Всичко за всички марки гел лакове - тема 43

• 25 952
  • 718
  •   1
Отговори
# 555
Къде гледате на Елена арт видеата ?

# 556
Има страница във Фейсбук.

Момичета, 25% намаление на всички продукти на Клареса в Бютимол.

# 557
Есмералда,уникален е! А точно същия маникюр мислех и аз да си правя,но с други цветове и без фолиото. 😁 Четеш ми мислите! Нямам обаче такова млечно,дайте линк за такова от мейкъп или поне номер,че да го дебна. 🤗

# 558
Блягодаря Hug В мейкъп номер 17 е млечната каучукова база, но не е налична (виж в Бютимол, има промоция на Клареса). Поръчах номер 18 за приятелка - има леки сребристи частички, много нежна. Тя я хареса.
https://makeup.bg/product/587922/

# 559
И там сте я изкупили 17. 😆 Има 18,но нея по-добре да я взема от мейкъп. Ще ги мисля. Чак като те прочетох,че е база и се сетих,колко пъти си го писала този номер 17. 🫣 Извинявай,не знам защо реших,че си е цвят,а не база.
Благодаря ти! 😊

# 560
Anyyyone, моето е млечен гел на Коди Build it up. Но предвид това, че същият ефект ще стане и с млечна база, препоръчах тази на Клареса.

# 561
Някой може ли да издаде как се прави този маникюр, явно сега е станал модерен, въпреки че не съм го виждала никъде на живо…

# 562
Не мога да намеря клипче,ще опитам да обясня. Първо си правиш преливката на горния цвят,например от ляво е светлия цвят,от дясно тъмния и с четката между тях правиш преливка. След това правиш обратното и преди да опечеш,с четка обираш горното във формата на френски. Ох не знам дали се разбра нещо,ако ми попадне клипчето,ще го пусна.

# 563
Дайте идея за добре хидратиращ крем, който да попива бързо. Имам масла, но ползвам само вечер, защото не попиват бързо. Кожичките ми са доста сухи и загрубяват бързо. Аз съм свикнала всяка неделя да правя маникюр и всичко да почиствам и изрязвам, а сега като съм с гел не знам как да се справя.

# 564
Беба28, непосредствено преди маникюр не е добре да се мажеш с крем-млияе лошо на трайността. Кремчето след лакиране. Хубаво е редовно да мажеш с масло и кутикулата и дадната страна но ноктите, снободен край до живеца. За поддръжка на кожички си вземи cuticle remorer. Мацаш го чакаш 2-3 мин избутваш, чистиш и миеш със сапун, за да го неутрализираш. А маслото е cuticle oil. В мейкъп има и двата продукта, на кларесата е към 3 лв. Ако не ти се поръчва в апгеки и парфюмерии има на евелин и римунър и масло, ог които потрецителки тук ка доволни.

Последна редакция: нд, 20 ное 2022, 14:31 от karmilla

# 565
Беба28, непосредствено преди маникюр не е добре да се мажеш с крем-млияе лошо на трайността. Кремчето след лакиране. Хубаво е редовно да мажеш с масло и кутикулата и дадната страна но ноктите, снободен край до живеца. За поддръжка на кожички си вземи cuticle remorer. Мацаш го чакаш 2-3 мин избутваш, чистиш и миеш със сапун, за да го неутрализираш. А маслото е cuticle oil. В мейкъп има и двата продукта, на кларесата е към 3 лв. Ако не ти се поръчва в апгеки и парфюмерии има на евелин и римунър и масло, ог които потрецителки тук ка доволни.

Аз имах предвид подръжка докато съм с гел лака 2-3 седмици.
Аз ремувъри си имам, но ако ги ползвам, докато съм с лака ще става още по-видно израстването на нокътя. Имам предвид избутване и изрязване на кутикула при лакирани нокти.

# 566
Есмералда, много хубав маникюр! Този ефект много го харесвам и чудесно се е получило! Реално на  ноктите с млечния гел укрепваш с него над цвят или все пак преди цвят го правиш? Супер е Heart Eyes
Тогава маслото само си мажеш. То помага и за омекотяване на кожите, за поддържане на трайността на лака и здрави носкти тоест намалява опасността от гъби и зеленясало. На първа страница има и рецепта за домашно масло за кутикули, ако ти се занимава. Иначе аз от време на време си ги оправям с римувъра, ако са ми загубели, по средата на носене преди да си правя маникюр. При себе си не забелязвам да е е още по-видно израстване, то аз лакирам под кутикула и на 2ра седмица нямам почти видно израстнало. Даже ми освежава маникюра, тъй като кожите ми са в прилежен вид. А и като съм с гел лак при себе си наблюдавам, че растежът на кожите намалява и нямат нужда от толкова честа поддръжка отколкото като съмпбила без лак или само с обиктонен.

Последна редакция: нд, 20 ное 2022, 15:07 от karmilla

# 567
  • Варна
Точно това щях да напиша и аз. Лакът не пречи да клепне човек римувър и да остърже кожите. На мен на безименните кутикулата има навика да залепва и там редовно я избутвам. Когато кутикулите са отлепено от плочката не растат. Иначе за крем с две ръце препоръчвам тоя на CeRave ,но не за ръце,а големия буркан за лице и тяло. Голям фен му станах ма пусти буркан.  Бие повечето скъпарски кремове за лице и ръце.

# 568
Мерси, Кармилла. На среден и безименен изравняването с гела е над цвета, да.

Rimonna, ето видео как се прави този дизайн:
https://www.instagram.com/reel/Cj2-_VIoHq2/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Последна редакция: нд, 20 ное 2022, 16:47 от esmeralda23

# 569
Есмералда, малко не по темата, но всеки път като качиш нов маникюр се питам: тези пръстени за снимките ли ги слагаш или си ги носиш така по принцип? Grinning винаги съм се чудела, защото често виждам такива по снимки.
И да се оплача: В петък чаках пратка нови лакове, но объркали адреса от сайта... и ще дойдат в понеделник, а така исках днес да се направя с някой от новите... нищо, следващия път.

Общи условия

Активация на акаунт