Всичко за всички марки гел лакове - тема 43

• 26 003
  • 718
  •   1
Отговори
# 270
  • на брега на морето
Да, лесно се сваля топът на Веналиса.

# 271
Мелина, а с пила или с накисване го сваляш?
Есмералда, впечатляващо си е.😃

# 272
Днес си взех от пощата едни лакчета от Китай. Били са 3 пратки и трите са минали през митница и после са освободени. Не съм плащала нищо, просто се чака повече.
Между другото са много покривни. Утре може да ви ги покажа.
Това е от днес Simple Smile

# 273
Есмералда, аз за това съм фен на клапеса в съчетание с мейкъп - за никакви пари можеш да започнеш, а качеството им не е лошо. Аз много ги уважавам, защото с тях ми спля лющенего на цяла плочка от ден 3ти. Сега определено не са Коди, но за цената си са супер по мои впечатления. Сега чета мнооого стари теми и се радвам в момента колко избор имаме. Преди 10 г. почти нищо не е имало и на безбожни цени. Зоже преди 5-6 г. 100лв. при добри условия не мърдат и то само за лакове, лампите не коментирам. Мен вече 3ти ден ме мърви ва сменя лака, казала дъм си утре и дано и утре не ме домързи

# 274
Днес си взех от пощата едни лакчета от Китай. Били са 3 пратки и трите са минали през митница и после са освободени. Не съм плащала нищо, просто се чака повече.
Между другото са много покривни. Утре може да ви ги покажа.
Това е от днес Simple Smile

От къде са ваденките?

# 275
Здравейте ,много отдавна ви чета ,но не пиша.Просто намирам отговори на всичките си въпроси.сега обаче искам да попитам някой ползвал ли е някоя от тези китайски боички за печати,ако може отзиви.Благодаря!
Скрит текст:
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 09 ное 2022, 20:48 от Мимииии

# 276
  • на брега на морето
Аз не съм ползвала тези боички за печати. Ползвам предимно боички за печати на БП, доволна съм.

# 277
  • София
По отношение на топа - да похваля новия ми топ на Palu , без лепкав слой. Нали си търсех по-редичък топ за по-лесно нанасяне. Ами супер е, родих се с него. По-течна консистенция, без никакви балончена,нищо общо с този на Коди.. Остава само да видя издръжливост и как са държи с различни цветове лакове. Не знам дали и до колко изменя цвета.

Искам да направя и още една вметка за един цвят на Коди, ако някой го е набелязал за зимата да има едно на ум. Цветът е 12 MN, Mouline/ онзи ден имах мноого неприятно изживяване с него. Цвета си е трепач обачее дори и в адски тънък слой  продължаваше да не се изпича (и не е от лампите ми съсигурност) нито пък досега съм имала такъв проблем, с който и да е било цвят- черен, силно пигментирани зелен, жълт/охра- всичко ми се е изпичало, ноо този ми разказа играта, направо ми идеше да го изхвърля, колкото и да ми харесва.

# 278
Момичета, някой има ли отзиви за тази марка? Една приятелка се влюби в един цвят и се чудя качествени ли са, да вземем?

# 279
Здравейте, идея от къде мога да намеря такъв брокат?

# 280
Ако имаш  на близо китайски магазин е фул фраш с такива, но обикновено е сух брокат и изисква техника за добро полагане. Аз от китайски магазини редовно си купувам декорации(камъни, брокати, пигменти), пилички и длугибазисни неща. На някои место продават и гел лакове джеси, но на мен не ми допадат и не купувам. Средната цена им е 8 лв на брой.

# 281
Момичета, в https://www.quadraccess.com/  има нещо като черен петък с 60% намаление. Има много декорации на цени като от алиекспрес, но без 3 месеца доставка. Днес поръчах и утре ще пристигнат. За 20лв си взех една торба с боклучки, нямам търпение събота и неделя да се развихря.

# 282
Обичах,много добра идея за страничката. Хайде мацки,които ползваме Клареса,пускайте снимките там,за да може да се видят реално цветовете. 😊
Аз утре ще видя кои снимки имам в телефона и ще пусна.

# 283
Здравейте, решила съм да си купя ел.пила,
моля да ми препоръчате нещо от Алиекспрес, за домашна употреба и да е до 80-90 лв?

# 284

От Алиекспрес

Общи условия

Активация на акаунт