Всичко за всички марки гел лакове - тема 43

• 25 496
  • 718
  •   1
Отговори
# 465
  • Габрово
Майкъп май пуска 5лв. кодове на чудещите се клиенти🙄. Аз, има-няма 5 дни тъпках кошницата, чудех се кое да взема, кое да не... Те ми пускаха имейли, че кошницата ми била пълна, да съм поръчала, че може да свърши и накрая ми изпратиха един код за 5лв. 😁 Вие явно по-импулсивно приключвате поръчките и те от Мейкъп не смогват да ви изпратят код 😂

# 466
  • София, Дружба 2
3te...ki, разсмя ме, но като се замисля може и да си права защото и аз съм клиент точно като теб. Като се замисля...... , пък зачудя, пък като взема да ровя да гледам да не би точно това да го имам... и наистина бая време минава от старта на поръчката до нейното завършване и те накрая вземат и ми дадат кодче за 5 лева. Simple Smile

# 467
Мне,не е така работата. Аз съм сложила няколко лака и други неща,но не са ми спешни и не поръчвам вече месец. 😁 Няма код. Преди време ми бяха пратили един за 5 лв,но така и не го ползвах,защото го бях забравила.

# 468
Еми, чудих се една седмица и току що поръчах разни работи за 40лв, за сега нямам нищо като подарък. Като пристигне ще видим, може пък между лаковете да са оставили нещо... Както Бютимол Blush
На вас за колко време ви идват нещата от Мейкъп? Последно поръчвах от там преди година и половина Joy и нямам спомен...

# 469
  • Русе
Дами,тук пише как може да получите подарък ваучер от Makeup.bg, доколкото разбирам е еднократно.

https://makeup.bg/about/23/

# 470
Така идвам да разказвам. Нови прИмоции нЕма, но аз да се похваля. Разширила съм списъка с пилите като съм добавила една-две за по 20 евро за желаещи бюджетни пили.
А пък аз си поръчах за пръв пъ от али. От толкова разговори за пили най-накрая се реших, че и на мен ми се прииска. Поръчах си първата шерната от мен пила(в лилаво, разбира се) и с купон + самата отстъпка всичко тотал ми излезе 24.77 евро(сега погледнах в банката в лева са 48.57 лв). Прецених, че за тия пари не губя много, а пък мога да се сдобия с читава пила, евентуално, на прилична цена. Моята и без това ми е голяма вече, а и нещо ми дава признаци че скоро няма да ме слуша. Абе тръгнах по много лош път 100 лака, втора пила и обмислям и втора лампа - мисля, че това е болестно състояние. Гласят ми я за 31 януари, пък дали не знам. Пишеше VAT included - надявам се да не се налага да я освобождавам от митница. Колебаех се м/у тази и последната, която съм добавила за 24 евро, която е на мн атрактивна цена, но онази е изцяло с дигитален дисплей и прецених, че за вс случай предпочитам нещо по-просто с копчета. Не знам дали ми е правилна логиката. И на втората отзивите са доста добри иначе, абе здраве да е кот-такоА поне цветът е як Grinning
Живот и здраве когато пристигне ще разкажа след около 2 месеца Joy

Последна редакция: чт, 17 ное 2022, 13:05 от karmilla

# 471
Elena art има намаление за ЧП на някакви не особено атрактивни продукти за мен в приложението си.
https://elenaartnails.com/product-category/namaleni/page/1/

Който търси пила, лампа или прахоуловител, може да се възползва, но съм споделяла, че за мен тази пила чинията не е най-добрият вариант.

Кармила, не си сбъркала, според мен тази лилавата е най-добрият избор особено на такава атрактивна цена.

# 472
  • Варна
karmillaJoyJoyJoy ще ме умориш от смях честно.
Две до 3 седмици максимум за поръчки от Али хеле пък с такава скъпарска доставка. Ядове с ДДС съм нямала никога с тях. Напоследък не поръчвам почти нищо,но за сметка на това ММ има поне 5 поръчки на месец с по 100 неща тъй,че имам наблюдение. Единственото досадно е,че повечето идват с разни малоумни доставчици от сорта на Рапидо,TNT и тем подобна сволач,чиито складове се налага да ходя да издирвам в промишлената зона/денем в къщи е само папагала,а той макар и говорящ пратки не приема Grinning/. Нищо не искам да купувам повече. Всъщност искам полигел ама като си знам навиците ще го взема и ще го засиля в шкафа както почти всичко останало вадещо ме от зоната ми на комфорт.
 Замислих се и аз за втора...пардон трета лампа Grinning за всеки случай ама не ме блазнят тия нови изтребители грам. Оная моята кюлотена SunX5 така си седи в шкафа вече 2 години. Не смея и да я подаря на някого да не изгори и неговите ръце. Ще взема да си викна една SUNONE от Емаг е тъй за разкош да си имам Grinning.

# 473
Малко дресура и ще почне да приема JoyJoyJoy
Много съм зле с този сайт, имам само спомени от преди година и нещо, че съм чела за задържане на митница и бг пощи. Тоест ще дойде с куриер и да не ходя да мъча жените в нашия клон на БП? Отворих заешката дупка с туй али и мй ще напоръчам разни работи, които до сега гледах с влажни очи... Страх ме е. За новите изтребители съфорумка се оплака, че били по-слаби и добрата, стара SunOne по-бързо полимеризирала продукт(не помня гел ли беше, полигел или какво) от новото чудовище. Аз ако поръчвам втора... тоест трета лампа бих се пряла на Sunone - за парите си е супер.

# 474
  • София
Момичета, какво ги правите тези 2-ри, 3-ти лампи? И 2-ри, 3-ти пили, не стоят ли основно само в шкафа да заемат място?

# 475
Аз лично старата ми ccffl лампа добре, че я запазих, защото новата ми е много силна за майка ми и се оплаква, че и гори,беше и изгорила кожата и я боляха възглавничките. Реших проблема като извадих старата лампа. Сега я държа в тоалетката при нашите, а другата лампа си ми е в куфара, в който си разнасям нещата напред-назад. Попринцип ще си държа и пилата за резерв, ако не сдаде багажа скоро както подозирам, тъй като се всичко се случва и е много анти-конти усед на маникюр нещо да се прецака и да мислиш варианти. Веднъж бях на ръба да ми се случи подобна случка и изпаднах в ужас, но успях да спася положението. В никакъв случай не ви призовавам да купувате лампи и пили на едро.

# 476
karmilla, малко настрани от темата, но за Алито. ДДСто вече не е фактор - от 2021 са длъжни да го начисляват още китайците, и пратки за обмитяване не се спират.
Проблема е тукашите куриери, които ги получават, особено mbm express са тотал щета. Може да ти отвиси пратката при тях около месец, и никак не са склонни да ти я търсят в склада.

# 477
И аз прегреших за 3ти път този месец. Поръчах си някакъв полигел (на марка, която не съм чувала тук), горни форми, спайдър гел ии някакво пресовано фибро стъкло. Бях чела в една стара тема, че съфорумка с него си поправя счупен нокът. Обаче аз имам много малки нокътни плочки, не само тесни, а и къси. А тези горни форми изглеждат ужасно големи, с много голям апекс. Ще видим дали ще се разберем и дали изобщо ще мога да се справя с полигела. Имам въпрос за опитните мацки - горните форми предварително ли ги "пълните" с полигела, или както по фенси клипчетата изтисквате някакво количество в\у ноктите и поставяте формите?

Така ме е яд, че като четох старите теми, когато започвах с домашния маникюр, не си записах нищо за тоя пусти полигел. Тогава си мислех, че никога няма да си купя такова нещо, пък то какво стана...

# 478
Танита, благодаря ти много ще имам предвид!
Hatersgonnahate при повечето рускини виждам, че си мажат полигела по формата. Ако слагат директрно на нокът е когато е бе форми, а работят на принципа на акрил и моделиратс четка. Виждала съм така да си изграждат с долни форми, да коригират ъгълчета на нокът или счупено. На нокът слагат база първо, за да държи. Ето едно клипче и ще ти едитна след малко с още някое-друго:
https://www.youtube.com/watch?v=jNN6ul5mf_Y&t=460s
https://www.youtube.com/watch?v=xznID541jRg

# 479
Има и различни видове горни форми, подходящи за различните видове нокти. Някои доста извити и с голям апекс, други с по-натурална форма. За моите нокти първите въобще не стават.

Общи условия

Активация на акаунт