Всичко за всички марки гел лакове - тема 43

• 25 312
  • 718
  •   1
Отговори
# 645
И аз имам един оранжев Hi hibrid,който се набръчва. Избягвам ги от тогава,въпреки,че другите,които имам са ок. 😆
Вчера си свалих стария лак,оправях кожички,рязах на лявата ръка,стана супер,но на дясната... Как да ги изрежа?! 😁 Не ми се получава,с лявата ръка съм зле. Смених и формата от заоблен квадрат на овал. Днес ще видя какви ще ги творя,но ще е следобяд. И аз трябва да си купя настолна лампа,че недовиждам вече.
Нищо не съм поръчвала от никъде,а трябва. Напълнила съм кошницата в мейкъп,да видим кога ще поръчам нещо.

# 646
Майка ми си прави маникюра в салон, миналата седмица баща ми след години ходене разбрал колко и струва и когато я видял да чисти фурната веднага и взел гъбата от ръцете и я изчистил вместо нея с думите "Внимавай да не си развалиш маникюра" Joy. Иначе по темата. На мен ми се матираха връхчетата от топа на hi hybrid и отгоре след обезмасляване сложих топа на Клареса и вече трети ден няма проблем.
Включвам се с въпрос, вероятно е коментиран, но не намерих инфо.
Лакирах се преди 12 дни. Лакът не е мръднал, няма разслоявания, надигания, но от телчето за чинии има леко матирани участъци. Дали мога да сложа отгоре само топ лак? Отдолу трябва ли да сложа фрешър, бондър, безцветна база или просто да спра да мия чинии? Joy

Последна редакция: чт, 24 ное 2022, 09:28 от paradigma

# 647
Ехеее, paradigma , това е много мило!☺
Като споменахте сайта на Елена, извън черния петък, аз ползвам код за отстъпка на едно момиче от тик-ток. Валиден е за всичко в сайта, с изключение на неща в промоция и е целогодишно наличен, 10% е, ако някой иска може да се възползва следващия път - angie10. Не правя реклама на момичето, надявам се споделянето да е по правилата.
Иначе и МайНейлс ще имат черен петък, според сторито в ИГ с до 70% отстъпки, ще видим.

# 648
paradigma, прои теб кой ден беше? На мен ми е втора седмица вече и снощи ударих една бъф пила. обесмаслих и поднових топ-а(и аз съм с хай хибрида). Забелязвам, че много лесно се надира, което ме води до извода, че е по-мек. Така го и усещам в сравнение с други топове. Проверих в лампата на светлина и не се беше изтрил, тоет само се матира, за разлика от кларесата, който се трие от връхчетата. Сега направих следния експеримент - на едната ръка съм с два слоя оп, а на другата с един. Интересно ми е ще има ли разлика.
Аз до сега не съм имала проблеми из изпичане на нокът(пу-пу), но ми се е случвало даден лак на мостра да се наръчка, а после като се намацам да ми е ок. Само веднъж имах набръчкване на един цвят, но го отчитам като моя грешка - реших да фиксирам за 10 сек, за да не тече, но се сбръчкоти и повече цвят не фиксирам. Беше на първи слой и го пекох после нормално и проверявах като натисках с нокът - беше ок и при сваляне всичко си беше на Phoenix_, за онихолизиса Принцесата има полезна статия, но все пак си се консултирайте с лекар:
Оффф не ми дава да шерна линка Rage Дава ми го спам. Напиши моите мании в гугъл и там е блога или "Онихолиза -често срещан проблем,за който рядко се говори....". Статията е от 04.08.2019г.
Ето още една статия, е знам дали си попадала на нея:
https://www.facebook.com/Star.Nails.Varna.ZG/posts/465934240810883/

Последна редакция: чт, 24 ное 2022, 11:27 от karmilla

# 649
Рано беше, може би 5 или 6. Но и аз самата съм виновна. Чистих с разредител боя от дънките на детето. Уж с ръкавици, но после ги видях, че са се разтворили. Може и техниката на нанасяне да не ми е била добра, тъй като това е едва третият ми самоделен маникюр.

# 650
Момичета, от Beautymall продължават да копаят нови дъна!

Отговорили са ми на мейла и са пуснали извлечение от "системата" си, според която не съм си взела 4 от общо 3 поръчки от тях (в това число колекцията Warmin fall на Клареса, която редовно показвам и хваля тук Joy Joy).

Да не говорим, че "системата" им отчита поръчки за по-висока стойност от реално направените, защото единствената ми непотърсена за 11.90 при тях излизала за 23.80 лв.

Аз съв в потрес, честно. Явно имат проблем със системата, която не отчита получаване на поръчки от Парадайс мол, така че ако поръчвате до там и си взимате нещата, очаквайте на тях да им излизат като непотърсени и в един момент да ви баннат, разбира се, без да ви уведомят за това.

Но по-големият проблем е некомпетентни служители, които нямат идея къде се намират. И по телефона са ми отговаряли неадекватно, но сега просто изкопаха дъното.

Сега, ако бяха адекватна фирма, щяха да се извинят за грешката, да проверят откъде им идва проблемът и да си оправят системата. Но силно се съмнявам, като виждам маниера им на работа.

Имайте го предвид, ако правите поръчки от тях.

Последна редакция: чт, 24 ное 2022, 11:57 от esmeralda23

# 651
  • Варна
Онихилизата се лекува с пазене и мазане. Моите нокътни легла по принцип са слаби защото до 25,че и повече бях отвратителен гризач Flushed. Както и да е де да живее гелът отказах тоя противен навик и плочката с годините и дългите нокти се позалепи,но се отлепя много бързо при всякакви агресии. Последно ми се случи когато си изгорих ръцете с изтребителя. Оправи се,но мина половин година сигурно.

Есмералда нямат ли опция за ескалиране на кореспонденцията до по-високо ниво?

# 652
prinzesata, а докато се лекуваше слагаше ли гел лак иле ходеше без покритие?

# 653
Принцеске, повече не ми се занимава, достатъчно време им отделих, за да обясня, че са се объркали. Не е като да няма къде да поръчвам Клареса на по-добра цена. Точно този гел го няма в мейкъп, но не е драма, утре и Маникюрзоун ще пуснат намаления Joy

# 654
Момичета с опит в али, имам следния казус- днес забелязах, че както винаги като пиша съм допуснала грешка и то на телефонния си номер. Фатално ли е? В моемнта е със статут out for delivery, но проблемът е че съм написала адреса на работното ми място и там има няколко обекта и редовно ми се обаждат въпреки уточнителлните ми бележки... да не говорим за пратка от алито. Та според вас проблем ли ще е и как да процедирам имате ли някакъе съвет. Вече писах на китаеца има ли възможнност да коригираме телефоония номер, но ми каза че вече било късно и нямало как.

# 655
  • Бургас
Ами те пратките от Али пристигат в пощата, т.е оттам ще ти звънят да отидеш и да си вземеш пратката. В случая може да оставят някаква бележка на работния ти адрес или просто да проверяваш от време на време в пощата дали има нещо за теб.
Напоследък доста ги бавят пратките като че ли. Скоро получих един млечен лак , след 3 месеца чакане. Бях го отписала вече. Тъкмо да ви го покажа - като консистенция и цвят ми харесва, но за маникюр май не успях да го използвам по най-добрия начин.

# 656
Проверявай редовно в прилежащата пощенска станция. Те ще изпратят смс на номера, който си дала, да не отиде друг да ти прибере пратките. Редовно от пощата не искат лична карта.
П.С. моите поръчки от Али пък дойдоха супер бързо, даже една лампа с гъша гуша от 3.11 си я взех днес. Да не повярваш.

# 657
И моите последни поръчки дойдоха за 10-тина дена. Поръчки от 11.11. Едната с Еконт, другата с МВМ. И за двете ми звъниха куриери, от Еконт имах и СМС. Аз с БГ пощи не съм получавала скоро. Просто с проследяващия номер трябва да се следи кога ще влезе в БГ и кой ще я достави. Към момента приложението от снимката ми дава най-точно инфо.

Едното беше пила, препоръчана от Принцесата, мисля. Когато я тествам, ще напиша отзиви.

# 658
Моите дойдоха с бг пощи. За 20 дни от Китай си е рекорд.

# 659
Много ви благодаря за информацията и се извинявам са офф топика!
И да не спамя само;
Съни, чного хубав маникюр и млечното добре стои.
Иначе да се похваля дойзоха ми потал базите и са страхотни! Сега ще имам проблем да избера с коя да се нпляскам, че и двете много ги харесвам! Иначе мацката е изключително любезна и ми беше сложила и бонбонче комплимент, което е приятно - има отношение. Иначе доставката малко оскъпи и бих препоръчала, ако поръчвате нещо отхвея гледайте да саа поне 3 продукта, за да се разпределят съм себестойността и да не се оскъпяват прекалено много. Аз бях поръчала до адрес Simple Smile

Последна редакция: чт, 24 ное 2022, 19:32 от karmilla

Общи условия

Активация на акаунт