка.

https://manicurezone.com/product/%d0%b8%d0%b7%d0%b3%d1%80%d0%b0% … -gr-milky-pink-2/

# 499
  • Сливен
верно звучи добре по описание,но как се сваля не е уточнено

# 500
На Deni Carte от мейкъп съм доволна от декорациите и едни четки комплект 3 бр. за 5 и нещо. Имат много красиви и удобни самозалепващи се стикери на добри цени. В сравнение с тях водните са ми ужасни - тези само трябва да ги отлепиш, взимам си ги с връхчето на дървена пръчка, нагласям, заглаждам и база и топ. Много по-бързо стават, а някои са точно в тредновете. Този гел на Клареса и на мен ми излиза и не мога да разбера дали е нов продукт от марката или старият им гел в бурканче с нова визия. Старият не ми е удобен за работа и го ползвам само за декораци вместо гел паста - като се смеси с гел лак(за цвят) за пуловерчета или капките на матов топ. Удобен е в това отношение, тъй като не ми се разтича.
За силикона, който предпазва мисля, че няма смисъл-като се пекне гел лака отгоре и се втвърди няма сваляне. Също не е толкова прецизен за нанасяне, за да предпази инфаркните за гел лак места като сгъвките и баш около кутикулата от където после би почнало надигане, ако там се наводни. По мое мнение е подходящ за обикновен лак и маникюри тип омбре, които мацат с гъбичка.
В емаг са намалили още лампите:
Има и прилични пили за дом. употреба за 60 и кууср лева. Имам първата и съм доволна, добре се справя. Ако не я бях отвяряла да си играя на майстор сега ръкохватката щеше да си работи нормално. След моята намеса взе да издава странни звуци и все едно леко си намали бързината на въртене, но все още става.Ето ви линкове:

Последна редакция: пт, 18 ное 2022, 13:11 от karmilla

# 501
Танита, ето го:
https://www.ebay.com/itm/400779263324?hash=item

Благодарение на Принцесата! Hug
Мелина_3,
Извинявам се за вероятно глупавия въпрос, но виждам, че продавача е в Щатите.
Как се поръчва до България в този случай?

# 502
  • на брега на морето
Танита, да, в САЩ е. Ако имаш профил в ибей - би трябвало да няма проблем и да дойде в Бг. На мен ми излезе като поръчах, че ще дойде през януари ( живея на Майорка), но дойде преди 3 дни, както вече казах т.е. за няма и месец.

# 503
Не виждам нищо иновативно в новия гел на Клареса, типичен еднофазен гел.

# 504
Мислех си, че след "прахосмукачка" за маникюр съм видяла всичко, но в момента в емаг продават .... АСПИРАТОР за маникюр!
Както и да е, няма добри оферти за прахоуловител (след толкова различни версии, започвам да се чудя дали така наистина се казва Grinning )
Идвам да похваля едни четки, които си взех наскоро. Вчера ги пробвах върху една приятелка и са много приятни, особено тази "луксозната" с тънък връх е на 99% толкова добра, колкото тази, която имам от коди, само че почти 5 пъти по-евтина.
А трите четки, които от другата страна са под формата на избутвач са трепач. Самите четки не съм ги пробвала все още, но изглеждат доста добре. Избутвачът е достатъчно тънък, за да се справи с моите много тънки кожички, които успявам да нараня понякога дори с дървени избутвачи. Не е груб, много е прецизен, абе 10 точки.

Прилагам линкове:
https://www.quadraccess.com/product/%d0%bb%d1%83%d0%ba%d1%81%d0% … 0%b3%d0%b5%d0%bb/

https://www.quadraccess.com/product/%d0%bb%d1%83%d0%ba%d1%81%d0% … 0%b0%d0%bd%d0%b5/

https://www.quadraccess.com/product/%d1%87%d0%b5%d1%82%d0%ba%d0% … 87-3%d0%b1%d1%80/

# 505
Имам същите четки с кристали от Али, +1 от мен, като цена са към 2€ там.

Ъпдейтвам с линк към един приличен комплект лампа, пила и прахоуловител. Не са дъ бест ъф дъ бест, но стават за начинаещи и няма да се окепазите с тях.

https://www.emag.bg/oborudvane-za-manikjur-uv-led-sunone-48w-lam … earch-Action=view

Последна редакция: пт, 18 ное 2022, 12:06 от esmeralda23

# 506
Здравейте,
Ноктите ми са много меки и се цепят. С какви продукти да работя, за да ги втърдявам?Искам да ги пусна дълги. Разбрах за базата и топа на Коди че са добри? А праймер, основа за твърдост, гел цветове? Какви марки. Благодаря ви!

# 507
В поста ми на предната страница съм ти споделила в скрит текст продукти на клареса и хай хибрид в мейкъп, които са на бюджетни цени и са много хубави. Сложила съм ти линкове и към бюджетни праймери и добра лампа, която в момента струва 20лв. Ако нямаш възможност за Коди и Клареса имат добри бази, топът не толкова на neess top of the top e по-добър. Полските и украинските марки са много добри по принцип. Проверявай си цветовете за  еалта снимка в гугъл.  Пишеш си марката и номерчето и ти излизат снимки. Може и в инстаграм.

Последна редакция: пт, 18 ное 2022, 16:04 от karmilla

# 508
Маникюрът ми от тази сутрин: Claresa Nude 101 (който е като бебешко розово) и Full Glitter 4 (звездичковият, който е една идея по-тъмен на живо). Извинявам се за светлината от дясно, но така излиза… Отне ми 3-4 часа Grinning , дано с времето да стана по-бърза, поне със свалянето!  
Скрит текст:

# 509
  • на брега на морето
Много е сладурски! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт